60

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН, ТОГАВА НА ДРУГИТЕ УСМИВКИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ.

59

Анонимен

преди 5 години

смотан, самозабравил се ***. Кой си ти, че да предупреждаваш бе !!! Всичкото политик- ***!!!

58

S

преди 5 години

Айде пак някой тук подкара темата Русия, Путин и т.н Нарочно ли го правите? Говорете за Тръмп,за него е статията! А какво е казал - реакцията в залата е красноречива! То повече няма какво и да се каже - управленския елит на САЩ си намериха добра маша в лицето на Тръмп и вече резултатите са на лице , а други предстоят!!!

57

XXL

преди 5 години

побелелия педерунгелл му се иска всички да са му Роби и да му плащат! Кога ли ще му се тесен света?

56

Баба Кута

преди 5 години

Краварникът,наречен ФАЩ е въздух под налягане и като се спука някой ден, ще замирише на фашкии Да живее тавариш Путин и Велика Русия !!!Анатема на козяците!

55

Жоро

преди 5 години

До хюго бос Много си прав.Но не са окупирали само ООН, а и целият Европ.Съюз.Затова Трамп похвали само Полша и сигурно ще помогнем на поляците.Изглеждат като единствената нормална нация в момента.

54

Жоро

преди 5 години

До Мнение 35 Трябва да имаш руско самосъзнание за да четеш статията по-горе и да интерпретираш така.Слушах го наживо преди няколко часа и статията на Веселина Йорданова е изключително точна.Подкрепям и одобрявам всяко едно изречение от написаното в нея.Трамп е последната надежда на нормалните хора по целият свят.Велик е.И Америка е велика-но азиатци като тебе не могат да го понесат.За радост-нищо не зависи от вас!

53

Анадолска дъга

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаБаба,да мина ли под дъгата? попита Яcтрeб Ocмaнлията баща си,докато последният онождаше любимата си коза в храстите след като дъждът беше спрял.Давай,сине! Мини! изхърка бащата,козата се облещи и измечи мъчително.Османлията се навря под дъгата и стана жена.

52

Жоро

преди 5 години

До Гошо И ти ли си от транслаторите на "гаварит масква"?

51

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 51 Не разбираш?На такива като теб никой не може да помогне да разбират.Просто казано-твойто IQ е много ниско.

50

Анонимен

преди 5 години

По-голям пр..остак от Тръмп не е държал реч пред ООН, затова реакцията е толкова спонтанна и правилна - присмех и съжаление. Горкият - има нужда от сериозно лечение

49

Анонимен

преди 5 години

Реч на Тръмп пред ООН: здравейте роби мараба, добре че дойдохте да ви просветля аз лидера на висшата раса, аз лидера на американския райх, и да ви кажа пред фюрер се става и се застава на колене роби но ви прощавам вие сте си *** и не знаете.Сега да ви уведомя всеки който не купува всичко лично от мен ми е враг.Всички американци ще идват без визи при вас, но вие само с визи при нас, за домашна прислуга.А сега планетата да ми целуне големия масонски дедов и чао имам да ч.укам плеймеитки ура.

48

ARES

преди 5 години

Много ми е смешно,когато разни селски бекове като вас,дето не сте излизали от махалата,започнат да плюят по велика държава като САЩ.

47

Анонимен

преди 5 години

Неадекватен си, затова ти се смеят. Няма проблем, лудото си е лудо.

46

Скитника евреин

преди 5 години

Евро-атлантиците няма да спят тази нощ ! Ще има скърцане със зъби !

45

Анонимен

преди 5 години

Нито едно нещо не е вярно от изброените.

44

Анонимен

преди 5 години

Беше си пийнал, но както винаги стоеше достолепно, като император.

43

преди 5 години

Кое от казаното от Тръмп е лъжа ?1. Икономиката на САЩ е в подем.2. Икономиката на Евопа се задъхва.3. САЩ пазят мира в Европа но европейците някак си смятат, че това им се полага. Мога да продължа и още.

42

Анонимен

преди 5 години

Как стоят наистина нещата1 Тръмп -голяма ми/.шка2 Борисов - малка ми/ш./каХванете почти всички "лидери" в Европа -Меркел ,Макрон ,главния министър на шотландия никола стерджен (подобие на жена),Паоло Джентилони (Италия),Ксавиер Баттел(Люксенбург),Марк Рюте (Холандия) И КАК ДА ЗАБРАВИМ НАЙ ВЕЛИКИЯ МОСЮ ИШИАЗ - Жан Клод Юнкрер и Бойко Методиев Борисов. Всички ТЕ ИМАТ ЕДНО ОБЩО НЯМАТ ДЕЦА .Така е , слугите нямат право на разплод,те трябва да са комплексирани за слава ,комплименти и да тъпчат народа си!

41

Мнение

преди 5 години

До АнонименСтори ми се, че на снмката Боце се е проснал пред президент Тръмп в израз на своето преклонение пред USA президента. Така че за рейтинг на БиБи сравним с този на Тръмп да не говорим - направо е смешно. Б.Б. толкова се натягаше да отиде на сесията на ООН, че Бъчварката отсвири президента Радев като водач на делегацията за сметка на премиера. И тя каква излезе: първа среща на БиБи с Тръмп - пръв фаул...