71

Анонимен

преди 3 години

През този уикенд на територията на кв.Сарафово - Бургаска област - ВПС /военно - почивна станция /ЩЕ ИМА ГУЛЯЙ НА ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР КАРАКАЧАНОВ И НЕГОВАТА СВИТА !Плащай народе ... тези търтеи от ВМРО - Срама нямат !

70

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая. Радвам се, че БСП ще има тв. УСПЕХ!!!На по-долу пишещите - всички национални тв. - БНТ, Нова тв.,БТВ - те са поставени в услуга на ГЕРБ. Лъжат в несвяст.Така че на БСП успех!! /сега пишете минуси колкото си искате/

69

Лъжа Импексова

преди 5 години

бившата госпожа и ноастояща другарка таварищката Нинова може да води рубриката за Времето там и да излъжеш не е страшно

68

Един от Северозапада

преди 5 години

Герберугите треска ги тресе.... Друго си е да контролират медиите и собствениците им, и осигуряват спокойствието си . Предлагам, от сега, рубриката "Избрани цитати". Може да пуснат малко цитати на Вожда /Борсов/, на бек вокалите Цветанов, Павлова, Деси от Дулово, Делян, който говори за 72 години за пенсиониране на мъжете...По-добра агитация против герберугите, освен тези цитати, показващи пълна демагогия и че живеят в паралелна вселена, няма.

67

бай Иван

преди 5 години

На Корнелия Импекса очите и са на задните бузки.Решила е с дезинформация по комунистически маниер да пробва и тоя път за да влезе във властта и от милионерка да стане милиардерка,за да догони част от съпартийците си!

66

Анонимен

преди 5 години

Това ще е "Гаварит Москва" на български.

65

;-)

преди 5 години

Рейтингът й естествено ще е 80%.

64

У бре

преди 5 години

...19.00Стани богат с Б.Бенчев и Митьо Очите 21.00Познай кой няма да познае изборите с Андрей Райчев и Кънчо Стойчев 22.00Червената сОня - филм без А.Шварценегер 00.00Гърди си с ордени накичи -стари партийни песни...

63

У бре

преди 5 години

БСП тв програма - 06.00Раз,два,леви,леви- гимнастика за активни борци07.00Соц.България - ни дела,ни документи08.00Икономика- експертно студио с Р.Гечев,Ж.Виденов и Н.Банев09.00Когато бях овчарче- енергийно предаване с Р.Овчаров10.00Казусът"Белене"-на тиквени или слънчогледови семки?12.00Новини- ретранслация на ОРТ 113.00Бразди...от Крушовица14.00Док.филм "40г.социализъм - 40г.цирк!"15.00Шошожмо - емисия за головодници17.00На живо от браздата с Е.Йончева...

62

Байфидан

преди 5 години

Много ми хареса това, че телевизията ще е базирана в хладилния завод.

61

Винету

преди 5 години

А ще има ли рубрика на Иво Христов и колко процента от населението да я гледа?

60

БСП са гад.ини

преди 5 години

Добре, че ще има и други телевизии, за да разбираме за лъжите и компроматите на позитанци.

59

изнервен

преди 5 години

Бах маа му, доживяхме и времето да казват, че всички други телевизии са на Боко. Нищо че в повечето медии по-често го плюят - и него и ГЕРБ, нищо че в основните телевизии няма проблем да се изказват и го правят и лица от опозицията. Дай да си добавим в омразата и завистта и това, че и всички медии са на управляващите. Не става така.

58

Хехе

преди 5 години

Не ми било (За България)Визия,най ми било (Словоблудна)Телевизия...

57

Без цензура и страх?

преди 5 години

Значи Корнелия се готви да лъже без ограничения и, кой знае защо, се надява да не бъде санкционирана.Защо ли тази жена си мисли, че не бива да се страхува, когато с големите си лъжи заблуждава общественото мнение?

56

Анонимен

преди 5 години

Герберите си имат Канал 3. Нека има и друго мнение, освен на Гербеновска и Цветанка Герберизова.

55

House M.D.

преди 5 години

Щом истината ще се говори само след пролетарска цензура, ще изобличат ли Мишето, Глинка, Кантарджиев-Кожухарова-Кунчев и прочие ***?

54

Анонимен

преди 5 години

Емисия ВРЕМЯ па руски ще има ли а Ну пагади,много държа на сериите за Маша и мечока,друго ако не мультфильмчикитье са им арни.

53

Анонимен

преди 5 години

Откъде пари *** другарко,от приватизацията или всички мултимилионери В БКП ще плащат доброволно по една надница месечно за издръжката на ПОРЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ТЕЛЕВИЗИЯ защото са ни малко БТВ,НОВА,ЕВРОКОМ,КАНАЛ 3 и някои водещи на БНТ!!Наследници на фашистокомунисти ще се борат за свобода на словото,ох.Отивам да повърна.

52

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Всеки ден ли ще излъчва... - или само петък от 20 часа...