44

Анонимен

преди 5 години

ББ през 2014-та: Който не може да си осигури кворум да подава оставка

43

Анонимен

преди 5 години

Че те са си на работа само че в фирмите си от където перат пари

42

Мили родни картинки

преди 5 години

"Тя... НАСТОЯ червените депутати да вършат работата, за която им се плаща."

41

Анонимен

преди 5 години

Направо нямам думи. Тия бесепари изпростяват все повече и повече. Как си позволяваш да не ходиш на работа и да получаваш пари за това? Били се отказали от парламента. Нима? А от дебелите заплати отказаха ли се? Докато парламентът е действащ ще си вършиш работата, това не е концерт по желание.То бива бива наглеци, но това е нечувано. А тези, които ги защитават тук и пишат глупости не са по - свестни от тях.

40

Работодател

преди 5 години

Уволнение!

39

Анонимен

преди 5 години

Новината на деня: неизвестен злодей сложи слабително в шкембе чорбата на депутатите и всички се посраха.Кворумът беше провален а тоалетната задръстена и шкембе войвода свали цукалото от главата си в бързането го използва и си го сложи напълнено пак на главата.Данс започва издирване заподозрени са всички българи.

38

НЕ ЛЪЖИ

преди 5 години

38,39- ВЛЕЗ В НАРОДНО СЪБРАНИЕ, НАТИСНИ НЕИЗВИНЕНИ ОТСЪСТВИЯ ПО ГОДИНИ- А ТАМ ПО МЕСЕЦИ И ДНИ- ТВЪРДЕНИЯТА ВИ СА НЕОСНОВАТЕЛНИ.

37

Анонимен

преди 5 години

МИ КАКТО Е КАЗАНО - С КАМЪНИТЕ НА ГЕРБ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ ГЛАВИ.

36

Анонимен

преди 5 години

В 2013 - 14 комунистът Борисов каза, че осигуряването на кворума е задължение на управляващите.Сега герберунгелите са тръгнали против мъдрите мисли на вожда Винету.Обикалят като мушичави с народните пари, ходят на ектскурзии, маскирани като някакви фалшиви срещи.

35

Yoan

преди 5 години

Тая забрави ли как ББ ги подкарваше от залата като стадо навън, понеже и на него не му се стоеше да рендосва стола в залата! Недай си боже, ако сега стане депутат. Няма и един ден да стои вътре.

34

1

преди 5 години

До Анонимен-29,червената тиква същия театър,играеше,преди 4 години.

33

1

преди 5 години

другарката от Пекин,столицата на Виетнам,дали я глобяваха,преди четири години,като правеха напук на бсп,влизаха в Народното Събрание,но не се регистрираха.

32

Анонимен

преди 5 години

32- А СЕГА ОТВОРИ НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ОТВОРИ НЕОПРАВДАНИ ОТСЪСТВИЯ, ТАМ ОТВОРИ СЪОТВЕТНИТЕ ГОДИНИ И ПРОЧЕТИ КОИ СА ОТСЪСТВАЛИ ПО ДНИ И МЕСЕЦИ- ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ВСЕКИ ДЕН ТОЙ ОТ ГЕРБ ЛИ Е- ХАЙДЕ ЧЕТИ И НЕКА ВСЕКИ РАЗБЕРЕ КОЛКО СА НАХАЛНИ, НАГЛИ ЧЕРВЕНИТЕ- НЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА ПОВТОРИТЕ 2013 ГД. СЛЕД ЧЕРВЕНАТА ВИЗИЯ БЪЛГАРИЯ Е В РАЗРУХА- 2014Г РИТНАТА ТАКОВА И 4/5 МИЛИАРДА ВСИЧКИ НИЕ- С ПАРИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ СЕ ПЛАТИХА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ.

31

Edraz

преди 5 години

Amerikancite skoro ne sa im miatali bambi...ne sa gi respektirali...

30

Коментатор

преди 5 години

Е, как е? Забравихте май какво правеше ГЕРБ 20013-2014 година. Хайде да си опресним паметта!

29

Бай Хей

преди 5 години

А бе някой в течение ли е депутатите от БСП къде и на кого представят визията си? Аз нищо не съм чул и не съм видял. Дали са в пенсионерските клубове, в партийните си централи или някъде в землянки.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29 Пише се саботират,умник от ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ ГО ИГРАЯТ ПАРТИЗАНИ- ПРЕДИ ГЪРМЯХА ЖП ЛИНИИ- СЕГА СЪБОТИРАТ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА.

26

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 27 За сега е така. Бойко Методиев е избран за премиер от българите и той казва какво и къде.Като вземат БСП властта, Корделка ще казва какво и къде. За сега правят съботажи и разнасят Визия за България из страната.То па една визия......., да не дава Господ.

25

Анонимен

преди 5 години

Ми няма ги ми те са още във втората Българска държава ти ги търсиш тук хахахахахахаа.