72

Анонимен

преди 5 години

Нещо на тая новина не ко стана хич ясен смисъла.Вие найстина ли мислите че Путин ще управлява вечно или нещо такова защото самия той знае че няма и сам го е казвал много пъти.Мога и да го цитирам моята партия е най-доброто по мое мнение и надявам се на народа за Русия в сегашната и фаза на социална еволюция не с тези думи естествено.Но всяка държава се развива социално и Путин отлично го знае такава еволюция го качи на власт и той знае че един ден може в Русия и нов стой да има.Голяма новина.

71

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Сега гледах повторението на новините по БиТиВи.Благодарим на Бате Бойко, че ни уважи нас "хейтърите" и "платените *** на БСП" ! :) Засегнал се, че сме го подигравали заради ръкуването му с Тръмп.Нямал бил за цел да парадира със срещата ..Даже имал снимка пред камината в Белия дом ...С това последното кухата Тиква явно иска да внуши на слабоумната си аудитория, че е човек вътрешен и приближен до американския президент разбираш ли и едно ръкостискане е дреболия за него ...Дали ...?! :)

70

Подминаващ

преди 5 години

Почнах да чета и стигнах до Дойче веле нещо си. Ясно, си казах , и макара.

69

Ndj

преди 5 години

Много точно е написано всичко за рашката, политическа действителност. Раша потъва към дъното на нужника бавно, но сигурно!

68

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Напомня ми ерата на НРБ:И тогава имаше избори: приповдигато настроение, звучат Дунаски хора, забързани функционери се суетят напред-назад. В 20:00 по новините обявяват 98.3% изботна активност, а по предварителни преброени бюлетини: БКП 85%, БЗНС 15%. И така на всички избори... как поне не си правеха труда поне малко да посменят цифрите :)

67

Анонимен

преди 5 години

Защо въобще произвеждат избори и харчат пари. Безсмислено е.

66

Анонимен

преди 5 години

Спрете с тричането на кучета, със сърбането на шкембе чорба, с зашематването със шльолавица, с външния нужник, с нулевата хигиена, с чалгата, с пожарникарите, с *** писти по гащите, изобщо с пpocтотията, дълбоко закодирана в българското днк!!!

65

Анонимен

преди 5 години

САЩ, Германия, Франция,... която и да вземете западна страна така е устроена че не зависи от един човек. За Руснаците проблемите ще почнат след като приключи ерата Путин.

64

цьц

преди 5 години

"пише Фьодор Крашениннико за руската редакция на "Дойче веле"."*** хайде да лапне каквото му подава немския работодател и да не дрънка тоз.аман от елементарна *** пропаганда.е "добрия" запад с неговата демокрация нали се вихри из Русия 10-12 години.Какво добро направи за руснаците? освен МВФ да им дава заеми и да им вдига през две семици цените на ток, парно, вода , храна.Както сега съсипват Украйна.за мен Навални = *** Костофф и всички след него демек - крадеме си а вие си е.. майката.

63

СОЧНО БАРАБАНЧЕ

преди 5 години

до Виолета.Виолета на нашия град късмета как е много поздрави от мен целувки *-*

62

Да

преди 5 години

Куха ви е главата,***...

61

Виолета

преди 5 години

до 72-Ко дириш тук тогава.Гледай си РТ и пълней.-Какво е РТ и какво значи пълней??

60

Анонимен

преди 5 години

До .Да се посмеем на натовските войски ,страх ли ви е от руския богатир ,а ?тоз дето натисна копчето на С200 ли :) С двете гънки на мозъка (едната от тесла) ?

59

За 72

преди 5 години

На мене пък ми е писнало да ни занимават с азиатската *** всеки ден.

58

.

преди 5 години

Цивилизовай се простовати балканецо ,изхвърли срамната баница и вземи пирожки ,спри със селската чорба има борш ! Изхвърли бозата има квас ! Цивилизовай се изостаналий има болшой театър ,ермитаж ,руски балет ! Спри да играеш срамни хора и ръченици !

57

ьзц

преди 5 години

боже... що за простотия е тази статия...абе като сте подхванали изборите и демокрациятащо не кажете как се избира президент в САЩ????защо тази велика демокрация няма директен избор на президент от гласоподавателите?

56

Анонимен

преди 5 години

на избирателите бе предлаган управленски кадър, спуснат от Путин, и неколцина подставени кандидати, кой от кого по-никакъв.и на президентските избори у нас беше същото - руски *** с/у неква тьотка.

55

За 72

преди 5 години

Ко дириш тук тогава?!Гледай си РТ и пълней;)

54

Българин

преди 5 години

Писна ми всяка вечер да ми цитирате западни пропагандни машини като Дойче веле. Кой ви плаща? Кой?

53

Анонимен

преди 5 години

До .спри да играеш срамните хора и ръченици ,че изглеждаш така като африкански туземец ----------------------Хорото е келтски танц.