177

Доктора

преди 5 години

Каракачанов е толкова мазен, че едва го понасям...

176

До 147

преди 5 години

,,А и нещо не се сещам да съм ви принуждавал да ми идвате в хижата."Ами да.Разбира се,че никого не ще принудиш.Все ти е тая дали хижата ти ще работи или не просто защото не се издържаш и не зависиш от това.Ако хляба ти зависеше директно от тази ти хижа и качеството което даваш на клиентите ти,едва ли щеше да мародерстваш с цените.

175

Анонимен

преди 5 години

ВМРО да намалят лапачката като искат социална политика. Вождът им Алексей Каракачанович изяжда повече от 20 пенсионери накуп.

174

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** ли е или има причина да иска стоките да изчезнат от пазара? Толкова ли прости хора има да не виждат, че комунистическите измишльотини НАВСЯКЪДЕ водят до мизерия и точно обратен ефект на очаквания от тези червени тиквеници!?!

173

Анонимен

преди 5 години

Държави като полша, Великобритания, Франция, АВстрия имат силно намалено ДДС за храни, лекарства, книги.... У нас е намалено само ДДС-то за хотелите...

172

Анонимен

преди 5 години

по добре вместо това ДДС на храните, лекарствата , фармацевтичните продукти и книгите да стане 10 процента, както е в повечето нормални държави по света.

171

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Тъй, тъй... В България само другарят Ковачки има право на печалба! Всички други - под ножа!

170

Ха ха ха ха

преди 5 години

Янко янкоууууу,Бая мозък си разпилял Янчо ле,само внимавай да не се подхлъзнеш ;)И слагай по някой препинателен знак....ей тъй от кумова срама дет'се вика.Бих ти казал да се позаинтересуваш как се оформят цените в белите държави,но като те гледам как пишеш ме е страх да те питам как си с чужд.езици.

169

Янко

преди 5 години

Като ви чета коментарите на повечето си давам сметка колко затънала и затъпяла нация сме ...по добре да не бяхме излизали от социализма щом си мислите че е нормално държавата да се меси в ценообразуването ,малкия бизнес в Бг изчезва и с това ще изчезне и България но повечето от вас е па важно да си запълните дебелите дупето с западни храни 10качество от колкото да си размърдаме мухлясалите комунистически мозъци

168

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода, някой или грешно те е информирал, или ти грешно си фантазираш! Първо: В производството не се говори за ПРОЦЕНТ печалба - говори се за ПЪТИ т.е. тея 5% печалба на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ си ги зав..и знаеш къде! Второ : В големите вериги ПРОЦЕНТ ПЕЧАЛБА ПОД 50% НЯМА -по един или друг начин те си го правят този процент! Пример: В МЕТРО хляб на местен производител 0.95лв. Същия хляб в бакалия 0.94лв. Хляба в бакалията, от първа ръка знам, че го карат на бакалина на 0.85лв.(10,6%) печалба

167

Анонимен

преди 5 години

ДОбра идея - подкрепям. Да има евтинку и за хорицата

166

Анонимен

преди 5 години

До SHEFAМии мноу искаш. Ако на теби тии 5000 лева запалта, хляба пу 10 лева ли ши *** искаш да тии.

165

Анонимен

преди 5 години

ДОбра идея - подкрепям. Да има евтинку и за хорицата.

164

Анонимен

преди 5 години

Ххахах - ще "фиксират" печалбите. Да вземат да направят така, че търговците, който търгуват директно с големите вериги, да бъдат проверявани по-често, че там си е още 95-а година. Никкава конкуренция не се поевява, не защото сме куци и сакати, а защото ни мачкат.

163

До хижар-търговец

преди 5 години

Страшен начин на мислене.Браво.Ти цакаш с цените останалите,защо?Защото закона в абсурдистан ти дава право.Обаче и теб те цакат.Всеки ден.От автомонтьора до зъболекаря,защото всички мислят като теб.Тежало ти да мъкнеш по баирите продукти като че ли ги мъкнеш пеша.Ами да не си ставал хижар,а милионер.Всеки фирмаджия може да намери 10 хил.оправдания за високите си цени и надценки.Слава богу,че бг.ген е ограничен в толкова малка държава !

162

Анонимен

преди 5 години

Слава богу, че тези не са на власт и нямат думата. Иначе директно ще тръгнем по славните стъпки на Венецуела. Там също Мадурестия следи цените от широката социална кошница и се грижи народът да е задоволен и щастлив.Явно каракачанов освен на историята е и голям теоретик на социалистическата икономика.

161

marquise

преди 5 години

Идеята на ВМРО е не само неосъществима, но и антипазарна. Тя потвърждава актуалността на безсмъртното произведение на Еразъм Ротердамски - " Възхвала на глупоста".

160

Американ

преди 5 години

Eбaти лъците - работили за 5 стотинки печалба за продукт дето се продава за 1.10 лева!

159

Гашо

преди 5 години

Лошото е, че хората са толкова бедни и оскотели, че им се връзват на популистките пръдни, гръмко облечени под формата на идеи. Аз не видях нищо да са направили ВМРО. Хайде, като са ербапи да поискат сваляне на охраната от НСО на Пеевски и Доган. Скоро видях кортежа на КОЙ в София. На него може да завиди и Путин дори. Само хеликоптер липсваше да го пази. А за това плащаме, включително и драскачите тук

158

Гашо

преди 5 години

Патриоти няма, не ги наричайте така. Последните патриоти бяха едни хора, йъдето се биха за освобождение и последвали балкански и междусъюзнически войни. Да наричате тази сбирщина от крадци и дебелаци патриоти е обида към Левски, Ботев и Вазов.