28

26

преди 5 години

И къде е била 4 дена?

27

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се чудя, какви са тези приятели и приятелки, които ще я оставят да изчезне и няма да я потърсят още същата вечер? Ето затова внимавайте с какви хора приятелствувате, защото повечето не им дреме за вас, ама никак.

26

Сат

преди 5 години

Вярно, съгласих се.Може би наистина жена на възраст, която се мотае нощно време по кръчмите по бюстие, изчезва без обяснение с непознати чужденци и т.н., не трябва да има деца. Знам ли, може да си прав. Да, не се бях сетил, благодаря ти! Определено прозира някъф рийзън в твоя спийч.

25

Анонимен

преди 5 години

До СатНе е задължително всички хора да имат деца. Някои от тях дори не искат да имат. А други пък искат, но не трябва.

24

Анонимен

преди 5 години

"Донякъде си прав, но, не е ли по-добре да иде с компания в някоя кръчма да се почерпят, да играят по едно хорце, отколкото да ходят по нощни клубове и са да се забъркват с неадекватни типове?"Kaква е разликата? Като е клуб, означава непременно, че там има неадекватни лоши типове ли? Като отида в клуба по филателия, същото ли е тогава? Клуб, кръчма, дискотека, ресторант... все същото, само разликата е в музиката и различни вариации на менюто за консумация. (Пр. някъде няма храна, има пиене.)

23

Анонимен

преди 5 години

Открили са я вече, жива и здрава. Може да спрете да хейтите и нареждате

22

Сат

преди 5 години

Ако в днешно време не ходи по клубовете на тая възраст, значи ще израстне като социопат и няма да е адекватна на времето в което живееАз мисля, че тази от снимката е подминала времето за израстване, Редно беше да дундурка бебе, а не да се мота по бюстие из нощните заведения.

21

Х

преди 5 години

До Анонимен 18Донякъде си прав, но, не е ли по-добре да иде с компания в някоя кръчма да се почерпят, да играят по едно хорце, отколкото да ходят по нощни клубове и са да се забъркват с неадекватни типове?

20

къде ще

преди 5 години

се събира групата от търсачи. Надявам се да е в крайните квартали, че са ми по близко. Със смартфони ли ще я търсим. Чувал съм, че имали фенерчета и можели да правят снимки?

19

19

преди 5 години

Благодаря за комплимента. Точно в десятката. Пожелавам ти да си пенсионер на 45, ама надали? Ще носиш дълго време суичъри в "sweatshop"а.

18

до 14

преди 5 години

Гуссин едукатиран, нищо не излиза като напиша "суичър" . Дори в речник на новобългарските друсани жаргонни слова. Помогни.

17

Анонимен

преди 5 години

"Как да я търся като не разбирам описанието на външния й вид? Статията не е публикувана с цел да се организира обществеността да я търси."Никой няма да те уволни от работа или да ти спре пенсията, ако не я намериш точно ти. Никой не очаква точно от теб да се втурнеш на бегом да я търсиш. Хората разбраха описанието. Това, че ти не си го разбрал е друго и не е нещо за което да продължават хората да говорят.

16

Анонимен

преди 5 години

До ХВсички нормални млади хора ходят по клубовете. Ако в днешно време не ходи по клубовете на тая възраст, значи ще израстне като социопат и няма да е адекватна на времето в което живее. И няма да може да води пълноценен живот, няма да може да разговаря нормално и т.н.Не говоря да се ходи по разни кръчни и да се напива или надpуса до безсъзнание, а просто да се весели, да се забавлява, да разговаря с хора. Не е нужно да пръска по 100 кинта на вечер. И един чай да си купи е достатъчно.

15

14

преди 5 години

Как да я търся като не разбирам описанието на външния й вид? Статията не е публикувана с цел да се организира обществеността да я търси.

14

Явно

преди 5 години

тази статия е привлекла вниманието на българските, дрогирани милениалистчета, рожби на посткомунистическата, долу-горе псевдодемократическата епоха на първоначално ядене на банани, използуване на тоалетна хартия и експерименти с разни химикали,

13

Х

преди 5 години

Ами, щом ходи по клубове и се забърква с разни чужденци, какво, брак ли да й преложат?

12

Анонимен

преди 5 години

"Би ли ми спелувал на английски думата "суичър" като артикул от облеклото?"Aкцентира се върху изчезването на едно момиче. А не на някой си да му угаждат да му спелуват някакви простотии. Кое как се пишело, какво означавало. Като не знаеш, отиди в най-близкото училище и питай децата.

11

10

преди 5 години

Много, ама много отдавна напуснах тази просперираща, креативна и външнополитически инфлуенсърска РъБъ. Аз съм от планините, не от шотландските хълмове. По-добре се вижда отгоре. Би ли ми спелувал на английски думата "суичър" като артикул от облеклото?

10

Анонимен

преди 5 години

Сутчера ще е нещо като спортна ваатенка,

9

А-а-а

преди 5 години

"sweat shirt" нещо като горнище на анцунг без цип. Затворено да го наречем. Няма ли нещо общо с "потене" тая "shirt"?