17

Анонимен

преди 5 години

Кой ще плаща ремонта на Чирпан Стара Загора?

16

Анонимен

преди 5 години

До изнервенправ си,преди имаше по-малко пътища и магистрали,а и по-малко коли,аз лично смятам германския модел на строителство на пътища за качествен,върху чакъла леят бетон и после асфалт,поне така съм чувал и пътищата си стоят още от вермахта насам

15

Анонимен

преди 5 години

ГЕПе на власт.Трайте!

14

БлаБла

преди 5 години

Не нов модел, трябва ни нов премиер и нещо различно от БСП-ДПС-ГЕРБ-Патриоти-Воля и т.н., което на мен ми изглежда като едно и също.

13

изнервен

преди 5 години

До icebaslt и разни други подобни критикари. Та откога пътищата са такива аз да ви питам? От десет години или много преди това, че май преди хич ги нямаше.

12

Байфидан

преди 5 години

До Пламен Василев. Те БСП няколко пъти бяха на власт и видяхме как се "подобриха" нещата. Ако ти не помниш, ние да.

11

Анонимен

преди 5 години

Трябва ни нова държава според мен.

10

iceblast88

преди 5 години

Няма такова нещо, пътищата са гладки като мозъка на Бай Тиквонии и широки като задницата на Свинетзила Грозилкова и здрави като тиквата на Цв. Цв., строени с контрол и отговорност като на майката на нацията Цвичка Дрискалова. Ей ще докарате нов инфарт на Бай Тиквонии и шак ще се изгуби за 3 месеца в болницата, че какво ще правят тиквичките без той да ги насочва? Как може такива истини да пишете, абе вие не сте ли чували за цензурата в България? Тук всичко е идеално като в психозата на Бай Тиква!

9

Анонимен

преди 5 години

Ко стана с пробите в чужбина от Своге ...Нещо тишина по темата...

8

НовМудел

преди 5 години

Нов модел какво? БТР или някаква верижна машина. За българските пътища най-подходящ е новият модел летящи автомобили, но е необходимо да си осигурите парко място за кацане, както и да внимавате да не се оплетете в кабелите на безжичния интернет.

7

Анонимен

преди 5 години

преди 10-15 години един шеф от агенция пътища го разследваха за подкуп от 500 000 и след този случай едни хора видяха къде са парите и възможностите за крадене и изцяло се заеха с тази област,а един мой познат продава добавки за асфалт,дето го правят качествен и вика масово ги отказват-Ти луд ли си-му викат,-Ний след 2-3 години какво ще работим ако асфалта не се разваля,тук пазар за тях няма да намериш.-и купуват само евтините до 60градуса дето издържат,а лятото до 90 се нагрява асфалта

6

Анонимен

преди 5 години

Искат ама няма.

5

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевБКП/БСП бяха 45г на власт. Такова крадене като тогава нямаше. Неслучайно има цели 3 фалита в мирно време. Нещо трудно постижимо

4

Пламен Василев

преди 5 години

То да бяха само пътищата, ами всичко вдигат, ток , вода, парно, лекарства, а заплатите и пенсийте , ги вдигат от 2 до 5лв. Това правителство трябва да си ходи. Време е БСП, да спечели, изборите, дано малко да се подобрят нещата.

3

Orido

преди 5 години

..Трябва ни друг контрол..и нов модел и да разкрат техническите изобщо..Има технология от Европа ние пак измисляме топлата вода..има технология и рецепта за магистрала, за планински и за градска среда..защо не се прекопира... дааммм..лош лош матрял.

2

Анонимен

преди 5 години

*** не така лентореза пак ще вдигне кръвното! Как така да са лоши пътищата толкова се стараят все пак да не крадат всичко и да остане нещо за да има някакъв път, а вие сега и модела ще сменяте на сухо ли да останат горките.

1

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем защо пътищата не стават. Ако БСП са на власт няма да има такова крадене и такива разбити пътища.