163

Ахмед

преди 5 години

Довиждане и не се връщай!!!

162

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Главата на октопода е в изгнание, ама пипалата и ни препипват джобовете.

161

Анонимен

преди 5 години

То и тука не може да претендира за никакви имоти и губи делата наред, ама държавата му върна незаконно един куп имоти, без дела.

160

Анонимен

преди 5 години

Нали си си оставил охранителя и си му кукловод, кво искаш повече, не си ли много па алчен?

159

extremist

преди 5 години

AMA AJDE БЕ симеончо , МАХАЙ СЕ ПО-ЧЕВРЪСТО

158

EU

преди 5 години

Мисля ,че това няма да се отрази лошо на имиджа на България.По-скоро обратното.В Италия на неговите братовчеди беше категорично заявено,че могат да влизат в страната,но без да претендират за никакви имоти.Даже не е имало и дела.Просто там вече е република,а имотите са били на бившето царство.

157

Шок

преди 5 години

Царю - Вашите глашатай обират народа, а вие ревете за имоти? Те ще ви се отблагодарят.

156

П.Петров

преди 5 години

Кобургготски да опита и като нормалните данъкоплатци да остане в България- работи, спестява, купува имот, а не само да опитва с присвояване на държавна собственост!

155

чичо

преди 5 години

Книгата се казва "Една цел - да си върна имоти които не са мои"

154

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако е цар, аз съм Император!

153

Анонимен

преди 5 години

1.Този дворец е бил на интенданството,а самия дворец е строен с пари получени от Русия,които никога на са били върнати.2.Ние не сме монархия,а сме република отдавна,ако не си забелязъл,а и не си коронован.3.Ако ще гледаме миналото,няма да стигне целия живот на фамилоията ти,за да изплати националните катастрофи,загубените на територии на половин България и кръвнина за загиналите,поради лудостта на дядо ти!

152

Симеон

преди 5 години

Симеон направи уникална сделка - короната срещу имотите. Навремето казваше, че няма никакви претенции към България, а днес ще съди България в Страсбург

151

8

преди 5 години

чиба бе крадлив дърт комарджия! ще ти върнем имотите след 800 дни

150

Анонимен

преди 5 години

Прадядо ми сее оказал между войниците, подлъгани от Райчо Даскалов да изчакат преговорите с Царя при Владая.Няма друг монарх в историята на човечеството, който изпраща чужди войски срещу собствените си войници.Това е направил любимия дядо на Симеон. Изпратил е елитни германски части срещу нищо неподозиращите наивни български войници. Ето това престъпление не трябва да се прощава на омразната династия!!!

149

Stani

преди 5 години

Ние трябва да съдим цялата му фамилия за Две Национални Катастрофи ! Комунистите са цвете пред щетите причинени от Автро - Унгарската фамилия !

148

Анонимен

преди 5 години

Дядо му, Фердинад ни продаде за 5 милиона германски марки.Такова е било обезщетението на Фердинад, ако след Включването ни в Първата световна война не сме измежду победителите.А кой ще обезщети семействата на загиналите, мъката и самотата на съпругите, глада и липсата на бащина заклрила на децата?Да не забравяме Владайското въстание. Снощи нямах сила да гледам История по първи канал на БНТ.

147

Анонимен

преди 5 години

До ДС и КГБАбе само забележи в коя страна е живял - Испания,страната на фашиста Франко,а после виж и кой му плаща пенсия - немците,този е фашист.Какви ДС са ти в главата?

146

аз-ът

преди 5 години

фащай пътя. довиждане.

145

Анонимен

преди 5 години

И ДА НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ, ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ И ЕДВА ЛИ НА НЯКОГО ЩЕ ЛИПСВА

144

Анонимен

преди 5 години

А и аз цар нямам. България от почти век е република. Този човек се изживява като такъв, какъвто не е и не е бил.