26

Boko bo

преди 5 години

Поредният абсурд. Просто нямам думи що за хора са тия...

25

Анонимен

преди 5 години

Силата на закона е не толкова в неговата строгост,колкото в неговата неотменимост и бързо прилагане!

24

Анонимен

преди 5 години

Тези който твърдят ,че не се плащат глобите нека кажат как става номера ,защото не им вярвам.

23

мак

преди 5 години

Въвеждат се по-строги наказания, разни ограничения и т.н., но войната по пътищата продължава. Какво от това, че законът предвижда да речем глоба, но тя не се плаща от виновния? За предизвикана злополука, дори и от пиян и дрогиран получават минимума. Затова си карат, все едно са господари на пътя.

22

до 20

преди 5 години

До 20 --кажи какво работиш ,много ми харесват коментарите ти .

21

Анонимен

преди 5 години

80-те процента така и не разбраха, че не е съществено колко голямо е наказанието в закона, а неговото НЕИЗБЕЖНО налагане. В България КАТ санкционира за по-малко от 1 на 100000 нарушения и в това е проблема.

20

Анонимен

преди 5 години

Моля не се изказвайте неподготвени -- за глобите и тяхното увеличение са само правоимащи !

19

Анонимен

преди 5 години

С тези три нарушения съм съгласен, но важат за година, а не за две години!

18

Анонимен

преди 5 години

Нямам нарушение последните 4 години, купих си *** евро 4 и защо за гражданска платих почти двойно? Просто ни съдират кожата нали?

17

Истината

преди 5 години

Все по-зле ще става по пътищата, докато се въвеждат все по-огромни наказания СЛЕД катастрофа, а не се работи да няма нарушения, както правят в нормалните държави. 30 години все се увеличават наказанията записани в закона, а нарушенията се увеличават, както и се очаква. Само онези 80% си вярват, че с по-високи наказания ще спрат нарушенията.

16

Анонимен

преди 5 години

И трите власти не работят, при нужда си прехвърлят топката. Каквото и да измислят вече сме утвърдена държава от третия свят.

15

Анонимен

преди 5 години

аз нямам златен талон и нямам нарушения, и карам постоянно последните 15год. , това по некадърен ли ме прави от някой с златен талон дето е шофирал има няма 20 км . Пълен смях са тези златни талони

14

Анонимен

преди 5 години

А как е в Германия, колегите от Германия няма ли да се включат да разкажат как е Германия?

13

Коко

преди 5 години

Плиткоумни *** ни управляват! Колко пъти променят законите? Целта винаги е повече глоби, повече рушвети! Статистиката винаги в все повече жертви от катастрофи! Извода какъв е? Ами да се манипулира повече статистиката Уважаеми Дами и Господа овчици!

12

Да бе

преди 5 години

Мен ме глобиха 20 лв., че забравих да светна фарове,а в същото време пресичаща майка с две деца на която пешеходната пътека със светофар и беше на 20 метра.Когато попитах *** не вижда ли,ми каза да млъкна,че ще ми увеличи глобата.За какви закони изобщо говорим.Ами велосипедистите, които ми пресичат с 30 км. пешеходната пътека..Пак шофьора виновен.Ай сиктир.

11

Анонимен

преди 5 години

Добре, де! Ако всички тръгнем без книжки какво ще направят? Ама всички!

10

Qwerty

преди 5 години

Няма никакъв контрол, няма държава, няма АПК. Поредните промени, които няма да доведат до нищо освен да натоварят съвестните граждани.

9

Анонимен

преди 5 години

Народа се трепе заради некадърни и крадливи управници , а тях ги е яд и си го изкарват на него като постоянно го мачкатс нови по големи глоби ,а вие как мислите те /големците / ще остават ли без книжки или охрани те им ,или на полицаите жените и децата им ? Професионален шофьор в този лабиринт от коли /примерно в градския/ ще остава без книжка за 3 месеца ,ако го гледат постоянно с камера или ще прави страшни задръствания и на всякъде ще е перфектен -времето от една точка до друга ще стане троин

8

Анонимен

преди 5 години

Закривай ***!Енергията на пpaceтата да гласуват безумия няма да свърши никога!

7

Анонимен

преди 5 години

До джевиНе си ходил и в двете страни, в Берлин хабибита дори си карат в обратната лента в арабските квартали и никой нищо не им казва... За Москва да не коментираме, ходи и виж ако имаш парички...