66

Кратун

преди 5 години

Сега, когато милиционерът спре кола ще пита: "ти, такова, пътник ли си или придружител?" Е, па аз съм придружаващ пътник....

65

Кратун

преди 5 години

В закона описани ли са задълженията на придружителя? А придружителят какъв контрол може да упражнява върху водача, когато няма достъп до волана и пeдaлите? Освен да му удря по един зад врата от време на време, не виждам какво друго може да направи. Ако придружителят няма задължения и отговорности, може ли да слагаме просто по един манекен на седалката до шофьора? Ще върши същата работа.

64

Анонимен

преди 5 години

Смърт на герб! До дупка изтребване!

63

Кратун

преди 5 години

Сменям си книжката с немска и ще ме фанат за шлифера.

62

Кратун

преди 5 години

За какво ще ходят на курс, щом няма да имат право да управляват сами, след като са положили успешно изпит? В кое друга европейска страна, с в която се признават нашите шофьорски книжки, младите водачи са задължени да шофират с придружител? И пак, защо вземате пари да ги учите, щом на нищо не ги научавате? В Германия шофьорският курс трае 6 месеца. Тук за един месец дават книжка. Резултатите са явни.

61

Мен

преди 5 години

Когато един човек изкарва 1,000 лева, колкото и да вдигате данъците и глобите от него можете да вземете не повече от 1,000 на месец.

60

Анонимен

преди 5 години

А ако нямаш книжка?

59

Кратун

преди 5 години

Ами като вземат книжка, няма да карат 6 месеца, за да забравят хубаво и малкото, което са научили. Така ще се получи. И пак задавам същите въпроси: при нарушение от младия водач, придружителят носи ли отговорност? Трябва ли придружителят да има книжка? А може ли просто да се вози, без книжка? Нашите законодатели са слабоумни.

58

Пепи

преди 5 години

е тогава защо има талон ???? хем имаш 39 точки хем някой друг решава какви нарушения ще правиш и колко.

57

Василев

преди 5 години

Селяни прости, казах ви да работите и да се учете качествено, да строите качествени пътища, да излизат качествени млади шофьори, полицията да си върши качествено работата, да карате стегнати и качествени коли!!!Германия е велика, еврото стабилно!!!Леля Меркел обича Бати Бойко и може да шари пари на България, до като свят светува, защото немското качество няма аналог в света!!!Агент Йън Шинигън!ЦРУ!!!

56

Мда

преди 5 години

Пешеходните са много, колите много, мотори много, велосипедисти много, на тротоарите много инвалиди, възрастни хора, майки с деца, пък и стопани на кучета.Направо не се издържа. Как не ги е срам да си ходят посред бял ден по тротоари и пешеходни.Преподавам уроци по левитиране 50 лв. на час.В Китай има една лента плащаш 6 хиляди на месец, на държавата и си караш без задръствания и със 180.(караш ли без книжка, пил, особени средства - първо нарушение отнемат книжка доживот, второ 20 г. затвор

55

Анонимен

преди 5 години

Гражданската за хлапетата вдигнете ! По принцип така е в щатите ама подплатено с бомбастични глоби

54

Анонимен

преди 5 години

Аз искам да попитам на кой шофьор не му се е случвало да премине неволно, въпреки че пашеходеца е стъпил на пешеходната? За 2 години лесно можеш да направиш 3 нарушения и чао книжке! Съгласен съм с това но да бъде за 1 година, не за 2 години!

53

Партиен член

преди 5 години

Контрол няма те още наказания измислят.Колко каращи в аварийната лента са хванали?При ремонта преди Вакарел що не видях един полицай или камера да засичат тези в аварийната? А е толкова лесно като има задръстване слагат камера и снимат нали вече глобата е голяма.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Ами неволно ще спреш да караш за две години! И друг път ще си отваряш очите за да не те сполетят такива опасни неволи. :)))))

51

Анонимен

преди 5 години

Ами ако на младия шофьоор му се прииска да си удари една рахатка тогава какво правиме бре фуражки нещо май личният живот го нямате за нищо!?Аман *** в найбедната и корумпирана държава!

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51"Да минеш неволно?????? на червено"КАК точно се минава "неволно" на червено че на мен НИКОГА не ми се е случвало дамина "неволно" а карам от времето когато те е нямало на тази зѝемя?!?!П.П. Да минеш "неволно" на червено трябва да си хипер имбецилен.

49

Анонимен

преди 5 години

РАЙ ЗА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА !

48

Анонимен

преди 5 години

В София на всеки светофар има камери! За 2години лесно можеш да минеш неволно 3 пъти на червено и чао книжке! Тези наказания могат да са, но за срок от 1 година, не за срок от 2 години!

47

краят Борисов

преди 5 години

Мафиотска организация която вече тероризира гражданите това е КАТ на Борисов!