14

до 13

преди 5 години

Кое за домаквинствата с 400 лв доход ли и 29 лв детски такива във Франция няма. Колко са детските във Франция ли точно 1500 евро са за 2 деца ако родителите са безработни и двамата и са френски граждани не са 29-36 лв като в Бай Ганистан.

13

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че много българи живеят без брак на семейни начала, но детето носи името на баща си и майката не се води "самотна майка"! Докато една ромка, също живееща на семейни начала, може да роди 10 от мъжа си, но твърди, че са от неизвестен баща и децата не носят бащиното име. Това е популярната професия "самотна майка", при българите рядко се среща този номер.

12

Анонимен

преди 5 години

4О лева са малко. Това означава, че детото трябва да живее с по-малко от 1 евро на ден. Правителството дава по 12 заплати на военните и на ченгетата пък на децата дава 40 лева на месец.

11

Анонимен

преди 5 години

Позитанци се подиграват на Америка, че имало купони за бедните там.А то всъщност това е решението - пари на ръка на беден не се дават, защото като нищо ще си купи с тях билетчета за търкане и толкова. Детето му пак ще реве гладно, а той може и да пропие парите. Щом си беден уж - оки, ето ти купони - този за храна, този за ток и т.н.

10

Хибридно теле

преди 5 години

До Бирено мечеPомите ли обраха 5 млрд от КТБТе ли загробиха 3 млрд в БелеНЕ?Те ли направиха 11 млрд външен дълга 89-та година?М?

9

Анонимен

преди 5 години

11 е изчерпал темата. Хората 300 евро за нищо ги нямат, тук *** се дърли за 10-20 еврака държавна помощ и се надява да му фиксират цената на хляба, вместо да му вдигнат заплатата. Народ от мишки и скъсляци, дето дори не може да разбере защо е на това дередже.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако родителите не се сключили брако то детето може да се води че живее с единия родител които има по-малки доходи. Така правят много българи. Така че и българите и ромите знаят как да източват бюджета.

7

Анонимен

преди 5 години

До Видял и препатилМинал си ти покрай Меркел, те могат да си позволят всякакви ескперименти само за пример младо семейство във Франция със две деца ако родителите не работят получават 1500 евро. Въпреси всичко франсетата упорито отказват да правят дец,а е Меркел и Макрон ще им докарат деца, като не искат френски деца, а бай *** осбсъжда някакви колосални суми от 20 евро да се смееш ли, да плачеш ли.

6

Анонимен

преди 5 години

Май това все повече се превръща в малцинствено министерство!

5

гост

преди 5 години

Закона е много-точен,какво е това вечно искане на пари за деца ,ами ,като ги правиш мисли как ще ги храниш .Държавата т.е. ние не сме длъжни да храним децата на тези ,които не ги интересува как ще ги издържат и само чакат някой да им даде-ДА ама НЕ!!!!!

4

доволен селянин

преди 5 години

тва за надбавките е иамислено само за тея от гетата от там на там немаш шанс да се класираш

3

шжг

преди 5 години

пари има само за ***, които живеят в палати,карат бмв- та и мерцедеси ,но нямат "доходи по документи".Това е положението в България, за съжаление

2

Анонимен

преди 5 години

Демократурата май ще ни заведе до светлото бъдеще с пълно фиаско.

1

zeus

преди 5 години

Явно семействата с доход 400 лева на човек се считат за богати, в същото време издръжката на човек месечно е 540 лева на калпак. Като в един виц, не ни интересува от къде вземате другите 140 лева...