126

Анонимен

преди 5 години

До 129А ти как разбра, че е мошеник, само за това, че тече проверка ли? Утре като докаже произхода на доходите си, ще му очистите ли името? Или ще останат само плювните ви. Това че тече проверка още нищо не значи.

125

Надникнал зад кулиси

преди 5 години

В момента тече не дотам ескалирал конфликт между Баце и Пеевски/Доган. И се борят кой да овладее про-***[да-ти-го]тура-та.Баце иска да наложи амебата на ен-та степен Пламен Георгиев. Човекът на шиши е подложката Иван Гешев.И сега Гешев и Георгиев се надпреварват кой с каква по-нагласена акция ще се покаже.Печеливш вариант за обикновените българи няма. Но предвид професионалните и морални качества на Георгиев - по-добре чумна епидемия отколкото тоя да стане главен прокурор.

124

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА КОГА ЩЕ ВЛИЗА В ПАНДИЗА

123

жаль

преди 5 години

Корнелия сега ще я е страх да се похвали ако си купи остров в Гърция.А пък за какво да го купува ако не може да се похвали.Тези полицаи заслужават такова порицание . . . само дето лобира да им увеличат заплатите.

122

Треперете социалисти

преди 5 години

Тя и Корни беше от СДС.

121

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова.............премиер на България............БСП на власт заедно с ПП Атака!!!

120

Анонимен

преди 5 години

Тая *** беше кандидат за президент от т.нар. реформаторски блок.............най-големите крадци и предатели.................там половината са за затворите...........не само тоя ахмак!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Айде сега Трайчо за 10 години в пандиза................все пак от ЕС искат някой висш политик в затвора!!!После ще има да се фукат БГ-прокурори, че са вкарали някой политик в затвора!!!

118

ДО 122

преди 5 години

Подкрепям те - Решетников е спретнал този Скандал - Превел е на Трайчо в сметките 2,4 милиона лева .

117

Анонимен

преди 5 години

Започна изпълнението на указанията на Решетников за зачистване на несъгласните с руските интереси в България! Трайчо е един от тях, за съжаление *** никога не може да разграничи случващото се "по поръчка", от преследване на корупцията като държавна политика!P.S.То и министър Ненчев така преследваха, "заради уронване интереса на една РУСКА фирма"

116

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо не е задържан или на отчет на МВР - може да избяга като другите Престъпници ?

115

ВЪПРОС

преди 5 години

Държавата продаде дяла си на ЕВН през 2011 година за 93 милиона лева . Парите които е откраднал този Престъпник от Народа са 2,4 милиона - това е една четвърт от Корупционния Стандарт - 10% .Трябва да открият и другите Трима участвали в Сделката .

114

8===o

преди 5 години

Бацето е един злобен ...Трайчо го разкри ,като лъжец и бурсука не прощава/

113

Анонимен

преди 5 години

Тоя невежа говореше за "прозрачно управление", "правилен избор" и "компетентни, честни управляващи" по време на избирателната си кампания. Още от както Борисов го изрита от министерския му пост си пролича що за стока е този ***. Марионетка изпълняваща чужди интереси за пари. Не може да се скрие вече.

112

Анонимен

преди 5 години

Преди имаше едно тефтерче на Златанов, в което се пишете кой да се удари, кой да се предпази - явно същото продължава и сега, само че в тефтера на някой друг. Герб не са се променили, и както е казал народа - вълкът козината си мени, но нрава не. Така, че всичко си продължава по старому, нашите се предпазват, другите се удрят. Ако няма с какво, се измислят доказателства.

111

Анонимен

преди 5 години

Трайчо мрайчо, ако е гепил под ножа, това се отнася за всички без изключение

110

фгф

преди 5 години

олигофрения до шия в тая държавица ...пак си ги изберете тия

109

Анонимен

преди 5 години

Пореден бушон ...Сигурно не е "слушкал", искал е само да "папка". :)

108

Анонимен

преди 5 години

Аз пък смятам ,че Трайчо правилно е ударен. Бил е ортак на Боци. Да не би да не знаел какъв е той? Като понаграбил парици се изметнал. Боци на такива не прощава!Сигурен съм, че Трайчо с две ръце е бъркал в кацата с мед.

107

Анонимен

преди 5 години

Ясно е , че на тоя не му беше чиста работата още докато беше министър. Тогава обаче не го проверяваха , щото беше от ГЕРБ. Сега след като се осмели да мине от другата страна и да го дава опозиционер, вече стана корумпиран... Преди имаше един *** Филип с тефтерчето, в което описваше кого трябва да "удари" и кого да "оправи". Сега ми се иска да прочета тефтерчето на сегашния им шеф - не вярвам да е толкова умен, че да помни наизуст всичко. Та вероятно там е отбелязано за Трайчо - "да се удари"