94

Анонимен

преди 5 години

Руснаците все затварят нещо и после все едно нищо. Нали с C400затваряха въздуха? ***.чо се пенеше пак. Сега с по- слабата установка ли ще затварят? Безсилен е, но важна е пропагандата. Добре че има още такива дето кълват.

93

Анонимен

преди 5 години

Каквото повикало, такова се обадило.

92

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е интересно дали и сирийците им викат братушки?

91

Pilot do 90

преди 5 години

Абе умник като толкова искаш евреи отивай при тях . Ти работа с евреи имал ли си ? Целият Свят е срещу тях , тези които ги целуват са лицемери или го правят за облаги и пари , но не случайно ги взривяват и не случайно Не са желани никъде освен Америка където държат парите ! Дойдат ли тук им ставаш слуга и очаквай атентати и проблеми!Едно време изнасяхме агнешко и какво ли не за арабите и бяхме добре дошли навсякъде! Всичко това ще се промени, или то си просто един платен не.щастник !

90

Анонимен

преди 5 години

На снимката - цар "освободил" !!!

89

Анонимен

преди 5 години

До 93 альо:Палестинците съставляват 49% от всички жители от населението на ивицата Газа (1,865 милиона), по-голямата част от населението на Западния бряг (около 2 785 000 спрямо около 600 000 еврейски израелски граждани, около 200 000 в Източен Йерусалим) и 20,8% от населението на Израел като арабски граждани на Израел. Много от тях са палестински бежанци или вътрешно разселени палестинци, включително повече от един милион в Газа...Прочиташ това в Уикипедия, и им се обаждаш,че имат грешка.

88

Анонимен

преди 5 години

Запада прави Путин разноглед...таман си помисли, че е вече може да си отдъхне и току му падне някое самолетче.А, колко пъти вече си изтегли от "браЦка" Сирия !!!Ще го бъзикат докато не закара и ракетите "невидимки"...там ще му е лобното място !

87

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са абсолютно прави. В руската преса се появи спомен от руски пилот на граждански самолет от времето на израелско-египетската война от 1967г., ако не се лъжа. Руснакът е карал пътнически самолет и след него застават два израелски изтребителе, които после рязко тръгват надолу. Поради това руския самолет и ударен в крилото от египетска ракета и едвам го приземяват. Полотът за спасяването на хората е награден с Герой на СССР.

86

Анонимен

преди 5 години

92 Альо нали Западния бряг е Йордания а Голанските възвишения на Сирия какви палестинци тогава, да не би Асад или КРАЛ Хюсеин да им дадат на палестинците да си прават държава на тяхна територия

85

Анонимен

преди 5 години

Същият този Израел, дето много се репчи, скрит зад големия гръб, преди 50г открадна Ивицата Газа и Синайския полуостров от Египет, Западния бряг от Йордания и Голанските възвишения от Сирия.В резултат на това 300хил. палестинци от Западния бряг и около 100хил. сирийци от Голан бяха принудени напуснат и да станат бежанци.

84

Анонимен

преди 5 години

Със С300 най-много да думнат самолета на Асад !

83

Анонимен

преди 5 години

Израел бе създаден от Сталин! Време е да престане да съществува! България е много по благоприятна като климат! И без това българена изчезна, а са вторият най умен народ! Да идват израелците тук, а нашите палестинци да отиват там! Днес пак горили гуми да берат кабел!

82

Анонимен

преди 5 години

Това С-300 може да ги прихваща еврейските ламарини още при излитане от пистата. Това ще е голяма проблем за еврейчетата. Ако други системи могат да прихващат само при включен транспондер на самолета то тази прихваща и стелта. Еврейчетата от хитроста си изпаднаха в мат. Старите хора са казали. Когато Вола рие цялата кал на гърба си хвърля.

81

чукча

преди 5 години

Смеят се на заплахите ама си кротуват по летищата.

80

Анонимен

преди 5 години

Израелците се смеят на заплахите за С300

79

чукча

преди 5 години

10 дни от свалянето на руския самолет,Израел не е осъществил нито едно въздушно нападение където и да е в Сирия.Преди се хвалеха че правят по 200 на година.В същото време направиха пътека до Москва.Дори и днес военна делегация е там но Путин отказа да ги приеме.Настъпиха мотиката здраво.

78

Анонимен

преди 5 години

В 21 век, като гледам снимката и виждам кой е империята на злото и разруши едно мирна държава Сирия и не само нея. Да бъдат проклети войнолюбците.

77

Анти ГЕРБ

преди 5 години

На страната на Русия съм. Обаче въпроса с тези системи за мен е обречен. След свалянето на СУ 24 от турския изтребител, Русия веднага разположи в Сирия С-400 с мотото, че и пиле вече няма да прелети над Сирия, без да бъде свалено. И каква стана тя. Руснаците само се хвалят, но ги е страх да действат. Ако инцидента беше станал с американски самолет не мога и да си представя какво щеше да последва. САЩ бродят около Русия необезпокоявани от години. Отговор липсва.

76

Анонимен

преди 5 години

Русия ще достави ракети на Сирия когато евреите кажат.В Кремъл има толкова много евреи че това няма как да стане.

75

Морски

преди 5 години

Слава на Русия!Велика!