143

Анонимен

преди 5 години

Театърът, който играе този господин, е зле режисиран и още по-зле изигран. Дворецът "Врана" до миналата година беше една неподдържана, рушаща се грозна сграда, която един загрижен собственик не би допуснал да е в такова състояние. В нея не се допускаха посетители, както се допускат, например, в същите сгради в редица други държави, вкл. в съседна Румъния. Там обаче собственикът е и добър стопанин - поддръжката е отлична и в строените с народни пари дворци могат да влизат посетители.

142

КГБ

преди 5 години

Безпаричен Цар престолонаследник, кандидат за агент и то завлияние това рядко се случва и КГБ няма да изпусне тази възможност. Те знаят, че титлата му отваря всички врати и му дава достъп до висшите среди, където други агенти не могат да припарят.

141

ДС и КГБ

преди 5 години

Агентурата донася, че младият Симеон има дългове взел е пари назаем и от македонския войвода Ванче Михайлов, а няма пари и не може да ги върне. Ванче го заплашвал, че ще прати хора и насила ще си вземе парите.Резидентурата съобщва в Центъра, че буйният Ванче може и да убие Симеон.От там нареждат да вземат всички мерки за опазването му. Потърсена е помощ и от съветската резидентура. Да се пази Симеон това е нареждането.

140

Кеворк

преди 5 години

Господинът не е знаел цели 45год., че изобщо не е лишаван от българско гражданство. И дори не си е направил труда да провери това.А той ясно ни е казал, че не знае дали е български гражданин и особено не го интересува това.

139

hard

преди 5 години

От къде толкова ум в главата на тъпия симеон, че даже да напише книга ?!? Колкото по-скоро бъде натирен този лъжец, мошеник и измамник, толкова по-добре. И то - за него, защото иначе - мястото му е в затвора.

138

Анонимен

преди 5 години

"Би било много грозно да ме принудят да напусна пак и да съм във второ изгнание "А за какво дойде в България "царю честити" ? Излиза, че само заради имотите и печалбата. А пък ние (наивници) помислихме, че идваш за да помогнеш на народа и държавата !

137

Анонимен

преди 5 години

*** как пискат защото царя ги бутна от власт а след него дойде и Борисов така че Симеон е унищожител номер едно на БСП вече няма съвземане само надолу

136

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече наглее,толкова българите повече го намразват,той не може да разбере това!Никой не го е гонел,толкова пари,държавни предприятия и имоти разграбиха покрай него,а и той самия,вместо да си замълчи,че *** му е насPан и не е в затвора,той наглее.Да му построят имот ония,които забогатяха покрай него.Да каже дали е вярно,че Цвъ иска да вземе двореца,както някой писа,да каже вярно ли е и каква е истината!А не да се лакоми и да иска чуждото.

135

прекрасна идея

преди 5 години

Прекрасна идея! Симеон номер две да напусне България!

134

Judas

преди 5 години

Изчезвай! Бързо.

133

Анонимен

преди 5 години

царче крадливо не ни оставяй в теб ми е надеждата защото и аз съм горе долу на твойте години и дали ще успея нещо да открадна.

132

Анонимен

преди 5 години

До Бай ГаньоАми нали Симеон ни докара бандитите,бе!Какво се правиш на невинна девица?Нали покрай него се разграби България от бандюгите и те ни управляват сега!Хиляда пъти по-добре ако си бяха останали БСП и Станишев на власт!Сега нямаше да има толкова смачкана страна и смазани хора,унищожени и неработещи институции,хора живеещи в тотална и абсолютна диктатура.

131

чоко боко

преди 5 години

А 800те дни, к,во стана с тех? Или пак сме се изгубили в превода.

130

Анонимен

преди 5 години

ДОВИЖДАНЕ!

129

Анонимен

преди 5 години

Симеон не е българин и никога не се е чувствал такъв,нищо,че е роден в България.Единственото за коетро е мечтал е да бъде цар,но се примири и с м-р председател,само за да заграби това,което уж му принадлежи.Българи са Евлоги и Христо Георгиеви,които завещаха милионите си за построяване на университета,а този иска само да граби.И дори съди държавата,която го направи богат!НАХАЛНИК!!!

128

7+

преди 5 години

Хич да не се беше връщал! А дядо ти да гори в ада!

127

иван

преди 5 години

крадлив дедо,отивай си и никога повече не се връщай!нито ти, нито твойте роднини!

126

Бай Ганьо

преди 5 години

Значи мен ме е страх да скачам срещу местните бандити които имат много повече от царя но срещу 80 годишен старец мога да се правя на мъж

125

Ха

преди 5 години

До king_for_a_dayЕ ние поне се събираме.А вие само злорадствате и сте апсолютно завистливи и нещастни хора,които ги радва чуждото нещастие.И какво разбира вашата псевдо-комунистическа глава.

124

Анонимен

преди 5 години

Ох,горкия!А нахалството му няма граници!