110

Кой финансира...

преди 5 години

въпросната агенция е очевАдно! Тези, които денонощно бленуват за кокала.

109

ЙОРДАН ИВАНОВ

преди 5 години

Моята парти за която бих гласувал се казва Политическа Партия АЗ! Аз съм на първо място след мен се нареждат всички горепосочени Политически Партии щом аз съм този които трябва да даде гласа си за някоя от тези партии ОТКАЗВАМ! Защото нито една от тези Партии не защитава интереса на хората не работи за хората А за собствените си интереси за това е време ние хората да ОТКАЗВАМЕ като знак за несъгласие и да подаваме сигнали към Европейската Комисия за всяка манипулация

108

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП обратноооооооооооо във властта да управлява!

107

Анонимен

преди 5 години

Искаме си БСП и Станишев обраноооооооооооо,може и Корнелия,може и ДПС с Доган и БСП.Абе всичко да е,само да не е тази диктатура!

106

postradal pasi

преди 5 години

До КрайНяма да стане по мирен път

105

Анонимен

преди 5 години

общата сума на процентите цитирани по-горе е с 4,9 пункта по-малко от 100

104

Анонимен

преди 5 години

Невероятно вчера в стария тук пишеше че над 55 процента не искат да гласуват а сега вече са 13 процента.Или някой получи пари за да лъже или репресивния апарат добре работи.Кой да е ли едно съм сигурен нито един от тия.Леле какъв избор ГЕРБ трети мандат, турци, комунисти, олигарси и нацисти уникално ши.бана комбинация.За цялата тая *** революция.И после истински народен съд за тях.

103

Само ДСБ

преди 5 години

Явно в България са останали хора де не са прочели и една книга. Щом премиер ни е човек който е еднокнижен, а може само филма за Винету да е гледал. И вицепремиери са дърпачи на бабички. Българският премиер трябва да е с висше икономическо и да знае поне един западноевропейски език. В противен случай само ще го галят по кратунката. И какво му преведат това ще знае.

102

Анонимен

преди 5 години

Избори се купуват.Герб никога няма да захюгуби избори, защото има безкрайни пари вече

101

Ун Чен Ким

преди 5 години

До Ким Чен УнАз пък ще гласувам за най новата партия Работническа партия -Отечествен Фронт . .Партия която найстина ще защитава народът от крадливите и либерални крадци и мошеници .-а за мен пък ше гласуват тия, дето "ше се борят срещу теб" и твойта диктатура.гуд гейм ше стане, а, за ужас на двете породи офце!

100

Анонимен

преди 5 години

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЦЕЦО ТРЯБВА ДА ЗАДЕЛИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА КАФ-ЕВИЯ ЕЛЕКТОРАТ.

99

Ким Чен Ун

преди 5 години

Аз пък ще гласувам за най новата партия Работническа партия -Отечествен Фронт . .Партия която найстина ще защитава народът от крадливите и либерални крадци и мошеници .

98

Анонимен

преди 5 години

СлавитууУуУууууууу!

97

seira

преди 5 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

96

seira

преди 5 години

ОТНОВО ЛЪЖИ!ЕВЕНТУАЛНОТО "ПАДАНЕ" НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е НИКАКВА ДРАМА!ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗА ЛЕГИТИМНОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НА ПАРЛАМЕНТА.% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС:ГЕРБ: 16,85 %БСП: 14,03 %ОП: 4,68 %ДПС: 4,64 %ВОЛЯ: 2,14 %ОБЩО ПАРЛАМЕНТ: 42,34 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ: 21,53 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!МОЖИ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ОБЯСНИ: ИМАТ ЛИ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НУЖНАТА ЛЕГИТИМНОСТ?!ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ "ДЕМОКРАЦИЯ" В Р БЪЛГАРИЯ?!

95

Анонимен

преди 5 години

Най-важното е страната да бъде спасена от болшевишката помия и разложението на русофилската зараза!

94

Анонимен

преди 5 години

Гласувам за ДСБ. Всички интелигентни и образовани хора гласуват за ДСБ, но понеже са малцинство и повечето емигрираха не знам дали ще имат шанс.

93

Еее

преди 5 години

Мойте хора не са направили партия - доц. Христов и доц. Стела Банкова и Кольо Босия.Язък, пак се разминах с гласуването!

92

Край

преди 5 години

Българина не ще да чуе за партии - иска да избира мажоритарно и пряко ЛИЧНОСТИ обаче олигархията яко се е окопала във властта и чрез партиите/телевизиите/вестниците практическия я е узурпирала.

91

к

преди 5 години

До Анонимен"пазарна икономика" !!!????опита се един човек да направи завод за китайски коли и западнитегадове убиха сина му и му затвориха заводаопита се Русия да ни построи газопровод и западните гадове ни принудиха да го спрем, защото на колонията България не се полага да купува евтина Руска газ, когато господарите от САЩ не могат да си продадат тяхната газпазарна икономока ...... тези глупости вървеха преди 30 години, вече им сърбахме им попарата на западните гадове !