11

Анонимен

преди 5 години

Правят си телевизия е след като Атака и WC-то Симеонов имат защо пък не проблема им ще е кой ще работи там. Най-смешното ще бъде, ако утре до болка познати физиономии изгонени от други телевизии плюещи по тях преди това сега да се окажат ревностни техни защитници.

10

Анонимен

преди 5 години

ТВ ще се казва "Демократичен комунист"!

9

Анонимен

преди 5 години

Прочетете в Гласове колко струва на българския избирател великото фото със семейство Тръмп.Ни повече ни по-малко от 800 000 долара.Ама колко е това за Борисов -нищо.

8

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше.Че от физиономиите на джендърския елит получаваме скомина.Хеле пък като видя некъпания и небръснат Борисов не мога да вечерям.Както и онзи хубавец с многото апартаменти и кривата глава.

7

Анонимен

преди 5 години

Вчера се разбра как Нинова е свалила критична статия за нея в един червен сайт, това се нарича нагла цензура.

6

Виготура

преди 5 години

По времето на бай Тошо, можеше ли да си направиш частна телевизия?

5

Анонимен

преди 5 години

Не може Венецуела, КНДР и Куба да са ти примерите за подражание и в същото време да искаш да живееш като в омразните развити демократични капиталистически държави.Когато и ви станат примери за подражание развитите демократични капиталистически държави, тогава е възможно да започнете да си подобрявате стандарта на живот.

4

Анонимен

преди 5 години

Навярно по тази телевизия ще се излъчват материали относно причините за издавеното население в Згориград, информационната завеса след Чернобилската авария, трите фалита на България по време пак на социализма, купонната система, мораториума на външния дълг и последвалата изолация на страната от света, Виденовата зима с фалиралите банки, кредитните милионери, последвалите кървави протести с пребити протестиращи, кървавите протести по време на Орешарски и КТБ.

3

Анонимен

преди 5 години

И за какво са ни всички тия телевизии, щом правят още телевизии значи няма свобода на словото и всеки иска своя медия за да не го заглушават.

2

Анонимен

преди 5 години

Като знам какви я създават как ли да се напъна да повярвам ? Най-много от напъване да ми се до.ере.

1

Анонимен

преди 5 години

Как ще се казва телевизията? Private Техноимпекс TV?