14

Край

преди 5 години

"през последните години София има подобрения по всички показатели, които измерват качеството на въздуха" МААААНИ бегай бе. Тая нема никакъв проблем да каже на черното бело. Миналата зима едва не се издушихме. Със страх чакам да запушат комините тази есен.С лакърдии нищо не става Фандъкова. Трябва да имаш големи топки и да:1. забраниш твърдото гориво по цялата южна дъга - в тия квартали бедни няма.2.забраниш коли без катализатори и фап филтри.асмите ефиземите и рака чакат.

13

Анонимен

преди 5 години

В София двигателите на колите замърсяват под 3% от максимално допустимите норми. Останалото, което се приписва от Фандъкова на колите е замърсяване от неизмитите улици, което се вдига във въздуха от вятъра и всичко, което се движи, вкл. пешеходците и велосипедистите.

12

Агент-провокатор

преди 5 години

Мерете от ноември около виетнамските общежития,Факултета,Филиповци,Баталова воденица.................и лепете стикери по челата на коньете на електората.

11

Анонимен

преди 5 години

При наднормено замърсяванв на въздуха в София, даже и всички коли да се спрат, нивото на замърсяване ще си остане същито. Има огромна разлика в замърсяването заради колите между София и пренаселените градове в ЕС, с много по-голямо използване на колите от София. В София колитв са незначителен замърсител.

10

Анонимен

преди 5 години

До УченикПроблемът не е в липсата на градски транспорт, а в невъзможността да го използваш оптимално. Кел файда, че имаш метро до работата като трябва да закараш детето си на училище през 5 квартала в шестия, щото имало списъци. Много са нещата, които са свързани.

9

Анонимен

преди 5 години

Ikolko kolko leva shte

8

Аз само да попитам

преди 5 години

А аварийните на топлофикация и на градския транспорт, които имат и нафтови печки вътре? А ЗИЛ-овете на пожарната? А Чавдарите на военните? А строителната техника на л'бимите фирми от проектите??? Те с какви стикери ще бъдат? Дето бълват отрова като за цял паркинг дизели. Хайде стига лицемерни мерки за цоцане на кинти.

7

Ученик

преди 5 години

Столична община вместо да се чуди какви стикери да лепи по стъклата, да вземе да пусне всички линии на градския транспорт през 2-3 минути, за да слязат хората от колите. Безобразие е да се чака 15 минути автобус, минаващ покрай няколко училища и куп болници, натъпкан до дупка! Същото важи за трамваите и метрото по линия 2.

6

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

А стикер за кюмбетата на братчедите ще има ли!?

5

радев

преди 5 години

До Анонименте не са спирали да са комунисти

4

Мозъчен Инвалид

преди 5 години

Ако залепя още нещо на предното стъкло - вече нищо няма да виждам.

3

8x9

преди 5 години

Ohhaaaaa, gazovo parno s stiker.....v boyana, poduene i dragalevski...

2

az

преди 5 години

Цяло лято въздуха беше в норма и познайте защо? Просто е - нямаше печки на дърва и въглища... ама корумпираните *** търсят под вола теле. Е не е от колите замърсяването.... до месец всички ще запалят кюмбетата на макс и тогава пак започва драмата...

1

Анонимен

преди 5 години

Тия,просто се чудят вече откъде да изкарват кинти!Надминаха и така наречените комунисти по популизим и демагогия!