154

Анонимен

преди 5 години

Мили мои дивани експерти! Лека нощ! Утре трябва да работи.

153

За 162

преди 5 години

От както откраднаха Крим съм им наложил ембарго!Да ги *** църните и ***!

152

Безаналоговите

преди 5 години

*** ше доставят нови ракети срещу себе си!Хи хиВсички къркат Боярщник тамБез изключение!;)

151

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161, пийни малко ракийка за да разбираш по-добре!!!!

150

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 162, български също! Духат много добре!!!!

149

Ddd

преди 5 години

Били проучили С300...а евреите какво си мислят че С300 не е променен след това...а и това само някаква калпава ПВО за какво ае тревожат евреите не знам

148

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрахме защо Москва ще заменя С200 след като тя се оказа много ефективна !По-скоро трябва да ги изтеглят, вместо да ги заменят, ако искат да не им свалят самолетите или да заменят алкохолиците с някакви други, ако изобщо имат по-свестни !

147

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 159.Ами до сега с Ц 400 не им се е налагало да свалят,но от сега нататък, празно няма да има.А войнолюбците да си помислят преди да планират някоя подлост пак,защото може да станат жертва на собствената си глупост. Един път с кратунка, втори път с кратунка,третия път ни кратунка ни кратунаря.И търпението си има граници.Да пази Господ,но злите езици казват,че пак подготвят голяма война.Малко ли кръв проляха в Европа и Близкия Изток, че се ненаситиха.на смърт и разрушения.

146

Анонимен

преди 5 години

А великото C400 дето е от 2 години в Сирия какво свали? Те с него само гледат, пък с по- дъртото C300не знам. Ще се крият по окопите сигурно. Много руски глупости четете.

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 156Та кога викаш свалиха Ф-35 на Израел??? Спри се бе, даже и руската пропаганда не пише такива дивотии:))

144

Анонимен

преди 5 години

С ракета, произведена 70 - те години свалиха Ф 35... Как няма да двичат при перспективата Сирия да получи централизирано управление на ПВО - то си и система с обхват 300 километра...

143

Анонимен

преди 5 години

96 самолета. Попвавям се. 192/2=96 самолета. Израел вече загуби един Ф35 от допотопна сирийска система. Още един беше несмъртоносно "ранен". От тогава не ги използват срещу Сирия.

142

Анонимен

преди 5 години

Израел има 400 бойни самолета и по - малко от половината са изтребители. 2 дивизиона(минимума, който ще получи Сирия) С 300 сваля 192/2= 92 самолета със сигурност 99.9%(по 2 ракети на самолет). Ако понесат такава загуба, Израел остава напълно беззащитен пред ВСИЧКИТЕ си съседи ;))) Могат да заповядат и да рискуват. А руснаците казаха, че при нужда в рамките на 2 седмици могат да задействат над 8 дивиона С 300 в Сирия... При това положение и НАТО ще д*у*ха хурката с всичките си самолети.

141

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 131.А бе амджикоолу,благодарение на Русия,Асад направи на дреб "великата" *** създадена от САЩ и сие.А сега пак с помоща на Русия,ще направи и "мирната " опозиция подпомагана от САЩ и Израел, на пехтия и ще се сложи край на войната в Сирия.И не Асад и Президента Путин се канеха да водят войната най-малко 30 години а *** със спуканата уста.Ама ядец, защото Президента на Русия няма време да се разправя постоянно с кравари,говедари и ментални елементи.ТОЙ има по важна мисия.МИР.

140

Митака

преди 5 години

Ако ще и С-300000 да им доставят, същия ху..й!!!

139

Анонимен

преди 5 години

Вовката приготви сръбски плескавици за изсраилтяните. С повече свинско и много лук. Да им е гадно

138

Анонимен

преди 5 години

И какво сега с какво е стреляно по самолета с С-200 или с С-300 след като няма ни една бомба уцелена и атаката,която била планирана,но вместо на север според споразумение на юг проведена,което пък не е тъй далеч за този залив и сирийска територия,че не могли с С-200 да неутрализират,управляемите бомби достигнали целите,а управляемите ракети от С-200 не могли ни една,ни 4-те Ф-16,ни бомбите от тях спуснати,което за такива точни планирания означава,че по горещата линия се съобщава-някой е в района

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен.като ви ви гледам че получавате хубава пенсия и живейте по царски в европа гладни и тарикати с те в есл

136

Анонимен

преди 5 години

Израел имат над 500 самолета с перфектно обучени пилоти, без да броим безпилотните, които се управляват дистанционно.Жалките рашисти нямат шанс и ще загубят много персонал.Добре че живота там не струва пукната пара.

135

Анонимен

преди 5 години

135 не се прави на интересен! Писани са реални неща. Путин го гъбаркат навсякъде. А той само ръси смешки. Срещу Турция подскачаше и само им спря доматите. Потоци почна да строи, милиарди да връща. А бяха приказки...Неразбралите. в Сирия има великотоC400 пак след велики приказки. И виждаме. Сега с по- старото C300се перчат. Безсилие му викат. Приказки да има за пред немислещите