25

Анонимен

преди 5 години

Нали в Русия все бедняци живееха бре? Колко от нас богатите могат да си позволят да си купят имот на морето?

24

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо не си седят в райска Русия :)

23

Анонимен

преди 5 години

До 21 така е . Соца не учи на бизнес. Соца учи на корупция, а къде е КОРУПЦИЯТА там е мизерията. "Какво си садил това жънеш"

22

Анонимен

преди 5 години

Което е много жалко... не мога ги понасям толкова са мръсни и се държат като диваци...

21

Анонимен

преди 5 години

Що ли пък не ми е весело ?-руснаци ,украинци ,израелци изкупуват Недвижими имоти по курортите, англичани,германци изкупуват по селата, турците изкупуват Земя ,та и цели градове. България е малка страна и тази тенденция е пагубна

20

бг

преди 5 години

Руснаци се заселват в България умишлено и като държавна политика на Русия. Идват хора със скромни възможности ,но руските банки им дават БЕЗЛИХВЕНИ кредити да купуват имоти тук. След време ще ни приложат кримския вариант -зелени човечета и референдув.Най-гъсто се заселват по крайбрежието ,където могат да осигурят предмостие за десант . Мои познати следвали в Москва намират тук познати от студенството ,разведена с три деца купила апартамент в София и неясно с какви пари.

19

Анонимен

преди 5 години

До 18. Зависи от статута. Може да си гастарбайтер , но да си на официален договор. От фирма в съответната държава в ЕС. ДОГОВОРЪТ ТИ РАЗРЕШАВА ДА ТЕГЛИШ КРЕДИТ. КАКТО И ОСИГУРЯВАНЕТО ТИ Е В ЕВРО .НРИ МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5- 6 хил. ? кредита ти е 2%. - Но ако си през нашето ".Мин. на труда и заетоста" с /1500?/ тогава трабва да отидеш с готови/ крадени/ пари от България. Така правеха нашите от ДС.

18

Шопо

преди 5 години

До 19:Гледал си ама не си видел още една нула,бате!!! 25 000,а??? Смех у залата...

17

Анонимен

преди 5 години

И още нещо - руснаците купуват, но и продават. Успяха нашите тарикати да ги преметнат със "солнечная Болгария" и им набиха един куп ново строителство с кофти качество на безумни цени. Сега се чудят как да се отърват от него и слагат банери "на продажу", ама късно вече :)

16

Анонимен

преди 5 години

Активист на БКП,Преди време гледах апартамент в един крайбрежен град в Гърция. 25 000 евро беше. Мога да си го купя. Но за какво ми е, като за 25 000 евро мога да почивам през годините на много и различни места? Данъци да му плащам, консумативи... За какво ми е точно имот?Руснаците купуват имоти тук, защото в собствената им държава не е много сигурно какво ще стане утре, плюс това България си е ЕС, а не БРИКС :)

15

Шопо

преди 5 години

Земя в Италия!!! Отворете пазара на имоти в Италия и вижте цените! Дори в малките градчета имот под 200 000 евро няма! Та кой е тоя гастарбайтер,който си е купил имот в Италия при положение ,че те ..неговата заплата е между 1 500 и 2 000 евро!!! Земя в Италия!!! Глупости...

14

Анонимен

преди 5 години

До 13Не я орат. Още малко повечко да станат и ще си направят референдум, че това е руска земя, руска територия и ще поискат отцепване от България. Това е целта. Масово се заселван военни и полицай от Русия това едва ли е случайност.

13

Анонимен

преди 5 години

Искам си статия за това как (не)се купува в София, колко било повишено търсенето(но не и сделките) и най-накрая направете профил на купувача на тристаен панел в Младост на цена от 110 хил евро и колко са такива потенциални купувачи.

12

До 12

преди 5 години

С тази разлика, че те вече не са българи.

11

Анонимен

преди 5 години

Е 2 млн. българи живеят в чужбина. акво си мислите, че тези, които са се установили там за постоянно не си купуват имоти там ли?

10

Анонимен

преди 5 години

Доста Българи имат имоти в чужбина. Това, че някой това не го знае вече...Няколко познати имат земя в Гърция. И главно, че в Гърция е готино и не се краде.Един колега има земя в Италия.И не си мислете, че става въпрос за някакви богати хора.Просто въпрос на приоритети. Е пари си трябват.

9

Чичо

преди 5 години

Чудесна новина! Но се питам - кога най-сетне ще станем част от Русия, кога ще ни присъединят териториално. За този момент бленувам.

8

Анонимен

преди 5 години

Дори и пропадналите украинци са по-добре от Гзню Европееца. Колко от вас имат имоти в чужбина?

7

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има хора с малко пари.Руснаците и украинците са бъкани.Ако влезете в ютуб и видите колко клипове има на различни руски и украински фирми. Българските фирми са слаба работа. Украинците презентират и те на руски, защото така пазарът е по-голям, включва всички държави от СНГ, отделно такива като мен дето знаят руски.

6

Анонимен

преди 5 години

Откъде го измислихте това за украинците.В Украйна е глад и мизерия. Хората нямат какво да ядат.