34

Анонимен

преди 5 години

Кръстнице земи обесни на твоята на добра приятелка кои кои е че като не знае хората приказва глупости и да не ме занимава с неща които не са и до главата че ко ме ядоса още веднъж ще я пратя по институции че не може господ им помогна

33

Анонимен

преди 5 години

Съдират ми кожата от данъци, такси и какво ли още не(осигурявам се на максималната). И ми писна да слушам тези 800 000 държавни служители как постоянно ми казват, че няма пари за здраве, няма пари за пенсии, няма пари за пътища, няма пари за детски и въобще - за нищо няма пари, освен за техните заплати!!!Моля, редуцирайте държавната администрация на половина и ще има пари за всичко. Още повече, че ще има едни нови 400 000 човека на пазара на труда, които също ще плащат данъци и ще повишат БВП!

32

Анонимен

преди 5 години

Какво да се прави, някой се раждат по-*** други по НЕ-привилегировани в очите на държавата. Сътба!

31

Анонимен

преди 5 години

А ЗА УВРЕДЕНИТЕ ДЕЦА - 900 ЛЕВА.НА ВСИЧКИ ?

30

фръц

преди 5 години

С такъв премиер-толкова.По суетен е от жена.Сбъркал си е професията-трябвало е да стане артист,манекен или циркаджия.

29

Анонимен

преди 5 години

А бе ВМРО имаха навремето предложение детски и помощи да се дават само до второ дете, ама нещо се спихнаха, откак се добраха до държавната баница. Явно вече всички се усещат, че това кой ще бъде във властта зависи най-вече от ромските гласове. Просто демографската картинка е такава. Всичко за ромите, всичко за доброто на ромите, /ако перефразираме един стар девиз/.

28

Анонимен

преди 5 години

На герберушките пак не им излиза математиката...Хората със средни доходи за страната щели да получават детски, но прага е 500 лева на член от семейството. При "рекламирана" от ПР отдела на ГЕРБ средна заплата от близко 1100 лева, излиза, че семейство с 1 дете има доход от около 750 лева на член от семейството и няма да види детски...

27

До долния

преди 5 години

*** няма проблем ве, важното е че за електората на Тиквун великий има достатъчно.

26

House M.D.

преди 5 години

Решението е просто, като Вашингтонски, Глинка и Мишето взети заедно. Детски само за родители с минимум 5 години стаж и никакви бонуси за самотните жрици на любовта. Самотна майка - само вдовицата.

25

Татко

преди 5 години

След като не са социални помощи детските нека да се изплащам само на работещи семейства, които реално са допринесли за осигурителната и данъчната система, а не да си стоят в къщи, за да роят деца и после държавата да им плаща издръжка.

24

Анонимен

преди 5 години

аз съм от "богатите" (с по 500 лева на човек средно месечно) и като се сетя и колко плащам и за данъци и осигуровки ме е по яд от тези тридесет лева дето не ми ги дават.

23

Веско

преди 5 години

Нещо не схванах. Щом в Конституцията, в която е посочено, че отглеждането на децата е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата,защо не подпомага всички? И към задълженията не влиза ли нещо за образование, възпитание и т.н.

22

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам Пишман "управляващите" ни. Как когато има проблеми.Преливат от едно място в друго. И първия се бие в гърдите.Че дал толкова и толкова милиона.А за децата ни все не стигат???Тия наглеци вече се самозабравиха !!Щом едно дете има право на тези пари.Държавата.Която я няма никаква в лицето на ГРОБ.Е длъжна да му ги даде!!!Пълни безхаберници са ГРОБ!

21

Анонимен

преди 5 години

И що така, нали уж държавната хазна пълна, препълнена....

20

Енгелс

преди 5 години

Поощрение трябва да има единствено за второ дете. Първото дете семействата си го правят по презумпция. За второ трябва държавата да помага. За трето и повече само който може да си позволи без помощи, не сме длъжни данъкоплатците да плащаме издръжка на някой с 5 деца.

19

Анонимен

преди 5 години

До До 15А ти?

18

Предложение

преди 5 години

Предлагам да въведем швейцарската система - да се дава на бедните, а на богатите да не се дава!

17

Анонимен

преди 5 години

Ами то България като вече 30 години е в клуба на богатите - демокрация, евроатлантизъм, ЕС, нато-бато... защо живеет по зле от Латинска Америка и Бразилия?

16

Анонимен

преди 5 години

Първо се дава на богатите, а за бедните - ако остане. Но винаги не остава. Това е новата политика и реформа в България. Много е разпространена в латинска Америка, Бразилия. Много добре живеят.

15

Анонимен

преди 5 години

Най-добре никакви детнски за никой, който е правил деца да е мислил предварително как ще ги гледа! Така ромите може и да спрат да се плодят, те го правят заради парите, които им дава държавата.