18

софиянец

преди 5 години

ако Ердоган пусне бежанците има два варианта-единия е следващ успешен преврат или образуване на свободен Кюрдистан който няма да генерира и пуска бежанци.Ама съветниците на султанчето все някак ще му обяснят за какво иде реч.Иначе бърз и успешен преврат,иначе Туркестан я няма в тоя вид.

17

Solar Power

преди 5 години

А никъде няма да ходи Ердо. Инвестирал съм 100 хиляди евро в турски облигации на 17% годишно. След 5 години ще си удвоя парите. Никъде няма да ходиш брат там стоиш докато си взема парите. И никакви фалити !!! Ще продаваш злато там каквото се сетиш още без значение..... и после си искам еврота точно каквото съм ти дал пич.

16

ники

преди 5 години

Клъц и го отрязаха диктаторчето от потока на парите, лирата се срина... скоро очаквайте провъзгласяването на ермалъкДоган за император на галактиката.

15

Анонимен

преди 5 години

A Erdogan v otgovor da pusne hilqdi bejanci svobodno v Evropa

14

Анонимен

преди 5 години

Стената на сирийската граница е снабдена с наблюдателни кули на всеки 300 метра. Автоматични оръжия въртящи се на 360 които се задействат от телесна топлина. Всичко е автоматизирано. Войниците само наблюдават. Контролния център е в Анкара.

13

Анонимен

преди 5 години

Ердоган в отговор, бе Меркел може ли така бе, тия неща се казват с пет дена предизвестие, сега вече резервирах дубайския хотел за тая зима и вече няма да ми върнат парите, а ще слагаме и силикон на Ферхундето сега пак

12

Анонимен

преди 5 години

До МуспиКюрдистан се отлага за неопределен период. И ататюркистан се отлага защото Ердоган така ги захвана че няма мърдане. ПКК (кюрдската работническа партия) вече се състои само от отделни скрити клетки. Преди няколко месеца ПКК губеше по 200 - 300 души за една седмица. Вече само по 50 защото не останаха кадри. Пък и има стена с автоматични оръжия на сирийската граница уж против бежанците и никой не успява да навлезе.

11

Анонимен

преди 5 години

Спират помощи но немската Сименс се ме.сти в Турция. Милиарди са инвестирали само през 2018 година. Най големите "врагове" на Турция , Холандия и Германия са най големите инвеститори тази година.

10

Анонимен

преди 5 години

Скоро бях в Македония, за седмица и останах с впечатление че макрдоският език е по хуваб, по звучен и лесен от българския.

9

Анонимен

преди 5 години

А дали ще ги насочат към България. че като свършат няма да има какво да ядат, без това опостяха от лоша храна завалиите.

8

муспи

преди 5 години

До Анонимен Има и цивилизован начин на унищожаването на турция. Тези милиарди да отидат за финансирането на КНР (Кюрдистантска Народна Република), като Стамбул и Черноморието станат тяхни, както и е начертано на Кюрдистонтските бойни карти, а *** бъдат набутани в Анадола. Но понеже за този Стамбул ще има много спорове, справедливо ще е да си го вземе обратно Православието, както и пророкува Моамед, - от лют враг от север! Шо се отнася до Тракия, Кюрдистан не иска български земи.

7

Анонимен

преди 5 години

До Хан КрумТи като си поммирисал европа та какво, разкарай се с гугъл стреет по Каспичан да видиш за какво иде реч.

6

Анонимен

преди 5 години

Сега Ердоган като им пусне 100 000 мигранти и ще им гледа сеира.Може да изпита здравината на нашата ограда.

5

Хан Крум

преди 5 години

всичко да им спрат на фе.совете. докато "султана" е на власт, туркия няма никакъв - дори и микроскопичен - шанс да помирише Европа. Орязаните милиони допълнително ще напомпят галопиращата инфлация и ще намаже ските на сатрапа. От началото на годината под "мъдрото" управление на султана и везирите му, лирата изгуби над 45% от стойноста си. до края на годината - 100%. Честито комшии - пак си го изберете султанчето.

4

Анонимен

преди 5 години

На българския народ не му е добре но и на ближния и на съседа и на прочие искам да е зле като мен. Това представлява народа български.

3

Анонимен

преди 5 години

Ердоган - султан е много болен и скоро ще пукне................след него следва разпадането на Турция..............може и независим Кюрдистан!!!

2

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

1

Лицемерие

преди 5 години

Няма политическа смелост да се сложи край на преговорите с Турция. Ердоган не е президентът, който е заинтересован от евроинтеграцията на страната си, но пък и Юнкер си гледа главно пенсийката след година и не желае да поеме отговорност да инициира очевидното. Даваме знаци