147

Анонимен

преди 5 години

До 152Хайде стига с тази измислена опорна точка на ГЕРБ. Радев щеше да ни представи по-добре от този дебеловрат ***, който се държи неадекватно на такива срещи и няма понятие нито от протокол, нито от културно поведение. А Тръп показа пренебрежението си към него като дори не стана от стола си при ръкостискането. А нашия клоун побърза да заръча на наша придружителка да го снима, да има после да се хвали цяла година.

146

Анонимен

преди 5 години

Той няма елементарни обноски и култура на поведение, да не говорим за етикет на такова ниво. Като го гледам как е разпльокал туловището на масичката. Да не говорим за това, че дори децата знаят повече английски от него. Няма такъв екземпляр в цял свят на такова ниво в политиката. Срамувам се, че ни е премиер.

145

Чудесно!

преди 5 години

Добре е, че ген.Бойко Борисов ни представя!!! Браво! Добре е, че не замина смешника Р.Радев. Щяха да се отнесат студено и надменно с него. *** на комунистите и Русия. Всички знаят това, даже и да се опитва да го прикрива.

144

Анонимен

преди 5 години

Гледайте клипа с ръкуването - все пак има и други сайтове. Майтап и срам.

143

Анонимен

преди 5 години

А микрофона му защо така е клюмнал, не се ли е изказал.

142

Анонимен

преди 5 години

Сега трябва всички медии да се свържат с Него и да искат интервю. Да разкаже на народа, който му плаща екскурзията, какво се е обсъждало точно на тази среща и взети ли са решения?

141

Анонимен

преди 5 години

Борисов да уточни как в България се "борят"с наркоразпространителите-хвърлят пакетчета ТРЕВА в колите на предимно млади хора и ти съсипват живота,даваш купища пари да се откупваш от БАШМФИОТИТЕ!Да подчертае и че тия с кокаина и хашиша НЕ СЕ БАРАТ!Между другото МАРИХУАНАТА вече е позволена в почти цяла Европа и САЩ,тука е забранена за да може да тормозят който си изберат на улицата и по парковете и да се бият в гърдите кви пичове са...

140

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ КЪДЕ СЕ Е НАБУТАЛ, ТАМ САМО ПРЕЗИДЕНТИ ВИЖДАМ.

139

Анонимен

преди 5 години

А защо с Бобко не отиде и Ненка? Толкова са сладки двамцата!

138

Анонимен

преди 5 години

Що сте го пратили толкоз рано.празникът на тиквите тук е halloween.има още време.сигурно иска да си види бостана в сащ

137

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си 100% калинка, за да не потънеш в земята от срам, че на такова място си в обкръжението на такъв екзепляр!!!

136

Анонимен

преди 5 години

Приятно съм впечатлен от разбиращия поглед на Премиера !

135

Анонимен

преди 5 години

Участвал във форума-като екскурзиант,за наша сметка! На всичките му напъни,единствено едно ръкостискане изпросено!

134

Ха-ха

преди 5 години

В тая област Пожарникаря е доста компетентен!Хеле от "бяло" много разбира....

133

Анонимен

преди 5 години

Въобще не му трябва да ходи, нали според уикилийкс има личен опит в "бизнеса" с метамфетамини...

132

Анонимен

преди 5 години

Ех, ако пъновете можеха да говорят!!!! Но маъ на нашичкия това ще му се окаже в плюс, че не се знае какви можеше да ги наклепа! А така само се хили и поврътва напосоки.

131

Jo6

преди 5 години

Благодаря за отрицателните отговори. А сега, някой скоро пътувал ли е по маг.Тракия, може ли въобще да се пътува в дясната лента без да ти опадат зъбите ? Колко струва 1 км. Колко са откраднати ? Това е най-малкото. А да го попита, човек какво прави в ООН ? Там е мястото на Президента ???

130

Анонимен

преди 5 години

Борисов и троловете му смятат, че щом не са му показали вратата значи го обичат.Просто го търпят. Нито може да си каже две приказки с някого, защото не върви да влачиш непрекъснато преводач със себе си, когато водиш елементарен разговор. А всеки лидер на управляваща партия /и то трети мандат/ е длъжен заради етикета поне да може да разговаря поне колкото да не е без хич.

129

ох

преди 5 години

до тук: три папи и тръмп, и още 5-6 за аромат...WTF

128

Д

преди 5 години

От бб нищо не зависи за наркотици една разходка