14

Bad company

преди 5 години

Който се е заял с Израел хубаво не е видял:))

13

Анонимен

преди 5 години

До Най-големия приятелТака е. По медиите реват, но иначе са си се разбрали. Руснаците го карат на огромни учения за да си изразходват боеприпасите, а американците са го ударили на ултраскъпи оръжия със същата финансова цел - едни пари да отидат където си трябва.

12

д-р Гарбачов

преди 5 години

Според мен, ако *** искат да са спокойни, не само не трябва да дават на Асад С 300, но и трябва да изземат от него всички опасни за самите тях допотопни за израелските технологии смехории!

11

Най-големия приятел

преди 5 години

...на Русия е Америка(и нейния финансист Израел). Защо:създадоха отличен полигон за новите руски оръжия;ако те се представят добре, то ще ги купуват като топъл хляб;Путин капитализира поредно нещастие с руски военни(след торпилирането на Курск, турската изцепка с руския самолет и сега щуротията на Израел);Американците пък дрънкат оръжия и раздвижват безсмислена (ако нямаше Русия) цветно-содомитна армия.ВПК и на двете (трите)братски страни яко произвежда оръжие.Да му мислят тия под бомбите!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Има как. Само гледай.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Иран да не би да са нападнали Израел ?

8

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане Путин да закара иранците до границата с Израел и да ги пази с С-300 и др електронни средства от израелско нападение --- някой ще бере голямата израелска гъба . Просто найстина Асад ще си ходи и то с много помощници . Така като гледам как се перчат ,почвам да си мисля че онези дето правят парадите са на бая години и не им се живее щом са готови на война ,,а може би усещат ,че така или иначе си отиват от санкции и др натиск и тръгват ва- банг срещу НАТО и света.

7

Анонимен

преди 5 години

Какво може да се очаква от индианец-армейски генерал, който не е служил войник... С-300 са за да пазят оръжейните складове на иранските бради от авиацията на Израел.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ти си ***. "Ракетен щит" се казва на система за отбрана от стратегически ракети.

5

Анонимен

преди 5 години

Е нали нищо не струваха руските разработки, за какво се притесняват сапуните?

4

Анонимен

преди 5 години

Така и не казахте каква по-точно работа имат чужди военновъздушни и не само сили над и на сирийска територия освен руски, които официално са поканени от Сирия ? За борба срещу тероризма не е ставало дума така че наистина каква друга работа имат те там ?

3

Анонимен

преди 5 години

Тая дето я мислят Руснците ще стане съвсем друга --ако щете вярваите ,просто покрай унищожението на с-300 ще си заминат и много съветници ,но Израел и САЩ нямат избор ,ако трябва и до 3-св ще стигнат но на Путин номера няма как да стане и да затрие Израел.

2

Анонимен

преди 5 години

Израел стреля в съседната страна ... ама как можело да искат да не ги стрелят ... не го разбирали

1

Анонимен

преди 5 години

ИЗРАЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА САМО ОТ ГЛУПАВИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ