112

Анонимен

преди 5 години

"Единна Русия" и Путин управляват Русия.Крим е руски...............завинаги!!Асад още си е президент на Сирия и армията му скоро ще ликвидира всички терористи, финансирани от службите на Англия, Франция и САЩ.Свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България???

111

Анонимен

преди 5 години

Руснаците си харесват Путин и ПП "Единная Россия"................Крим е руски, Русия е велика сила...................пък вие тука си пишете платени анти-руски статии!!

110

ПЕНКО

преди 5 години

Е ТОВА Е СТАТИЯ ЗА НАГРАДА ОТ ВСИЧКИ ЕВРЕЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ В САЩ !!! 80%- ТНА ЕДИННА РУСИЯ Е "КУХА " ПОЛИТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ !?!? РУСНАЦИТЕ НЕ ЖЕЛАЕЛИ ДА СА ЕДИННА НАЦИЯ !?!? 50.01 % ПОДКРЕПА ЗА ТЪРЪТЪМП Е МНОГО ПО-ПО -ПО ОТ ДРУГИЯ ПРОЦЕНТ !!! ВЯРВАЙТЕ НА ЖУРНАЛИСТИ С "ОБЛОЖЕН" ЕЗИК ОТ "МАСАЖНИ" МАНИПУЛАЦИИ НА ГЛУТЕОСИ /ПРЕДИМНО ПОЛИТИЧЕСКИ / !!!!!!!!!!!!

109

Зозо

преди 5 години

Русия - Демократични избори е оксиморон!!!

108

Зозо

преди 5 години

До БобиСамо 4 не са взети от КГБ/КПСС :)))))))))))))

107

бр.Вини

преди 5 години

Да живеят всички които мислят за добруването на народите по света,да живее Комунизма

106

Рамбо

преди 5 години

Американски,пушилки.Да живее Росия

105

пропаднала сволоч

преди 5 години

Мен рашките като правило не ме интересуват, но е добре да хвърляме по едно око защото БСП, а и други разсейки се водят по тях.Например сега покрай допитването на КНСБ за данъците имаше изказвания

104

Анонимен

преди 5 години

И каква е идеята на статията? Путин виновен, че останалите кандидати не струват?

103

Калеко Алеко

преди 5 години

Нищо ново под слънцето ... Куха е точно толкова, колкото са кухи лейките и нашенските *** ... !!!

102

Анонимен

преди 5 години

Куха е единствено кратуната на Жириновски

101

Боби

преди 5 години

Еххх ЕкспертиНякой сети ли се да провери СТАТИСТИКАТА?26 области явяващи се на втори тур за избор на Губернатори - само 4 не са взети от Единна Русия. И то при условие че казусът с повишаване на пенсионната възраст беше максимално раздухан

100

Анонимен

преди 5 години

Русия е майката на комунизма всеки пита за мама не за тати

99

Активист на БКП

преди 5 години

Русия е велика и не я засягат пасквилите на Днес Бг !!!

98

майгап,бе Уили!

преди 5 години

Има и верни неща в статията,но за хора ,които следят процесите в Русия,подобни коментари не са нищо повече от боза с кисело зеле/дойче зеле!/В статията има откровено неверни тези - иначе казано лъжи!За мен е интересно,тези които са написали материала дали вярват в това ,което сами са написали!Да лъжеш другите е лошо,но да лъжеш себе си и да вярваш в лъжите - това е диагноза!

97

сърп и чук

преди 5 години

от *** маратонка не става тяхното бъдеще е комунизма в нормална среда не могат да виреят и без това скоро с китайците ще станат един народ

96

ззз

преди 5 години

Има един два верни извода в цялата статия, а именно про-западен или т.н. "демократичен" какндидат няма абослютно никакъв шанс. Руснаците не са слепи и видяха до къде водят тези псевдо "демократи".А иначе изборите са си напълно нормални и спуснатите тук там некадърни парашутисти бяха "ошамарени" и Путин ще си направии изводите.Ако пък беше спечелил 100% щеше да има обратният вой: "лелеее пълна диктатура! Хората нямат избор!" Ето сега тук, там смениха некадърните с по-свестни ама DW пак реват!

95

Анонимен

преди 5 години

Кухи са само жалките напъни някой да се прави на журналист... С над 80% спечелени региона за Единна Русия, просто не знам какво да се коментира...

94

Ким Чен Ун

преди 5 години

Абе единна Русия не е като ГЕРБ клиентилистка крадлива шайка от разбойници създадена в германия по фашистки проект .

93

Анонимен

преди 5 години

Изключително говняна публикация,говореща за тежки психически проблеми на автора и най-вече на"журналистката",която я е преразказала за това платено неолиберално сайтче.Но това е нормално за ситуацията в момента в света,а скоро и у нас.Безсилната злоба на една отиваща си мракобесна човеконенавистна система провокира бяс и истерия у слугите си,каквито безспорно са платените медии.