4

Анонимен

преди 5 години

ВиК? След като решиха да ме дерат, си купих магнитче. Магнитчето на водомерЯ и да супат духата. Пускам им аванта от 1 кубик на месец, защото съм благороден по рождение. Тия 500 лева, дето решиха да ми ги надпишат и да не ми уважат жалбата, вече са им приседнали, щото от две години си пестя по 40-50 на месец. И ще продължавам в същия дух - каквото повикало, такова се обадило!

3

Анонимен

преди 5 години

До2. Не се прави , че знаеш. Топлофикация е съвсем различно сградната инсталация с тази на соф . Вода

2

Анонимен

преди 5 години

Монополиста Топлофикация е най алчния и жесток. Всички загуби по уличните трасета го прехвърля на абонатите по колективния договор в Ет. Собственост, като сградна инсталация.. Така интереса да си отстранява и контролира дружеството си . Отпада.

1

Жо

преди 5 години

ЗАКОНИТЕ сега определят, че УСЛУГАТА доставка на вода е до границата на имота. Това е Общия водомер. Същото е и при Топлофикация, където границата е абонатната станция. Тово означава, че дружествата си искат парите от Етажната собственост, а уредите по апартаментите са за да се делят общите задължения. Причината за тази схема на отчетност е, че тръбите за вода и за парно в сградата са собственост на живущите и доставчиците на услугата нямат права и възможност за контрол над тях.