216

ххй

преди 5 години

Това да не е в музея на восъчните фигури?

215

Анонимен

преди 5 години

Ааааахахаха .... умните и красивите пак са се продрискали! Бат ви Бойка гален от 3 *** папи ... пил си кафето с правешкия овчар .. СИК аджия голям генерал ( само за година ) сега и с Тръмп ... *** най-важното единствения трикратен премиер на Републиката, и вероятен милионер ... е тъn , a вие с 510лв. заплати - амеби и плазмодии ( неизвестни на науката ) сте умни? Айде бе !

214

ХА....

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТА РАЗГОВАРЯ С ТРЪМП НА ЧЕТИРИ ОЧИ НО ЗА ЖУРНАЛИСТКИТЕ ТОВА Е ПО ВАЖНО ДА ЗАСТАНЕШ ДО ТРЪМП /има една песен А ДА ЛИ Е ТАКА....../

213

Не ме интересува

преди 5 години

Повишиха ми перо-кола. Повишават ми ток, парно, вода, застраховки, всеки ден прогресивно обеднявам.Газ не е поскъпвалот 2015Ям некачествени и скъпи храни, бензин, мръсен въздух.Застраховам се да не ме ограбят.Богатите, стават все по-богати чрез фирмени отстъпки - магазини, джипове.А не чрез реинвестиция.Ноутариуси и адвокати - имотни забогатяват, монополи изнасят печалбите.Цялата данъчна тежест е върху обикновения човек!Чао, терминал 2.Тук ще останат мутри, малцинства.Да ви плащат данъц

212

наблюдател

преди 5 години

Като дойде 10 Ноември, един съученик на майка ми споделил с нея че цял живот е мечтал да види Америка. Майка ми беше изумена в началото, защото го познавала като ревностен комунист, но после стигна до извода че всички пoмияpи мечтаят да се доближат до силните на деня.В тази връзка виждаме, президента дето се почуства незачетен, пък и всички социалисти които си изплакват мъката сега.Като влязохме в НАТО комунистите пратиха на академия най-закоравелите комунисти от различните родове войски.

211

Xx

преди 5 години

Оставка! Освободи народа

210

Анонимен

преди 5 години

До менте"Снимката е менте. Обърнете внимание на светлината."---Не са само светлините.Обърнете внимание, че фигурата на Боко е неестествено по-голяма от другите две и са го монтирали с две стъпки по-напред от Тръмп и Мелания.Така навремето рисуваха Ким Ир Сен сред народа по-едър от обикновените корейци, винаги на преден план. :)Така, де! Нашият от БанкИ да не е по-долу, я!

209

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До Анонимен219 Не е кон. Кобила е.

208

Анонимен

преди 5 години

Първо Силният човек в Бг е Боцко!ВтороМожете ли да покажете снимка на друг българин с американския президент?

207

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Просто не е могъл да откаже на бай Дончо...

206

Анонимен

преди 5 години

Това, че сенките са в различни посоки не означава, че снимката е менте. Когато имаш повече от един източник на светлина имаш повече от една сянка. Тогава ако едната сянка се пада в зона, осветена от източник на светлина, не можеш да я видиш. Разходи се някоя вечер между близко разположени улични лампи.

205

Анонимен

преди 5 години

100% си е платил с бюджетни пари за тази снимка...

204

менте

преди 5 години

Снимката е менте. Обърнете внимание на светлината. При Доналд и Мелани светлината идва от дясно и сенките им са в ляво от фигурите им. При пожарникаря светлината идва от ляво и сянката му е в дясно от главата му. Това показва, че двете снимки са правени по различно време и на различни места и след това са монтирани в една снимка.

203

Анонимен

преди 5 години

Елементарен фотошоп

202

Анонимен

преди 5 години

Само ако знае че стои до най-големият престъпник на нашето време, ще повърне. Защо коня Ангелкова не е там?

201

Анонимен

преди 5 години

Снимай се! А ние питаме има ли министър от кабинети Борисов 1 и 2, които да не са клиенти на прокуратурата и съдът? Това очаква и настоящите маши на мафията. А накрая ... и ТОЙ с албумчето!

200

Хххх

преди 5 години

...а катето да беше се постарала малко за тоалетите. Нали има някакъв протокол за тези срещи. Лъснала се с една червена рокличка със сина джемперче, сякаш е на модно ревю.

199

Осман

преди 5 години

Евтини номерца на Борисов които вместо да му носят плюсове носят минуси.

198

Неплатен трол

преди 5 години

Простотията вече почти десет години властва в България.

197

Анонимен

преди 5 години

Може ли Тръмп да се снима с най големия комунист в България.