106

Анонимен

преди 5 години

Забележете всички по едри та дори и по дребни бизнеси се управляват и са собственост на хора от бившата държавна сигурност тоест червената мафия, унищожението на червената мафия ще е трудно но не и невъзможно.

105

ноооооо

преди 5 години

До Анонимен 108 да не забравяме и наследниците и бивши функционери на комуничстическата партия от ГЕРб , а също и такива партийни величия като Иван Костов

104

Анонимен

преди 5 години

Борисоф е СТРОИТЕЛ на Съвременна България. Той извърши няколко велики дела : Закриване на "Южен поток" и АЕЦ "Белене" , Закриване на училища и болници, кражба от парите на Здравната каса, Колосални кражби от Еврофондовете, от Бюджета, от Псевдо Саниране, от Спортни зали и Некачествени Магистрали, Велоалеи и Постоянни имитации на ремонти във всички общини с ГЕРБЕРСКИ кметове, далавери в митниците...и още, и още...

103

Анонимен

преди 5 години

За да има бъдеще българския народ трябва да бъде унищожена червената мафия която е окупирала цялата държава.

102

Анонимен

преди 5 години

До П.Петров"Ансамбълът на ГЕРБ за лента..."---Много добре казано! И точно!Много се съмнявам, че ще излезе нещо от това (спомнете си хасковските му далавери, от които излезе "чист"). Има два варианта, според мен: да се "окаже", че е "конспирация" (според Тр. Тр.) и да стане повод за ново плюене по опозицията; да е истина с по-дълбоки корени (разбирай "високи") и Трайчо да се окаже поредния бушон. А, другите целите в бяло. И за двата варианта вече е имало прецедент.

101

П.Петров

преди 5 години

Ансамбълът на ГЕРБ за лента с ножица, обръчи от фирми, данъчни и съдебни бухалки в действие ...

100

Анонимен

преди 5 години

Още една статийка за отвличане на вниманието от новите цени на тока, парното, водата, хляба и квото се сетите.

99

Анонимен

преди 5 години

"Тъй като срещу Пеевски няма повдигнати обвинения, експертите не можели да направят проверка по същество на цялото му имущество, а само по документи."...аре бе, верно ? И някой е имаl съмнения, че документите на Пеевски са изпрядни !? Иначе атаката по Трайчо е ясна. Това сме го гледали. Сега и да докаже, че всичко му е законно, вече си е опетнен. Мен ме вълнува кога ще проверят и Георги Гергов....

98

Анонимен

преди 5 години

КОНПИ и въпросния Георгиев влизат в главната си роля - бухалка за всеки който може да е опасен за статуквото, д0окато прасчо е най-честния и проверяван човек, пак според същия Георгиев и същото КОНПИ. Според мен думите са излишни.

97

Анонимен

преди 5 години

Този не беше ли Министър на ГЕРБ ?Назначен лично от великия Буда ?

96

Анонимен

преди 5 години

Лоша оценка на управлението на ГЕРБ: 89 % смятат, че пътищата ни са лоши

95

Анонимен

преди 5 години

СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО СЛЕД СПАСЕНИЕ ОТ БОРИСОВ, БАНДИТСКАТА МУ КЛИКА И ДРУГ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ВИДИМ И НЕВИДИМ

94

Анонимен

преди 5 години

За 2 години министър и 2.4 милиона... При Уиуето какво ли е положението ?

93

Анонимен

преди 5 години

Мафията си има държава. А наемниците на тази мафия, като Пламен Георгиев не убиват неудобните, а само ги осакатяват (политически).

92

Анонимен

преди 5 години

Както беше казал някой: "От цяла България, само Пламен Георгиев не разбра, че гласът на записа е на Бойко Борисов".Е, получил си е топлото назначение и съответните поръчки. Но то си беше ясно още със създаването на КОНПИ, че тя няма да гони корупцията, а само корупцията на опонентите. "Нашата" корупция си остава недосегаема.

91

Анонимен

преди 5 години

как не ги е срам да проверяват Дебелян

90

Анонимен

преди 5 години

Не мисля, че тази акция срещу Трайков има нещо общо с произхода на парите му, така както не вярвам, че акцията срещу кметицата има нещо общо с финансовите й апетити, каквито и да са били.Както не вярвам, че случайно изчезна един тефтер навремето, или че случайно изчезват всички едри престъпници ден преди да бъдат арестувани.Както и не вярвам, че премиера - Слънце научава за това от медиите или подчинените си.

89

Анонимен

преди 5 години

Да си спомним, че политическата бухалка на Герб Пламен Георгиев за първи път се появи в общественото пространство във връзка с аферата Ало, Ваньо. От изтеклите през 2010 г. в медиите записи стана ясно, че в разговор между тогавашния премиер Борисов и шефа на митниците по това време Ваньо Танов Борисов настоява да бъде прекратена проверка във бирената фабрика на Михаил Михов, по-известен като Мишо Бирата."...поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам", заявява по телефона Борисов.

88

12

преди 5 години

Без депеша,от банкя,трайчо не може да открадне.

87

1

преди 5 години

На своя глава,трайчо нищо не може да направи,началника му също трябва да бъде разследван,ведно с др.физкултурник