18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Пише че сме около 150 хиляди но според мен сме повече. Познавам българи от 20 години в Канада и вече имат правнуци родени на канадска територия! Нека не забравяме че българката (и ромката но сега пиша за българката) в чужбина ражда ЯКО!

17

Лондон

преди 5 години

До Анонимен 15Абсолютно точно. Всички бабичкогледачки и чистачки са в първите редици на хорото.

16

Анонимен

преди 5 години

Работата е, че в БЪлгария, е виждам баби да ровят в коша и да ме моля за 2 лева за храна...

15

Анонимен

преди 5 години

Колко са българите в Канада? Някой да знае? А иначе няма срамна работа освен крадец от Герб на държавна длъжност.

14

Анонимен

преди 5 години

На тия български сбирки в чужбина се събират не повече от сто души, пийват винце, хапват по нещо, пуснат някия друга клюка и всеки от къде е! Също така тези сбирки са по присъщи на хора с ниско ниво на местен език и съответно - интеграция! Останалите си планират почивка в гората, къмпънг, езеро/река, мотелче, риболов, лов или барбекю/парти с приятели.

13

Анонимен

преди 5 години

До House M.D. за какви пенсии ревеш бе кълтак,знаеш ли колко години трудов стаж имам

12

Анонимен

преди 5 години

Имам една съседка. Дъщеря й от години е в Италия и тя все се хвали, че работела на летището "нещо в управата". При едно пътуване гледам наша Минка в Рим, с количка с кофи, парцали и препарати, търка тоалетните след всеки посетил ги. Мислех да си затрая да не я излагам, но после взех, че й се обадих. Няма срамна работа, ама онова "нещо в управата" се пукна като балон.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Виж ти! А защо дават от време на време по западните новини за нивото на корупция в България! Е не е всеки ден но има доста негативни репортажи! Манталитетът *** няма как да се скрие!

10

Анонимен

преди 5 години

Не бих губил времето на децата си да ги карам да се гиздят в тези селяшки носии ако сами не прояват интерес! Колкото по бързо забравим за "българското" толкова по добре ще бъдем за напред, защото българското е на 100% опорочено и извръглено! Утопийте не запазват а само прорязват!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6На западняка не му пука,че някой краде еврофондове.Повечето даже не знаят къде е България.Те виждат миячът на чинии българин и си правят съответните изводи.

8

House M.D.

преди 5 години

Не става ясно от чий джоб излизат парите за пенсии на техните родители.

7

Анонимен

преди 5 години

"30-годишен мъж от публиката - Никола Цеков, успя да развълнува първия ни дипломат, след като й съобщи, че след 11 години живот в Канада смята да се върне в родината, въпреки че има добре платена работа и много приятели"Даааа, ще се върне, ще стои примерно една година и след като се увери че от Милиционерия и метеорит не става, ще си дойде обратно в Канада и повече няма да гълта куката. Тия "родолюбски" изпълнения съм ги срещал много и знам как завършват!

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига вече с тез чинии,че се изтъркахте.----------------------да минем на кeнeфи или старчески зaдници, ако предпочиташ?

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Точно за това а не заради кражбите на евро пари и чадъри за престъпниците! Типична Фатмария!

4

Анонимен

преди 5 години

АЗ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО 2 ТАЙФУНА ИМ ОТНЕСОХА ПОКРИВИТЕ, А ТЯ ЗАХАРИЕВА Е БИЛА ТАМ И НЯКАКВА СИ ЕТРОПОЛСКИ, НЯКОЙ *** ЩЕ ДА Е.

3

Анонимен

преди 5 години

А в България в ресторантите в мръсни чинии ли ядете? Кой ви мие чиниите? И има ли значение какво работиш или да крадеш е по престижно? Стига вече с тез чинии,че се изтъркахте.

2

Анонимен

преди 5 години

Точно заради миячите на чинии в чужбина българите имат негативен имидж. Бачкатори с миша психика са повечето емигранти.

1

Анонимен

преди 5 години

К'во и пука на нея за някой, важно е да лъсне пред камерите и да каже поредната глупост. Какво тук значи някаква си личност.. да живее Калинкокрацията.