34

Анонимен

преди 5 години

С 300, но с ядрени заряди! Това притеснява Израел! Иначе те никакъв самолет не могат да свалят, освен руски, а чужд пътнически само ако е боядисан с цветовете на руския флаг!

33

Бай Тошо

преди 5 години

"Израелският министър на отбраната Либерман заяви"Къв е тоя та ще заявява бе? Ти нямаш право да заявяваш, щото си малък и слаб бе!Само Шойгу има право да заявява!

32

Анонимен

преди 5 години

По същия начин Русия ще влезе в цяла Африка ,както всеки знае тя е богата на какво ли не, но наи- вече на злато и диаманти . Навсякъде там има конфликти в които някакъв диктатор води изтребителна воина с някаква опозиция от другото племе ,та тези диктатори с най-голяма готовност ще поканят за едно,, чадърче,, да делят диамантите с чичо Путин.После в във Венецуела ,мегдан и желаещи има.Няма как да ги оставят обаче.

31

Софинформ

преди 5 години

Без колосални жертви и излагации победата не е велика и липсва героизъм! И най важното - няма повод за масов запой и парад на червения площад!

30

Анонимен

преди 5 години

За да защитаваш евреите трябва да си или евреин или мозъчно увреден. А понякога то е едно и също.

29

Анонимен

преди 5 години

Израелският министър на отбраната Либерман заяви, че Израел ще унищожи С-300, ако бъдат използвани срещу израелски самолети. Израел отдавна знае как да противодейства не само на С-300, но и на С-400. В случая възпиращ фактор ще е наличието на руски специалисти, С-300, като всяка руска техника, е сложна за обслужване и не е по силите на сирийците.

28

Анонимен

преди 5 години

А ти какво лошо си видял от Израелците???Ако тръгна да ти обяснявам няма да ти стигне живота да четеш. А ти какво добро си видял?

27

Анонимен

преди 5 години

"Бих искал да прочета малко по-сериозни анализи и различни гледни точки за създалото се напрежение в региона,а не български превод от руски на пропагндна про-руска статия от "Известия"!"Ми чети на Дойче Дезинформеле дивотиите тогава и се прави че им вярваш докато ти дават грантовете поне. Пък после пак ще се присламчиш някъде където плащат.

26

Анонимен

преди 5 години

Интереса ни е да победят партньорите и русия да не припарва повече по нашите свещени български поля и балкани! В нато и ЕС сте!

25

Хо

преди 5 години

Бих искал да прочета малко по-сериозни анализи и различни гледни точки за създалото се напрежение в региона,а не български превод от руски на пропагндна про-руска статия от "Известия"!

24

СатаН АТО

преди 5 години

Според вас много ли руско оръжие че се продаде след тия страхотни руски победи?За един прятел питам, щото вчера случайно разбрал, че Индия била шута на французи и руснаци и купува Ф-16 и американски радари за ранно предупреждение...

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28А ти какво лошо си видял от Израелците???

22

Анонимен

преди 5 години

Който се е заял с Израел хубаво не е видял:))Те и тия дето не са се заяждали с тях хубаво не са видели. Тия дето са ги спасили (като нас примерно) също не са видели добро от черните неблагодарници. Така че - С-300, С-400, С-500....С-1000 до откат и докато не се научат да уважават хората и казват благодаря.

21

Анонимен

преди 5 години

Москва доставя "чадър за Асад". Израел се притеснява, че няма да може безнаказано да нанася удари по сирийската територия.

20

Анонимен

преди 5 години

До До 4--браво копейчоДо колкото си спомням, "опозицията" вадеше сърца на хора и ги ядеше пред камера а вие се радвахте, гореше живи хора, сечеше им главите, хвърляше ги отвисоко и т.н. благообразни човеколюбиви действия. За останалите глупости с които са ви натъпкали главата свободните и демократични няма да говорим.

19

Bad company

преди 5 години

И с тези руски съветници ще се случи същото както с руските пилоти по време на арабско-израелските конфликти:)))

18

Анонимен

преди 5 години

До 19Опозиция от канибали-сърцеяди с калашници е меко казана неприемлива и освен с газ трябва да се треби и с фосфор и с атом.

17

Георг Марков

преди 5 години

Знам го този чадър...!

16

До 4--браво копейчо

преди 5 години

Поканени са ама от кого --- от законно избрания диктатор който съвсем законно избиваше опозицията с каквото намери ,редовно ги и газифицираше ,че чак до гражданска война се стигна- И тоз хубав човек покани вашия хубав човек които също много добре се справя с опозицията и тези хубави хора са се събрали с иранските брадати хубави хора който са също много демократично възпитани и сега дази дружинка се изпрвила срещу целия свят ---защото тои е лош и им пречи да управляват по законен начин ..ужас

15

Анонимен

преди 5 години

До Bad companyТе затова седят оградени с бодлива тел и минни полета. Щото са много велики.