276

Анонимен

преди 5 години

Покъртително е Божието наказание за този народ.Не е ясно с какво сме го заслужили, но се случва.Премиерът отстрани президента от посещение в САЩ, само и само да иде и да се снима с Тръмп, и да чете реч пред ООН.Първо стана пародия с 3 секундна среща, след това му уредиха (може би с пари, може би безплатно) официозна снимка. Междувременно всичко случващо се, се превърна в гротеска тук. А от снощи Бойко се занимава и със свободата на журналистиката очевидно пак за да се замаже резилът от Тръмп-САЩ-ООН фиаското.

275

Анонимен

преди 5 години

Най-после се докопа до Тръмп за снимка.Много обича да го снимат нашичкия.Да беше станал актьор,поне нямаше да има вреди за България,а то 80% д..ли ни разказаха играта с този избор.

274

Анонимен

преди 5 години

снимка с восъчна фигура за 800 000 ?? ОК!!

273

Анонимен

преди 5 години

Иcтинaтa изплyвa: Бoйкo Борисов е плaтил 800 xиляди дoлapa от Националния бюджет на Република България нa Peпyбликaнcия избopeн кoмитeт, зa дa ce cнимa c Tpъмп. Историческата cнимa нa Бoйo Бopиcoв cъc ceм.Tpъмп cтpyвa пoнe 800 xиляди дoлapa. Toвa кoмeнтиpa зa издaниeтo ни eдин oт нaй-eлитнитe лoбиcти във Baшингтoн Пoл Уopъp. Cнимитe c пpeзидeнтa ce плaщaт, тoвa e ocнoвнo пepo зa нaбиpaнe нa пapи зa пapтиятa.

272

Ханко Брат

преди 5 години

Крадем от вас,да даваме на нашите.Това е девиза на герб и скоро ще ги отведе в небитието.Нема начин.Не става с опорни точки- камунисти,путанисти и прочие.Става въпрос за хляба и който посяга-идва хан Крум с брадвата.

271

кулинар

преди 5 години

Дойде есента .Времее да се прави рачел от тикви.

270

Анонимен

преди 5 години

Другари успокойте се! Само с пикaне в яз.Копринка и носене на портретите на Сталин и Тато няма да стане. Трябва и акъл!

269

Всезнайко

преди 5 години

Пълно менте.....И аз се снимах с Меси в Барселона/ фото монтаж/

268

Анонимен

преди 5 години

До 273Образът на Борисов е наложен върху този на Радев от снимката му с Тръмп и Мелани от 2017 г.да бе - личат си сенките от клепналите уши на *** в/у половината пано зад него :)

267

Анонимен

преди 5 години

Чудя се дали са го галили по главата или са хапнали по някоя филия с мас. Или може би им е показал майсторството си в каратето с някоя подсечка, като в Япония.....Ах Тиквоний, ти велик експерт по протокола :D

266

Анонимен

преди 5 години

Пълно менте. Като всичко в ГЕРБ.

265

Анонимен

преди 5 години

Тука някои май са прекалили снощи! Щом бълнуват за фотомонтажи!!! А бе *** ние не сме вие, бе!

264

Анонимен

преди 5 години

ВОСЪЧНИ ФИГУРИ ЗА ОФИЦИАЛНИ СНИМКИ ..СМЕНЯТ ИМ САМО ДРЕХИТЕ, КОГАТО СЕ НАПРАШАТ

263

Анонимен

преди 5 години

Нинова с колегата Радев са добри на местно ниво,за пред света не стават!

262

Анонимен

преди 5 години

Тръмп и Мелания не са само в една и съща поза и едни и същи усмивки, не се опитвай да замажеш ОЧЕВАДНОТО-ЧИСТ ФОТОМОНТАЖ-ВСЕКИ ДЕТАЙЛ ОТ ДВЕТЕ СНИМКИ- РАЗПОЛОЖЕНИЕТО НА ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ФОНА СПРЯМО ГЛАВИТЕ И ТЕЛАТА НА ТРЪМП И МЕЛАНИЯ, ГЪНКИТЕ НА ДРЕХИТЕ, ПРЪСТИТЕ И ДЛАНИТЕ НА РЪЦЕТЕ, КРАКАТА И ОБУВКИТЕ, ЧАК ДО СЕНКИТЕ ИМ СА ИДЕНТИЧНИ НА ДВЕТЕ СНИМКИ! Такова съвпадение е НЕВЪЗМОЖНО на две различни автентични снимки, ДОРИ ДА СА КУКЛИ! И понеже снимката на Радев е правена преди време-тя е автентичната, явно некадърните пиари на Борисов пак го подхлъзнаха да се обяснява.

261

Анонимен

преди 5 години

Намирам за по-интересни снимките на г-жа Йотова колиничила да целува ръка на руския патриарх, или на руския патриарх четящ конско на президента Радев.Мога само да си представя какво би станало ако президента Путин дойде.

260

Анонимен

преди 5 години

А бе с пикници на Бузлуджа и тарикатски номера няма да стане,не разбраха ли червените?

259

До Анонимен 268

преди 5 години

До Анонимен 268Абе смотан, кой ти казва че това е снимано във Вашингтон ? Бойко и Тръмп се срещтнаха на срещата на ООН и снимката е от там. Няма измама и е публикувана в няколко международни издания.

258

Анонимен

преди 5 години

Българи имайте малко себеуважение!България върви напред, със сигурност трябва да изискваме повече, но и да внимаваме да не унищожим постигнатото!Има *** то е ясно, целта е всичко да се оплюва!!!

257

Анонимен

преди 5 години

Да ама Нинова язди на кон и на велосипед,а вашия само се снима по света! И как така го приемат,че и се ръкува? Ама нашата и на Бузлуджа ходии! А нашия може и да лети!