38

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ ЛИЦЕМЕРИ СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- ЗАТОВА НА ГОЛЕМИТЕ КРЪСТОВИЩА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИДИТЕ ПО ЕДИН ВИДЕН ОЛИГАРХ МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ ЛИДЕР КОЙТО Е ЗАПОЧНАЛ ДА РАЗДАВА МИЛИОНИТЕ СИ ЗА ПОЛЗУ РОДУ.

37

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ ТРЪГНАЛИ СРЕД НАРОДА ДА РАЗДАВАТ МИЛИОНИТЕ СИ ПО ПРИМЕРА НА ИГНАТ КАНЕВ.

36

бай Чепик

преди 5 години

Че то в Мисисага бял човек не остана бе.Само индийци,паккистанци и прочее ***.

35

д-р Дрее

преди 5 години

Г-н Канев е един голям ПАТРИОТ , това е така защото не е живял в България а като дете имигрира в Австрия а след това в Канада .Ако бе живял в България нямаше да дарява , защото щеше да бъде запознат с истинската обстановка. ТОЙ ДАРЯВА А ТЕ КРАДАТ и ИЗТОЧВАТ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА. ТОВА СА ПОНЕ 50% и над 50 от здравния персонал в РБ.

34

Анонимен

преди 5 години

Фондацията е той бе мушморок.Ти ще ми обясняваш кой е Игнат Канев и какъв филантроп е.Поне се поинтересувай каква е ,,ябълката" и как едно 15 годишно предприемчиво момче от село само изгражда живота си. Статията да съм четял,дечко!!!

33

ДО 30

преди 5 години

Вече не сме в Мисисага,а изостаналите сме всички тук в България.Аз съм пенсионер но има 250 хиляди които нито работят,нито учат-антипод на младия Канев.Това имам предвид труженико пред клавиатурата.В днешно време имате толкова възможности но мързела и ,,обективните обстоятелства" са сериозен аргумент на неудачника със грешна самооценка.

32

Анонимен

преди 5 години

До До 27Да, това за милиардерите които са започнали от нулата с една ябълка и с много честен труд са спечелили милиардите си го знаем, но все пак благодаря, че ни го напомняш. Иначе става дума за фондацията чрез която той прави даренията, която се споменава в горната статия, прочети статията и ще разбереш каква фондация.

31

Ясен

преди 5 години

Браво и да е за добро!

30

До 27

преди 5 години

Каква фондация бе дечко,ти въобще знаеш ли кой е Игнат Канев и как е забогатял.Почнал е от 15 годишен.Той е жив пример за трудолюбие и предприемчивост.Почнал е с една къщичка ,а след това е построил още много на такива ,,разбирачи" като теб. Сега е милиардер .Фондация.....д.р.и.сльо.! Този интернет ви е изпил мозъка бе хлапаци!

29

Анонимен

преди 5 години

До МисисагаА сега как сте в Мисисага с Игнат, защо сте изостанали?

28

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИменно, Господ си знае работата, Той никога не греши. Рано или късно, Той всичко урежда по най-справедливия начин.

27

Мисисага

преди 5 години

Който е бил и живял в Торонто ,знае кой е и какъв е Игнат Канев.Как е почнал от нулата и какво е направил в МИСИСАГА с много труд и акъл. .Един велик човек и филантроп.Ако имаше повече такива българи ,щяхме да сме много напред..

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИгнат Канев за последните години дари около 10 000 000лв. на русенския университет и обекти в града и окръга.------------Би ли уточнил следното - той ли ги дари лични пари от личната си сметка, или фондацията която е на негово име? И къде е регистрирана тази фондация, кой точно стои зад нея, с какви други дейности се занимав тази фондация?

25

ШибиРиби

преди 5 години

Бай Игнат го точи некое моме, медицинска сестра ще да е с голем балкон и сочна вулва, маа вувузели в линейката бай Игнат са точи , ще свърши зле тая работа...

24

Анонимен

преди 5 години

Канев е голяма работа. Да е жив и здрав. И да се радва на внуци и правнуци. А това, че има такива, които плюят - нека си плюят. Господ си знае работата.

23

Анонимен

преди 5 години

Игнат Канев за последните години дари около 10 000 000лв. на русенския университет и обекти в града и окръга. Около 8 от тях са за университета в Русе. За изграждането на Канев център даде 7 000 000лв и на откриването му бяха президентите Първанов и Плевнелиев. На следващия ден само в един вестник към края имаше няколко изречения за това, като че ли подобни дарения се правят всеки ден и не са интересни.Да е жив и здрав още доста години.

22

Анонимен

преди 5 години

До РадостинТова за работниците е поредната измишльотина. Някои от шефовете при него са доволни, а армията от работници няма как да е доволна на минималните заплати, дето получават и естествено бързо напускат.

21

Adolf Eichmann

преди 5 години

Иги, като стана въпрос за помощ, я разкажи как Италианците в Торонто ти помогнаха да изкупиш половината предградие Мисасага на безценница за да могат те с твойта помощ да застроят площ с размера на Пловдив и да го продадат доста изгодно на новодошлите Индийци и Пакистанци? Давай говори :)))

20

Радостин

преди 5 години

Не мога да си обясня, дори и да предположа, че е от завист - пак не го приемам, как може да има толкова прoсти хора, които да обиждат и да съскат срещу хора като Игнат Канев. Човек, чиято съдба и път е отворена за всички, за да видят и научат. Не е тъмен бизнесмен, не е партиен милионер, не е ощетил никого. Дори работниците му са доволни от него. Човекът е с отворено сърце, стъпил на земята, макар и хипер богат. Нито лети, нито се изживява като спасител, просто иска да помага. А вие го плюете.

19

Анонимен

преди 5 години

До спиро"В случая с Канев, той нищо неяма да вземе от като данъчно облекчение по простата причина, че доходите му са в Канада а тази благотворителност е вБългария."Така ли? Благодаря за информацията и за учочнеието. Защото в статията пише, че дарението е от фондация, а не от него, и фондацията е регистрирана в Канада, а не в България. Пиши на редакцията да поправят грешката, защото излиза, че статията и репортажа са дезинформация.