90

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на голяма част от българите е това, че в условията на пазарна икономика те са си останали с комунистическото мислене. Не всичко зависи от управляващите вече.

89

Анонимен

преди 5 години

До КапиталистНяма капитализъм,още по-малко социализъм,това е клептокрация и доминация.Сега като махнаха с Лисабонския договор и самостоятелността на държавите,ще бъдем командвани от един център,от кадри,които населението не е избирало и никой няма да те пита какво искаш,какво харесваш или не харесваш.

88

Анонимен

преди 5 години

До нТи нормален ли си?Ердоган като се опъна,докъде стигна?Съмнявам даже дали е жив този човек вече.

87

Анонимен

преди 5 години

До КапиталистАми,така си мислиш,ако разследваш,ще видиш,че управляват фашисти,бивши нацисти по върховете и наследници.Но както и да го погледнем Европа беше най-доброто място,макар и не идеалното.Сега и на Европа ще и се *** мамата,надявам се да не е така,но май натам вървим.И после?

86

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакви гласове,те просто манипулират изборите и заплашват хората и така печелят избори.

85

Анонимен

преди 5 години

Който не работо - не трябва да яде!

84

Капиталист

преди 5 години

Основния проблем на Запада е, че там няма капитализъм, управлява се от социалисти, навсякъде на Запад е социализъм, а както всички знаем, социализма се провали. Ако Запада иска да се оправи трябва да се изчисти от социализма и да въведе капитализъм

83

к

преди 5 години

капитализъм НЯМА !запада се упеавлява от еврейските централни банки, който наливат неограничено пари в еврейските монополи като Айпъл, Амазон, Тесла и пр.Благодарение на неограниченото количество пари, еврейските монополи подбиват цените и "изкупуват" останалите не еврейски компании хората на запад са роби на евреите-лихвари - смазани от дългове, наплашени до ужасето това е "демократичния" и "свободен" запад !!!сега за добавка имат и цветнокожи диваци да ги изнасилват и убиват !!!

82

Анонимен

преди 5 години

Ако изборите решават нещо,щяха да ги забранят

81

Анонимен

преди 5 години

интересно мие как са изглеждали капиталистическите киносалони на Запад през 70те

80

Анонимен

преди 5 години

До До 86Не рецитирай платените си текстове а кажи какво предлагаш ? Конкретно ? Нещо ти се изплъзват предложенията! А дали съм ст5ар и дали помня стари работи - На този, който не помни близкото минали не му завиждам на бъдещето ! Кух празнословец !Като този , другия, дето "живеел в чужбина" Къде по-точно, във Владивосток ? А цако живее в (и работи) в Лондон, защо си е избрал столицата на този"мръсен, гаден жесток капитализъм" ? Та и ти си от неговото село !

79

Истукан

преди 5 години

Данъчният измамник Веселин Марешки трябва да е отдавна в затвора. Ощетил е държавата с милиарди. Евтините му лекарства са за сметка на укрити доходи и данъци. Сигурен съм на 100%, че осигурява работниците си на минимална заплата, а им плаща много повече на ръка, без да се отчита на държавата. Мошеник.

78

Анонимен

преди 5 години

и аз не искам руски филми сигурно ще въведат и старите киносалони комунистическите.

77

Анонимен

преди 5 години

тия бас ту ни, от всички цветове, бои и окраски, през цялото време ги интересува едно - "ако утре имаше избори - "ше влязат ли"?". ако влизат, ше поолабят вдигането на цените, ако не влизат - ше си отмъстят на "простият мат'рял, който си заслужавал съдбата" - и руската газ ше тръгне нагоре с нови 20%, за да изтегли всичко друго, даже и незнайна защо - и тока.е не, няма да влезете всичките, защото 60% няма да излизат от вкъщи, което ви прави нелегимни!

76

Младеж на 27

преди 5 години

Никога не съм гласувал ни няма да гласувам. Ще късам бюлетини и ще ги драскам отдолу догоре.

75

Анонимен

преди 5 години

Демократе,много си елементарен.ГЕРБ ли ти пускат американските филми?Ха,ха,ха,ама верно *** народ-слаба държава.

74

До 86

преди 5 години

Теб май те захранват от ГЕРБ,заради ниската ти пенсия.Много одавна помниш.Даже и неща излезли от употреба преди 40 години.Никой не иска това с коетро ни плашиш и няма начин миналото да се върне.Затова укроти ентусиазма си по бойковото управление,защото сега 80% от хората живеят по-зле от преди.Заради такива като тебе,готови да се продадат за 30 сребърника ще затъваме все по-дълбоко.

73

Демократ

преди 5 години

По добре ГЕРБ да си останат на власт, да ни пускат американски филми по телевизията, не искам да гледам На всеки километър и руски филми.

72

Анонимен

преди 5 години

На предишните избори БСП водеше на ГЕРБ,но в последния момент гербаджиите активираха ц..ия вот и ГЕРБ излезе напред.Та,с този вот и този на държавната администрация ГЕРБ са си осигурили предимство,за което вече си платиха с предстоящото увеличение на заплатите на държавните служители.Има ли изненадани?

71

Анонимен

преди 5 години

А бе, сега като имате самсунг и панасоник и карате 20 годишни западни таралясници и тока ви скача всеки месец и го купувате от американски ТЕЦове, защо сте първи по смъртност в света, първи по болести в ЕС а пенсинерите роват в кофите за огризки от храна.