25

Анонимен

преди 5 години

Има една поговорка: "Можеш да излъжеш много хора за кратко или пък пък за дълго време малко хора, но никога много хора за дълго"

24

Странна работа..

преди 5 години

..нали в Русия нямало демокрация - как така Путин губи избори?

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29, Ти ***, май само си чувал за Русия от ЦРУ докладите предназначени за *** и ***! Поискай да ти дадат "заработените" зелени хартийки и ако ти стигнат довлечи се до Москва или Питер и после ги яж с кофите.

22

Мнение

преди 5 години

През Владимир е минавал пътят на заточениците в Сибир. Опозицията започва да осигурява трасето...

21

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е имало ли е нормални кандидати за губернатор или хората са избирали по-малкото зло :)

20

Ха

преди 5 години

Глупости....

19

Българин

преди 5 години

Въпросните региони са с население от около 1 милион жители и далече от големите областни центрове. В два малки за Русия региона да спечели кандидат на опозицията за местно управление не е някакъв прецедент, че да ни го представяте като новина, че едва ли не Путин пада от власт. И в България обикновено опозицията печели в по-малките региони, които са по-забравени от властта, която се цели в големите центрове.

18

Анонимен

преди 5 години

До КимБългария е православна само според статистиката. 90% от православните ни вярващи, не са чели Библията. Може би, ако я бяха прочели, някой от тях щяха да знаят, че да си татуировки кръст и някакви молитви на *** е всъщност лошо нещо....

17

До 29

преди 5 години

Руските в Сирия са спонсорирани от газпром. Защо, досети се сам.

16

Анонимен

преди 5 години

Путин не може да си изхранва пенсионерите, а води две войни ! Това никой няма да му прости !Ако се гътне преди да са го разпънали на "червения площад" ще е добре, но ако е още жив трябва да иска убежище при Асад или при Мадуро !

15

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ти чакай Русия да е разделена .Тя ще се раздели когато ми пораснат косми на дланта .Те и Французи и Германци и Японци и Американци и куп още държави искаха това но не им мина номерът .Та и ти по скоро ще отплуваш в към отвъдното отколкото Русия да загине .

14

Ким Чен Ун

преди 5 години

До До 16 За разлика от теб си обичаме България и Русия защото сме два Православни народа и с една азбука и писменост .А мразим такива смър.дели като теб ,защо ти ти си *** на омразните Англосаксонци убийците на Българският народ .А Русия е нашата освободителка и ние винаги ще бъдем с нея докато свят светува .

13

Анонимен

преди 5 години

"Единна Русия" става символ на Разделена Русия ! След Путин разпада на империята ще е неудържим ! На картата ще се появи още една България !

12

Анонимен

преди 5 години

Краха на империята на злото е в пълен ход ! Русофилите да събират помощи за прииждащите руски бежанци !

11

До 16

преди 5 години

И коя е истината, рашка? Всичките сте едни и същи. Пишете се патеиоти..и до българското...винаги държите руското знаме. За вас патриотизма е да сте с путин и русия. Това ли трябва да уважаваме. Вие обичатв повече Русия, отколкото България. За това ств руснаци.

10

До 12

преди 5 години

Абе казал го е един наш национален герой от миналото - Не се гаси туй що не гасне.Такива сбърканяци като тебе могат денонощно да вият срещу слънцето, че изгрява от запад, обаче то на инат все ще си изгрява от изток.Това са природните закони и няма как черното да изкарате бяло колкото а да се напъвате, това - американските чуждопоклонници.И от къде на къде всички, които не споделят бръмбарите в мозъка ти, ще ги наричаш "родните руснаци"? Ти какъв си, да не си американец? Важна е истината.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Само секс ли ти е в глъвътъ бре брадчед ? Сигурно си сексуално обременен. Трябва да вземеш мерки.

8

Анонимен

преди 5 години

Интерпол кога ще му види сметката на него и неговите поддръжници. Времето му изтече.

7

Анонимен

преди 5 години

Родните руснаци....през глава се втирнаха да защитават своя вожд-джудже.Абе, не усещате ли, че тази ваша любов...е доста неприкрит хомосексуализъм?

6

Анонимен

преди 5 години

Единна Русия не е на Путин.