32

СатаНАТО

преди 5 години

Ха ха ха дежурната помия срещу Русия. Бях се притеснил, че тази седмица днесът ще пропусне да копира някаква пропагандна гнус от DW.

31

Един от Северозапада

преди 5 години

Чети за Путин, разбирай че същото е и у нас.На изборите ще се види.

30

дели юрманъ

преди 5 години

Това C200 не беше ли някакво лепило, дето даже и за дрогиране не става :)

29

.

преди 5 години

Блъснах костовист и пратих катаджията за бира и цигари ,всеки ме поздравяваше ,че съм смазал това лайненце ! Лека вечер.

28

Анонимен

преди 5 години

Не е куха партията, кухи са русоробите.Всеки месец по хиляди *** бранейки един нацистки режим, а те като стадо овце за стригане и касаплък си траят.Еми малко им е явно!!!

27

.

преди 5 години

Преди пет минути заклах цяло семейство членове на нпо на Сорос ! много ми хареса как квичаха докато с ярост ги рязах на парчета !! Правете като мен да почистим България !

26

Подметкин

преди 5 години

Спешно търся пластичен хирург да ми смени фейса, за да се скрия от фашистите в просиа, които ще ме пратят да чукам камъни в сибир след унижението, което им нанесох.Моля пратете смс DMS PODMETKIN

25

Анонимен

преди 5 години

В руския Гулаг всичко е под контрол !Изборите се свеждат до избор между С200 и С300 !

24

Анонимен

преди 5 години

Преди нашите са слушали тайно радио свободна Европа. Сега за да добием някаква бегла представа е необходимо да знаем няколко езика, и да четем английски, руски, израелски и ирански новини. И навсякъде все различно. Аз отвреме-навреме отварям и китайските, когато ги има на английски. Но така или иначе да си очертаеш картина от новини - не се получава!

23

.

преди 5 години

Виждам приятелчетата на Сорос как *** по тази статия !! Добре дошли в новия ми концлагер ,там ще имате честа да гледате как лично аз ще ви закача децата на *** и ще ги дера живи преди да ги метна в пещите !! Лека вечер *** на Сорос скоро ви идва времето и ще ви колим със страшна ярост мамата ви продажна !

22

Анонимен

преди 5 години

И защо трябва да вярвам на DW?

21

Анонимен

преди 5 години

Напред с братска Русия!

20

Българин

преди 5 години

Спрях да чета до "Дойче веле" - вечния стожер на западната пропагандна машина.

19

Анонимен

преди 5 години

Какъвто им е лидера, такава им е и държавата - куха.Освен фашизъм друго не им остана, след като комунизма се изчерпа и вече не могат да крадат и поробват народите под неговия предлог.

18

ЗзЗ

преди 5 години

"за руската редакция на "Дойче веле"." а немската редакция на Дойче веле, ще напише ли колко "демократично" е баба Меркел да е вече 4 пъти на власт въпреки ниската подкрепа? Демократично ли е някой, чиято партия е взела 25-30% от гласовете на изборите, чрез коалиране да налага мнението си на останалите 75% дето не са я искали?

17

СатаНАТО

преди 5 години

Тази статия всъщност е пропутинска и е предназначена да омаловажи загубата на ЕдРо, да унижи опозиционните кандидати и да обиди избирателите, негласували за путински протежета.

16

Armagedon

преди 5 години

Хе,хе...ееее,човек може да умре от смях,като чете Дойче зеле.Защо не си гледате вашата *** ами се занимавате с великата Рус,бе фашаги. Да не ви е домъчняло за руски ботуш отново.ЯВНО МАЛКО ВИ Е БИЛО.Вместо да сте благодарни на Русия че ви върна ГДР-то, вие кръв плюете и п и к а е т е срещу нея.Седите си кротко под американска окупация и не плачете с крокодилски сълзи за Русия.Тя и без вашите аналлизачи ще се оправи. Швабска им работа.Абе пите си бирата и не се занимавайте с Русия.Октобер е

15

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА И ЩЕ ОТНЕМЕ ВРЕМЕ ДА БЪДЕ СКОПЕНА!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЕС СТАВА НЕЗАВИСИМ ОТ РУСКАТА ГАЗ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РУСИЯ ЩЕ УМИРА!!

14

й

преди 5 години

До Анонимен"ДРАГИ УКРАИНЦИ, АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ СТЕ УКРАИНЦИ, СЕ ЛЪЖЕТЕ"не са Украинци - от тъй наречените "банатски" Българи са долна мерзка и продажна пасмина, избягала от Украинската мизерия

13

Анонимен

преди 5 години

За 30 години запада отпусна кредити, които Бойко да усвои, а каквото остане да влижи в магистрали. За чийто ремонт ще трябва да плаща Българина, а практически няма нови постъпления, идващи от икономическо развитие на държавата.