18

Анонимен

преди 5 години

НА ОРЛОВ МОСТ СПРЕЛИ ФЕРАРИТА, РОЛС РОЙС- БГ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ЧЕРВЕНИ ЛИДЕРИ ВЕЧЕ РАЗДАВАТ МИЛИОНИТЕ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ.

17

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ СПОНСОРИ И ТЕ ЩЕЛИ ДА РАЗДАВАТ МИЛИОНИТЕ СИ.

16

Анонимен

преди 5 години

41. И седна Иисус срещу съкровищницата и гледаше, как народът пуска пари в съкровищницата. Мнозина богати пускаха много.42. А една бедна вдовица, като дойде, пусна две лепти, сиреч, един кодрант.43. Като повика учениците Си, Иисус им рече: истина ви казвам, че тая бедна вдовица тури повече от всички, които пуснаха в съкровищницата;44. защото всички пуснаха от излишъка си, а тя от своята немотия тури всичко, що имаше, цялата си прехрана.

15

до 2

преди 5 години

искаш тези хора да се споминат ли? Няма да си ги пръснат за себе си, а ще ги дават за благотворителност. Тези са учили събиране и умножение, няма да вадят и делят с някой. С някои от тях държавата трудно си взема полагаемите данъци

14

Анонимен

преди 5 години

"...новото отделение по трансфузионна хематология в Университетската болница "Канев" в Русе, изградено изцяло с 300 000 лева."---Е, ми то не струва и 300 метра от Боковите магистрали, бе! :)

13

Малеййй

преди 5 години

И поповете му се кланят и навеждат, и телевизия дошла да го снима, голям цирк. Ама не той е дарителят, ами фондацията е дарител, и не се знае кой стои зад фондацията и с какво точно се занимава тази фондация, но всички знаят каква е основната дейност на благотворителните фондации.

12

Безпартиен

преди 5 години

Имах удоволствието да чуя за този човек в Канада преди години. Нямате и представа за уважанието на което се радва. Цяла Канада го познава. Уникална История. Не можем вечно да плюем успелите си хора. Нека тези, които не му знаят историята да я прочетат и да видят през какво е минал и винаги е помагал на хората. Винаги е бил горд, че е българин. Тоя спокойно може да каже как е направил първия си милиард не милион. Поклон пред такива хора. Той е от ранга на Буров...

11

Анонимен

преди 5 години

10- НЕ САМО БЕНЧ, НО И ДРУГАРКАТА НИНОВА Е ТРЪГНАЛА СРЕД НАРОДА ДА РАЗДАВА МИЛИОНИ.

10

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ЧОВЕКА- РАЗПЛАКА СЕ. ЧУХ ЧЕ БЕНЧО ЩЯЛ ДА РАЗДАВА МИЛИОНИ.

9

спиро

преди 5 години

До Анонимен 7В случая с Канев, той нищо неяма да вземе от като данъчно облекчение по простата причина, че доходите му са в Канада а тази благотворителност е в България. Парите мъу са ясно от къде са - занимава се със строително предприемачество и общо управление на сграден фонд. Гледам, че бизнесмените в България избягват да си чешат егото...

8

Анонимен

преди 5 години

Дарява през фондация, не директно! Защо? Защо пишат, че е дарител, като не той, а фондацията е дарител, само е на негово име? Ама в България знаем колко фирми има записани на името на някой брат от столипиново, а и тези благотворителни фондации са големи приятели на търговците на оръжие, на дрога и на милиарерите които укриват данъци.

7

Анонимен

преди 5 години

България има нужда от всяка една помощ и от всеки един човек. То е като при пирамидата - трябва всички да помагаме и да строим, призова в Русе големият канадски бизнесмен от български произход и дарител Игнат Канев.-------------Ми що бе, държавата България няма ли икомомика - вече 30 години демокрация, нещо ЕС и НАТО такова нали сме, парите от данъци, такси и акцизи не стигат ли за училища и мостове, та трябва хора от чужбина да си правят рекалама в България.

6

Анонимен

преди 5 години

Прекрасно е, че България е бедна, за да могат богатите да си чешат егото и да дават дарения, а така и съвестта се успокоява защото паричките не се знае много от къде са, пък и данъци може даста да се спедтят чрез благотворителните фондации, ти дариш 10 милиона те ти върнат под маста чисти 6 милиона и всичко е точно, никой не пита за парите.

5

ШибиРиби

преди 5 години

И върнете на Царя имотите нещастни бългаpaци, защо му се радвате на Кънев а царя го ограбвате. Нали и на него му се радвахте. Побъркан народ

4

Ако ...

преди 5 години

Ако има такива хора във всеки град то може много да се направи без мър.лявата държавна администрация да попречи.

3

Анонимен

преди 5 години

За тези извън Русе. Канев даде 7 000 000 лв. за построяването на Канев Център към Русенския университет, а преди това доста други средства за университета. Нашите богаташи обаче предпочитат да си купуват ролс ройси, да обикалят света и плюскат, но така,че да им носи имидж, като при това не забравят да плюят България, колко бедна, западнала и неевропеизирана била и как не можели в нея да си намерят работници.

2

Това са думи

преди 5 години

Към Диневи, Златеви, Стайкови, Домузчиеви, Арабаджиеви и всяква друга назначена *** дето пере мръсни пари а се изж3вява като бизнесмен.... Човек, които сам си е изкарал парите винаги е готов да помогне. А горепосочените парвенюта знаят сама Аз Аз и аз.

1

вижда се

преди 5 години

Един истински българин ,въпреки ,че от 60 год. е избягал , за разлика от нашите крадци и мушингери които ни управляват !!