11

redordead

преди 5 години

Браво за отдадеността на майката и целеустремеността на дъщерята.Стивън Хокинг е доказа на практика, че един човек може да бъде успешен и полезен за обществото независимо в какви окови е физическото му тяло.Пожелавам ви да осъществите мечтите си!

10

Анонимен

преди 5 години

Това момиче и майка му са пример за това как човек може да се пребори с безпомощността и отчаянието и да намери смисъл да се усъвършенства въпреки трудностите. Най-съществения проблем на това момиче е, че се е родило в България...всъщност това е проблем за всички нас. Пожелавам й да намери много нови приятели и да продължи да се бори за правото си да бъде човек и да живее достойно!

9

Анонимен

преди 5 години

До refluksБезсмислен е твоят живот, защото е лишен от човечност. А може и ти да седнеш един ден в количка- съдбата е непридвидима...

8

Waffen SS

преди 5 години

Възхищавам се от себеотдайността на майката,саможертвоготовността и нейната безгранична любов.Възхищавам се и се прекланям пред целеустремеността на младото момиче.Като се очаква в този случай ,като този и много други подобни ,нашата неолиберална и демократична държава отсъствува,а даже и пречи.*** предполагат,че само движещите се като мухи без глави имат право на живот,тези ,част ,от които са като ходещи празни делви.Нека не се забравя Стивън Хокинг и полета на мисълта му.

7

Анонимен

преди 5 години

До refluksА ти освен да тичаш, бас ловя, че друго НЕ МОЖЕШ!

6

до 5 , refluks

преди 5 години

Принципно избягвам диалог с хора като теб, но в случая няма да се сдържа. Спрямо кого да се прилага евтаназия, за да живеем в по-добър свят - физически непълноценните или духовно осакатените? Да не вземат теб да свитнат някой ден...Извън това, не се пише "кувиоз", афторке. Речниците са на един клик разстояние, маамустара...

5

refluks

преди 5 години

Тези с пълна парализа трябва да се даде възможност с закон за евтанизиране. Къкъв живот е това приковани в тия колички. Техния живот е безмислен и за тях ще бъде по добре. Никога да не изпиташ какво е да вървиш да тичаш. Освен това съсипват цялото семейство.

4

Една българка

преди 5 години

В едно развито общество физическия недъг не би трябвало да е пречка ,но със сигурност българина е много назад във времето . Жалко е ,но е истина.

3

Драйвър

преди 5 години

"Борбата, както казват е епична" Желая успех в живота на това умно дете, отритнато от обществото в собствената си родина. Дълбок поклон пред нейната грижовна майка !

2

.

преди 5 години

Прекрасна! Много успехи, мила!!!!

1

Тина

преди 5 години

Много си лъчезарна, Мария! Следвай мечтите си, бъди герой! Стикам палци🍀!