40

True

преди 5 години

Бай Дончо само да не пише в туитъра,че последния път срина с едно изречение великата ориенталск икономика на мустакатия султан с 40 процента...

39

Гошо

преди 5 години

Благодарим на американците за оказваната ни военна помощ, която не сме искали, но Боце им отпусна безплатно 5-6 военни бази. За ненамесата на САЩ в работите на другите стрсни се съмняваме, защото Цуци Цъ действа като представител на USA специалните служби в БГ. За петрола нещо Тръмп бърка: хем обещава да доставя на държавите петрол , хем се оплаква, че продават на САЩ скъп петрол...

38

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече ехтят писъците на комунисти,*** и турци...Тръмп става все по-силен и велик!

37

Тръмп 2020

преди 5 години

Тръмп е най-добрият президент на САЩ от поне 40 години насам, глупаците се смеят, а не са направили и 1% за нациите от това което Тръмп направи за САЩ за 2 години. Мога само да им кажа, че тепърва ще плачат!! Питайте Ердоган дали му е смешно или САЩ ги потупи за 0 време...

36

Тръмп е Велик

преди 5 години

ами вие какво очаквате от глупаците в залата като бо тик вун, да могат да разберат гении като Тръмп ли! Построил строителна Империя в Манхатън и би Килъри с 20 пъти по-малко пари за кампанията, да не говорим във първичните избори колко човека би - това е гении от много висок клас!! не очаквайте простаците да го разбират!!!

35

Мнение

преди 5 години

Ако наистина е казал това, значи че по-агресивна страна от САЩ няма. За тях всичко е добре, когато всички работят за интересите на САЩ. И ако не го правят трябва да бъдат наказани.... това е демокрация по американски....

34

Анонимен

преди 5 години

Поредният актьор използван от американските кукловоди. Ролята му е за параван на икономическата война, която Вашингтон е обявил на света, ООН има поддържаща роля, а "руската намеса" е плашилото използвано за оправдание. Ако имаше реални доказателства за "руска намеса", тоя вече щеше да е свален законно от власт. Просто поредният план на империята на злото (САЩ).

33

до 13

преди 5 години

Ако изгледате видеото- даже смешникът накарал преводачката си да ги фотографира- ще видите, че даже се и поклони на Тръмп.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"От изказването на Тръмп е ясно, че кризата с Иран ще се задълбочава. Значи петролът ще поскъпне още, газът също, жална ни майка."Ами Путин затова го е назначил за президент на Щатите, за да вдигне цената на петрола.

31

хюго бос до 23

преди 5 години

Зарова ли еднокнижният ти шеф се натискаше да отиде в ООН и да се здрависа с Тръмп, да си изпроси покана да се докара пред другите "Вижте ме колко съм голпм, чак Рръмп се срещна с мен", че дори му се и поклони, а Тръмп даже на благоволи да стане от мястото си.

30

Анонимен

преди 5 години

А бе, смеят му се, ама като се приберат в къщи и като видят с какви мита ще облага стоките им и ще ги направи непродаваеми в САЩ и усмивките им ще се вкиснат.

29

хюго бос

преди 5 години

Като съкрати значително издръжката на левите фашисти, окупирали ООН- то и останат парите ц джобовете на американските данъкоплатци, ще ги видим колко ще се смеят.

28

Ким Чен Ун

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА Нали знаеш как жужето нарита твоят идол газда Борисов и той на вторият час си обра дърмите от Русия и си замина като попикано мушкато .

27

Анонимен

преди 5 години

Какъв авторитет има Бойко бе, той светът не подозира за съществуването му.

26

Анонимен

преди 5 години

"В момента Бойко има 100 пъти повече авторитет и тежест на думата от тоя шут който цял свят си го подритва като плажна топка хехе"По-точно авторитетът на американския президент се е сринал до този на Бойко.

25

Анонимен

преди 5 години

И за последно тука е много скучно

24

Анонимен

преди 5 години

От изказването на Тръмп е ясно, че кризата с Иран ще се задълбочава.Значи петролът ще поскъпне още, газът също, жална ни майка.

23

Анонимен

преди 5 години

В момента Бойко има 100 пъти повече авторитет и тежест на думата от тоя шут който цял свят си го подритва като плажна топка хехе

22

Анонимен

преди 5 години

Чакаме правителствената пресслужба да ни разкаже за какво си говориха Тръмп и Борисов на четири очи, докато се ръкостискаха.

21

Анонимен

преди 5 години

Когато светът мрази някой политик означава че той се бори за страната си.когато светът хвали *** като нашият означава че той работи за чужди интереси