85

МиГ 29

преди 5 години

През далечната 2003 Германия продава 22 броя МиГ 29 на Полша за символичната цена от 1? за бройка, явно немците са си направили добре сметката какво е изгодно за тях!

84

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-хааааа, без лобизъм?!? Да, ей с'я!Нека започнем оттам, че лобизмът е узаконена корупция.1. По закон лобизмът е разрешен.2. Основна част от лобизма е активното убеждаване на тези, които ще вземат решения, в предимствата на съответните продукти. Един вид агресивен маркетинг.3. Отдавна са разработени методи съвсем законно раздаване на подкупи.- Огромни хонорари за *** презентации по конференции- Назначаване на високи постове в корпорации след изтичане на мандата.

83

Я па ти...

преди 5 години

До Бонобо 73 Каква авионика в руски самолети бе? Какви ги плещиш.?

82

Рамбо

преди 5 години

Г-н министър а докога ще огоявате 1500-военни,които от началото на 2016г до ден днешен получават заплата и пенсия,как да има работа за нашите деца,докога....

81

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов: Имаме изисквания, цени. Който ги спази - той е!---------------------------Ми то всички знаят кой точно ще ги спази, нали?

80

НАШИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ

преди 5 години

ВЧЕРА В ЮЖНА КАРОЛИНА Е ПАДНАЛ И ИЗГОРЯЛ ЕФЕКТНО НА ЗЕМЯТА ЕДИН АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ - ИЗТРЕБИТЕЛ F - 35BУж бил пето поколение.Ако беше руски тук щеше да има двайсет публикации.

79

Анонимен

преди 5 години

Прибалтииските държави въобще нямат самолети и не са пропаднали досега. Само са спестили няколко милиарда, хвърлени на вятърАма нали българите са брашнян чувал - да изтупаме колкото можем - с тройни цени на тока от Марица-Изток, със самолети със съмнително качество и пр.

78

И така...

преди 5 години

...до 168-мото рестартиране на процедурата, която ще ни позволи чрез подставени търгаши да купим 284-та употреба Ф14 ( летяща катафалка) .Искам чисто нови Грипен или Мираж за БА! Всичко друго е ***!

77

OMG_Lucker

преди 5 години

Значи ще е мааалко по- прикрит "лобизъм"-ът. Айде да не ни правите на балами, на всеки е ясно как стават поръчките в Бг, а тези за мега многото пари (като в случая) - те 100% ще са уредени, комисионни ще бъдат дадени и взети.

76

Ludoto Lenche

преди 5 години

...koe e po- eftino I po- efektivno ...edna raketa ili edin samolet ?!?

75

Край

преди 5 години

С 10 -20 самолета армията е нищо. Обаче ако тези пари отидат за военно-патриотично обучение на 100 хил. български момчета няма да са пропилени. 6м. интензивно обучение и клетва след това. Това е единствения начин България да има армия.ИДИЛ без един самолет години наред с калашници пазеше територия срещу целя свят барабар с всичките му самолети и ракети.

74

Анонимен

преди 5 години

Панцир вика. Тея ги удрят под път и над път. Руската пропаганда явно действа. А колко Бг разчита на парите от Европа. Ми те всички на изток на това разчитат. Унгария, Полша и т.н. дръпнаха от тях. Та повече мислене, по- малко руски измишльотини

73

хахо

преди 5 години

Купете един F 35,сложете го в музея на авиацията и закрийте бойната ни авиация.Тя така или иначе вече не съществува и едва ли ще се оправи с десетина самолета.Не дай Боже да се наложат военни действия,няма да изкарат и 5 минути.Излишни разходи.А самолет в музея поне ще носи приходи.

72

Случайник

преди 5 години

Ние ще си купиме дирижабли - цепелини, на цената на Ф35 всеки. Така бил запланувал русенският македонец, понеже сега му било за последно във властта, та да се позапасял. После щял да дава интервюта с усмивка, като един Софиянски.Не се питайте на кого се смее Софиянски. Там е като за камбаната.

71

Анонимен

преди 5 години

Случайно ли на снимката са най-добрите изтребители?

70

Анонимен

преди 5 години

До Боб СзКафяв ***, в Сибир ще отида, щом ми си удаде възможност! Жалко, че веднаж пропуснах такова изживяване - рафтинг в Саяните!.

69

Анонимен

преди 5 години

Нужни са ни и 10 междуконтинентални ракети "Ярс" с ядрени глави просто така профилактично, но задължително преди това продажната политическа *** трябва да се изпрати в някой циментов завод в сибир на заточение.

68

Анонимен

преди 5 години

Нужни са ни новите системи С-400, Антей-2500, Панцир , Тор и Бук. Самолети естествено Су-35 и Су-34 поне по три ескадрили. Нови радари и системи за РЕБ. Американското оръжие е *** и всеки американски самолет може да нахлуе над България без да може системата да го свали защото е програмирана така.

67

СатаНАТО

преди 5 години

До Симеон ДимитровДа не би да са ни дали нещо безплатно? 45 години стояхме зад бодлива тел и хранехме 100 000 армия, за да им пазим южния фланг. Изпокарахме се с всички нормални държави заради тях. Две поколения соц. *** отрастнаха, очакващи безплатния обяд да им падне от небето. Всичко е платено и преплатено.

66

Боб Сз

преди 5 години

Червен *** . Марш в Сибир.