45

До 32

преди 5 години

В много голяма заблуда си. Почти нищо свободно няма по южното черноморие. Каквото се построи се изкупува моментално. Много, много малко от имотите се продават от строителя или инвеститора. Не гледай, че извън сезона са празни - всичко е продадено и парата е взета, а лятото е като врящ котел. Всички бизнеси имат умопомрачителни печалби.

44

8===o

преди 5 години

Държавна политика на русия - пускат безлихвени заеми на прости мужици с които да купуват имоти тук.Готвят ни кримски сценарии.

43

Solar Power

преди 5 години

Както съм писал и преди ... скоро ще кажат и Варна е РУСКА.... точно както стана с Крим.... време трябва само :)

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не са рускоговорящите туристи,Черноморието ни ще умре от глад,бе!И никой не купува имоти там,да им плаща данъците,поддръжката и по тоя начин да ги задължава все там да ходят на почивка и пазарят,освен рускоговорящите и рядко тук-там други собственици.

41

Анонимен

преди 5 години

"" 1/3 от морските ни имоти техни ""....................ха да ви е честито ... утре товарищ Путин като прати чеченците с калашниците да защитават правата на руснаците в България ... да видим кой ще ви спасява. Всеки народ си заслужава съдбата.

40

Анонимен

преди 5 години

МЯСТОТО НА РУСНАЦИТЕ Е ТОЧНО ТАМ В БУРГАС, ВАРНА, ЛОЗЕНЕЦ , ЧЕ И НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ КЪДЕТО СТАНЦИИТЕ СА ПРЕТОВАРЕНИ И ВОДАТА Е МЪТНА!!ЗА СЕГА СЪМ ВИДЯЛ ЧИСТА ВОДА НА АЛБЕНА НО ЩОТО НЕ Е ГРАД А САМО КУРОРТЕН КОМПЛЕКТ СЪС ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ХОТЕЛИ И НЕ СТРОЯТ ПОВЕЧЕ!НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВОДАТА Е ЧИСТА ЩОТО ПУСНАХА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ 2015-ТА ГОДИНА И ЗА ТОВА ТАМ МУТРИТЕ СЕ ИЗТРЕПВАТ КОЙ ДА ВЛАСТВА! И МОЖЕ БИ НА АХТОПОЛ ВОДАТА БЕШЕ ЧИСТА НО ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ МНОГО МНОГО ГОДИНИ!!

39

Анонимен

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СИ СТРОЯТ ТЕХНИ ЗАТВОРЕНИ КОМПЛЕКСИ. ПОМОРИЕ, БУРГАС, ВАРНА.В ПОМОРИЕ РУСКОГОВОРЯЩИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ И АКО ВСИЧКИ ВЗЕМАТ ГРАЖДАНСТВО (МНОГО ИМАТ ВЕЧЕ) ще могат да си избират техни общински съвети и техни кметове.

38

Анонимен

преди 5 години

Те затова масово ги разпродават по 15-20000 лв. Нали разглеждам. Продават ги на безценица. И са все някакви студиа по 30 квадрата. Яко са на Слънчака и околието. А много българи имат имоти в чужбина за лаладжиите. В Гърция на цената на в България се намират апартаменти в Кавала примерно. Та не превъзнасяйте толкова руснака. На 145 млн души нормално 200 хил да си купят евтин имот в държава като нашата.

37

D.

преди 5 години

Много от земите ни са продадени на турци.... И то земи, които сега пустеят, но някой ден.....

36

Анонимен

преди 5 години

Глупости,това са загуба на средства и време,за поддържане на такива имоти,освен това връзват човека само към едно място за почивка,инвестиции в такива имоти са си пълна загуба.Иначе нямам нищо против европейци и всякакви славяни да се заселват в България или купуват имоти.Славяните винаги са добре дошли,кръвта вода не става.

35

Анонимен

преди 5 години

Къщи в България има доста прилични и на добри цени, но има 2 проблема:1. на морето няма такива2. съседите ти са българи

34

Бай Хой

преди 5 години

По голяма глупост не бях чел. Ако искам спокойствие, не бих си купил къща в България, а в Гърция. Както някой по-долу писа, статията е поръчкова

33

TOP

преди 5 години

Поправка - няма ТомОс - така се нарича правото което дава Вселенската Църква на регионалните патриаршии. Нещо много ненаред има в документацията на Руската Църква: вероятно защото православието е прието в Киев и отделянето на руската църква не е било съвсем по каноните явно.

32

Кд бслснн

преди 5 години

Ами то на кой му се живее в Русия или Украйна?

31

TOP

преди 5 години

Говорейки за руснаци и украинци - РПЦ се оказа че няма "лиценз" тези дни, няма ТОМАС ! Не е църква с други думи!!! След посещението на Гундяев при Вселенския Патриарх във връзка с отделянето на Киевската църква - това излезе на бял свят; хич да не беше ходил, ама Киевската митрополия е голям залък, пусти доходи пуста алчност...

30

Анонимен

преди 5 години

Статията е поръчкова . Има много празни имоти на черноморието .

29

Анонимен

преди 5 години

Пак платена статия. Брокерчетата огладняха

28

Анонимен

преди 5 години

Колко от нас богатите могат да си позволят да си купят имот на морето?Тегли кредит като тях и ще си го купиш, бе, човек.

27

Деян Куцев

преди 5 години

Квартал държава сме. Имах в почивните работа в София и на една спирка бабушкери продава лютеница в буркани.Вика- вземи си чедо па яз като се ядосах. Кво чедо съм ти аз на. И всички буркани строшиха. Жена ми си капана от смях

26

Анонимен

преди 5 години

Шопо,Земляк, ти, като толкова гледаш, сигурно си си навкарал с някой строен надве-натри итонг билдинг в Манастирски ливади и си мислиш, че си хванал Бога за рога :)Аз какво съм виновен, че нашенци и руснаци си купуват разни разпадащи се апартаменти на Мутроморието, при положение, че в Гърция има супер оферти. Един от чичовците ми си взе апартамент в Солун на идеални пари и е много доволен, па ората нека се смеят у залата :)