48

Всеки с мозък в глав

преди 5 години

Случаят е приключен през 2014 с доказателство, че лицето Петър Димитров се е самоубил чрез механична асфикция, причинена от примка. Или иначе казано - обесил се е на дърво. Направил го е поради отказ за виза от САЩ, като преди това е споделил, че вземе ли виза, няма да се върне в България. Лицето е било психически нестабилно (шизофрения и маниакална депресия) и точно заради това е изключено от структурата на Академия на МВР. При задълбочено разследване всичко това си е ясно. Информацията, която

47

no name

преди 5 години

Открили са я. Потвърдено е. Била на планина с Женева (предполагам куче или приятелка) и планирала днес да се прибере. (поста във фб е от преди 2 часа на стената на нейна близка).Що ли пък да се обадиш на някой и да кажеш къде отиваш....много усилия изисква. Друго си е да си волна хипарка и да правиш каквото ти скимне..... Ей заради такива шматки някое момиче, което може наистина да е в беда, отвлечено, няма да получи помощ щото всички ще викат емиии отишла да си начеше.... и ще се върне

46

Zero % Tolerance

преди 5 години

Чакаме видеото :)))))))))

45

аз

преди 5 години

Араби или турци са били! Честито, нека и други си лафкат с тях(

44

Анонимен

преди 5 години

МОМИЕЧЕТО Е НАМЕРЕНО И Е КАЗАЛО ЧЕ Е УЧАСТВАЛА С ОЩЕ 5-*** МЪЖЕ В ГАНГ БАНГ 5ПЪРВО БИЛИ САМО ДВАМА АРАБИ ДИЛЪРИ НО ПОСЛЕ ДОШЛИ ОЩЕ ДВА АРАБИ И ВОДЕЛИ И ЕДИН АФРИКАНЕЦ!!НАПРАВО Я ПОКЪРТИЛИ!ТЯ ОБЯСНЯВА, ЧЕ СЪЖАЛЯ , ЧЕ НЕ Е ПОПАДНАЛА НА РАБОТНИЦИ АРАБИ ЩОТО Е МОЖЕЛО СЪС ПРИЯТЕЛИТЕ ИМ ДА СТАНЕ ПОНЕ ГАНГ БАНГ 10

43

Анонимен

преди 5 години

То такива пoтни хипита не ги взимат на Червените фенери, ахахаха... Споко! :)))

42

Българин до cky2kbg:

преди 5 години

И какво като не съм бил в Амстердам?!? Едва ли има нормален човек, който да не знае с какво е известен града! С прос-титут-ките и наркотиците! Тая като я гледам на снимката ИДЕАЛНО СЕ ВПИСВА И В ДВЕТЕ КАТЕГОРИИ!

41

Анонимен

преди 5 години

Относно тая мацка, потърсете Криста Холанда Алексиева и ще ви излезне нейният профил във Фейсбук. И като го разгледате, ще ви се изяснят много неща. :)))

40

Анонимен

преди 5 години

мозък в главата може да напише в Гуугъл "момче изчезна американско посолство"Извинявам се, потърсих и намери: Петър Владимиров Димитров от Попово.Случката става на 12 май 2010.Крайно интересно, няма случайни неща ...

39

cky2kbg

преди 5 години

До Българин!Пишеш наизуст 100% никога не си бил в Амстердам.Преди години пък и като гледам и сега по сайтовете на икономедия коментират и с точки само имсамо за по-висок рейтинг.

38

Анонимен

преди 5 години

"Интересното за това момче е, че никой така и не разбра как се казва, от кой град е ..."----Всеки с мозък в главата може да напише в Гуугъл "момче изчезна американско посолство" и веднага ще те залеят една купчина сайтове в които можеш да прочетеш и да научиш всеки отговор на въпросите "как се казва, от кой град е" и тем подобни. Само дето няма да излезне достоверна информация какво се е случило с него. Той просто е изчезнал и повече не се е появил.

37

Анонимен

преди 5 години

"преди време едно момче в най-пъргавата си и кипяща от мъжка сила възраст, изчезна след интервю в Американското посолство"Интересното за това момче е, че никой така и не разбра как се казва, от кой град е ...

36

Българин!

преди 5 години

Е, щом е говорила с чужденци РАБОТАТА Е ЯСНА! Вече е по витрините в Амстердам или някъде другаде ...

35

Анонимен

преди 5 години

"Аз досега не съм чул за девойка да е изчезнала от библиотека, от театър или концертна зала или опера."----Стига с тия глупости. По-долу един обяснява как трябвало да ходи на кръчма, вместо по клуб, все едно ако беше в кръчма няма вероятност да изчезне. То преди време едно момче в най-пъргавата си и кипяща от мъжка сила възраст, изчезна след интервю в Американското посолство и неговите приятели го чакали отпред, а той не се показал повече. А какво да говорим за момиче? И в библиотека става!

34

Анонимен

преди 5 години

Накратко - наркоманка!

33

Потребител

преди 5 години

Накратко - наркоманка! Професорчета зад компютри спорят кое как се пише.....пародия сте.....

32

Гшедай ти

преди 5 години

гледай ти? Намерена жива и здрава. Къде е съатийката за намирането? Просто питам защото," работещите "в 10 часа сутринта суичъри се бяха много възбудили на "работните" кафеджийски места. Дори безплатни уроци по българо-незнамси какъв език даваха.

31

До ха ха

преди 5 години

Не пич на Иво Андонов е Ок!

30

vlady

преди 5 години

Mixtape е един от малкото нормални клубове в София, където човек може да чуе стойностна съвременна музика на живо. Бил съм много пъти на екстремни метъл концерти и не е имало инциденти дори когато клубът е бил претъпкан примерно на Insomnium и Dark Tranquility.

29

Анонимен

преди 5 години

До СатОчевидно има някакъв проблем с възприятията за места, време, пространство, предназначение и т.н. Факт е, че има дискотеки в които се продават наркотици например. Но това не означава, че в кръчмите никой никога не е продавал наркотици или употребявал. Ако в един клуб пускат музиката на човека Х, това не означава, че всички други кубове са клонинги на въпросния първи споменат клуб. Местата са различни. И в клуб по народни танци можеш да се надрусаш, ако имаш желанието.