5

Анонимен

преди 5 години

Още от дефектното заглавие на дефектната статия, са се навързали разни риби по-долу и почват да се връзват все повече и повече на глупостите от статията...От както двама губернатора не бяха избрани в Русия, западната пропаганда тръби на всички посоки някакви глупости за "провал" на кого мислите? Да на Путин.Дрън, дрън...Ами вземете общия брой на губернаторите и вижте каква част от всичките не са избрани, после говорете глупости и пишете смешни статии където слагате желаното за действително.

4

Анонимен

преди 5 години

"Единна Русия" на Путин започна да губи избори. Защо?Още от заглавието - ЛЪЖА! Защо?Единна Русия е партията на Медведев. Той е председател на тази партия. Путин изобщо дори не членува в нея и не заема каквато и да е длъжност.Путин започна в Единна Русия, разочарова се от нея, излезе от партията прреди два мандата и създаде своя формация, която се нарича "Отечествен фронт".Вие тука продължавайте да ни будалкате, със смешните си статийки, финансирани от Сорос.

3

Т. Живков

преди 5 години

Щото нема пари! Като немаш пари какво определяш ти? Определя този който има пари, другари и другарки, скъпи съотечественици.

2

Анонимен

преди 5 години

Краварите са хакнали изборите.

1

Анонимен

преди 5 години

Защоооо??? Путин подкрепя националистите в Европа, а сега губи от националисти в Русиа. Ефектът на бумеранга. ;-)