12

Анонимен

преди 5 години

Запада показва колко е кух всеки ден Тръмп,избори,мигранти,атентати,санкции,кризи и т.н. там не е скучно.

11

Анонимен

преди 5 години

Така ,така , Путин да вади нагайката и да вкара крепостните в правия път !

10

Анонимен

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ АКО ИМАХА СЪВЕСТ , МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО ДОСЕГА ДА СА ГО ИЗМЕЛИ И РЕЖИМА И ФАЛШИВИЯ ПУТИН!!!ПРИЗНАВАМ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СЕ ВДИГНАХА СРЕЩУ РЕЖИМА И ТОГАВА РЕЖИМА ЗА ДА ПОТУШИ ПРОТЕСТИТЕ ИМ НАПРАВИ АТЕНТАТА В МЕТРОТО И ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ДА ИМ ПОКАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ГИ ИЗБИЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИСКАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!!!АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е НАПЪЛНО МЪРТВА ДЪРЖАВА ЗА ЦЕЛИЯ ПРАВЕДЕН СВЯТ!

9

Анонимен

преди 5 години

Хахаха кухарите от 3апада един брекзит не могат да направят като хората тръгнали да учат Русия на демокрация хахаха. Ако не беше Русия сега цяла Европа щеше да шпреха на немски,и всички да се казват Ханс.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази статия изпразни от съдържание всички партии по света, особено българските ;)))Единна Русия за 17 години подобри икономическото състояние на обикновения руснак около 20 ПЪТИ. Ако някой някъде намери по света друга такава партия, нека я назове. А ако някой НЯКОГА намери в България такава партия, в миналото или в бъдещето, мноого ще се радвам, че има някой, който е мислил или ще мисли за БЪлгария, колкото Единна Русия мисли за Русия и руснаците...

7

Анонимен

преди 5 години

"Русия гласува на избори... И показа колко куха е "Единна Русия""Интересно дали дойче тоалет папирен ще се осмели да напише същото за "успехите" на ХДС на Меркел. А, не чакайте, там побеждават "популистите" застрашаващи целостта на ЕС, защото не гласували за фрау Меркел.

6

х

преди 5 години

Путин се опита да вдигне пенсионната възраст от 60 на 62 години за мъжете и от 55 на 60 години за жените и народа се разбунтува в "демократичния" и "свободен" запад еврейските тоталитарни режими вдигнаха пенсионната възраст на 67 години и никой не посмя даже и да гъкне !

5

Анонимен

преди 5 години

"пише Фьодор Крашениннико за руската редакция на "Дойче веле"."Като знам какви селски прояви твори българската peдакция на *** веле, състояща се от няколко набързо нахвърляни кратки и заядливи махленски лафа, представям си какви корекции и преразкази е претърпяла статията на руската peдакция преди да стигне до нас...

4

Бате Гойко

преди 5 години

Толкова глупости, само в една статия...

3

Анонимен

преди 5 години

ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СА ПЪЛЕН ФАРС!!!ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ОБЯВЯВАТ ПУБЛИЧНО ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ТАМ ИЗБОРИ ЧЕСТНИ НЯМА ДА ИМА А ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ !!!РУСИЯ Е РЕЖИМ КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ И ТУРЦИЯ !!!!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Единствените кухи са кухарите от Дойче веле.Путин губи от Журиновски, за да покаже на Запада какво може да дойде след него ...А, то не е никак розово за западняците.

1

Елемаг

преди 5 години

А колко време ще трябва за да на учат тези журналисти,че "Единна Русия"не е на Путин?Или да захлебим към някое Соросоидно сдружение? :)