87

До 66

преди 5 години

"А среща с българи ще има ли? А дано, ама надали." Откъде-накъде??? Как ти хрумна такова нещо??? В момента това не влиза в протокола. Никой не е тръгнал на разходка. Ще има само делови срещи на високо ниво и после се прибират. Срещите с българите ще са при следващото посещение. Споко!!!

86

М, да ...

преди 5 години

Какво става със свободата на медиите в БГ? Пишат и дърдорят само за ББ и снимките на Баце, но по темата обсъждана на срещата в ООН днес нямат ли мнение? ББ не ме вълнува, никак ! Ясно е, че е ***, но темата е интересна !

85

Анонимен

преди 5 години

Като какъв ще участва Борисов на тоз форум?Бъкел не разбира от чужди езици!Наблюдател ли?Нещо като статист от масовката,декор ли ще е .. или ще играе храст?Май само бадева пак харчи нашите пари неграмотния мутрак!

84

Панаир

преди 5 години

В Ню Йорк сигурно има панаир на тикви и ние сме изпратили най расовия си екземпляр.

83

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли е добре с управлението на комунистичеса партия ГЕРБ ???Феодал се подкрепя само от близналите суджук !

82

До 74

преди 5 години

"Споко колеги,..." Ха-ха-ха!!!Ще падна от смях!Всички накачулени червени *** се наричат взаимно "колеги". Напъват се доста, за да си заработят парите от баба Корни - Лъжата.Браво момчета! Само така! Пишете, пиешете...Плюйте и злобейте, защото ще бъдете възнаградени добре. Ама има ли изобщо един нормален човек, да повярва на тъ.потиите, които пишете???

81

Анонимен

преди 5 години

До Добре, че е ГЕРБ! *** си ти като своя лидер!!

80

Майтап

преди 5 години

Мафиот , занимаващ се с трафик на наркотици ще се бори с наркотрафика. Как да не се смее човек.Все едно дявола да води служба в църквата.

79

Анонимен

преди 5 години

Смеха предизвикан от Собственика на ГЕРБ се пренесе през океана .

78

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаЩо да пика някой газ бе Тонка?Заради това,че някой се натиска и е успял да стисне ръката на Тръмп ?С този ентусиазъм,едва ли ще впечатли Тръмп-поради простата причина,че последният си е направил парите с акъл,а не с престъпления. Мислиш ли,че не знае нищо за него и колко му е акъла и колко са му възможностите?

77

Добре, че е ГЕРБ!

преди 5 години

Добре, че се появи ГЕРБ и ген.Б.Борисов, та светът да ни забележи и разбере за нас!!! Вече ни оценяват и уважават!!! С комунистите, *** на Русия бяхме в девета глуха и никой не се интересуваше от нас.

76

seira

преди 5 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ !

75

М, да ...

преди 5 години

До 71 АнонименОбщо взето илюзиите са за гербаджиите и ПР ите на ГЕРБи ББ останалите са реалисти!

74

До 69

преди 5 години

"Отново ще гледа като теле в железница и отново дълбоко ще се срамуваме, че сме българи." Ами то Р.Радев гледа като теле в железница. Добре, че отиде ген.Бойко Борисов, за да не се излагаме.Браво ГЕРБ!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Споко колеги,току що съобщиха по Нова,че тази вечер Борисов ще има възможност да се снима с Тръмп,на тържествената вечеря давана он Тръм и съпругата му! Става малко като на селска сватба-всеки се снима с младоженците,ама последните не познават поне 2/3 от присъстващите!Иначе гледам го Борисов,пак запрегръщал китайци,корейци,египтяни и араби с жълти бради! Не е кой знае какво,*** при тая суша белким някой му се върже!Иначе ще ни остане снимката в гръб,с яка и могъща задница!

72

Анонимен

преди 5 години

До 71Че сме супер корави батко и мега здрави и стабилни пичове.

71

До 71

преди 5 години

Отнасят се с респект и уважение към нас!!! Това се знае отдавна.

70

Анонимен

преди 5 години

Е баща война. Добре е, че има човек, който е бил и от другата страна.

69

Анонимен

преди 5 години

Борисов на форума, това е все едно да участва самия Пабло Ескобар!За каква борба говорим!?!?

68

Анонимен

преди 5 години

Какво ли ще си помислят хората за нас българите, ако съдият по най-видния и най-високопоставени българин ?!Как мислите ?