38

Анонимен

преди 5 години

До 133% турчин 35Не всички сме такива де! Както ние българите така и вие турците си имате ***! Това което наблюдавам е че на запад тази имет чезне или биде заключвана а в България си е в повечето случаи на свобода!

37

имигрант

преди 5 години

че то 95%от нас имигрантите сме по икономически причини навън.вече се казва и истинската цифра около 3 000 000 за сега информацията е за над 2 000 000 имигранти.от тях над 80%работещи.всички ПРАЩАТ пари в една точка/БГ/.

36

родител

преди 5 години

аллоооо *** смотан(32) кой плаща от българия в чужбина за обучение на детето си.само някой кмет,директор,полицай,митничар,депутат или ДДС бизнесмен.

35

Анонимен

преди 5 години

До 32Децата на БКП простаците. Защо питаш като пълен двойкар?

34

Анонимен

преди 5 години

До 34И за това България цъфти! :)))))))))

33

133% турчин

преди 5 години

Най-добрият пример за "кадърността и трудолюбието" на българина е град Чикаго, където се намира най-многобройната българска диаспора. Сега познайте кой град в САЩ носи титлата "криминална столица на САЩ"?! Разбира се - Чикаго!! За един уикенд се гърмят повече човекоподбни, отколкото могат да се преброят с пръстите на ръцете! Накратко - цял свят е пропищял в един глас от това еббливо, крадливо, грабливоф и злобливо племе балканско!

32

Г. Сомов

преди 5 години

България се е оттървала от много криви хора.

31

Анонимен

преди 5 години

Парите,които са изнесени за 25 години от България в САЩ,скоро няма да се върнат.Само Огнян Дойнов изнесе 2 милиарда 1991ва в Швейцария.В САЩ всички големи български трокаджийски компании са на Доган,Местан и БСП.Много пот трябва да хвърлим извън България,за да достигнем и част от изнесеното.

30

Аз

преди 5 години

До Анонимен 31А българите, които учат в чужбина кой ги издържа. Не знаете колко пари от България се вливат в чужбина за да учат децата ни там.

29

Анонимен

преди 5 години

Камелия Цв ти от кое село си ? можеш ли да четеш изобщо ? или само триеш ?какво написах,че го изтри ? че българите в чужбина са основния инвеститор в Бг "икономиката " ? - това е Официална статистика

28

Анонимен

преди 5 години

До ... 21Да, ромката в България а българката в чужбина! А че западните държави имат хуманната политика да подпомагат майките е нещо много положително за което не би трябвало да завиждаме! Е да това само по себе си показва в дълбочина каква ни е "държавата" щом не може сама да стимулира раждаемостта в нея!

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Какво да пази "бог", освен българския резил в България?? Е как да стане тази работа? То някой трябва да почне да мисли, да предвижда и най-важното, да забрави егоцентризма, кражбата и личностното свинско благополучие! Биете се в гърдите че сте родолюбци ама само на приказки и богати трапези! В личен план - злобни, прости и зависливи!

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Ама нещо не я пази "бог" от тези българи в България! Да коментираш пошлостта българска не е омраза към България/Българите а просто наблюдение! Но то българина тенденциозно отмята това и заменя думата констатацоя с омраза като се надява на системата Щраус (закрива си очите за да не вижда но другите го виждат) но само до толкова. Сам българина в България (начело с депутатите) оакаха България и сега се почва как българите в чужбина им били виновни, мразели България, плуели я! Нали!

25

Анонимен

преди 5 години

Браво деца! Носете винаги в сърцето си България-тя е там, където сте и вие,но не се връщайте. Тук ни убиват бавно,но сигурно. Късмет на всички

24

Лондон

преди 5 години

До АнонименНи една не става, всички са луди. Бягаме като от прокажени. Бяха ми намерили отнякъде домашния телефон. Скъсаха се да звънят да сме се запишели в някаква новосъздаваща се асоциация на българите в Лондон. Казах да не ме занимават и когато прекалиха, казах, че ще се обадя в полицията. Сигурно им дават някакви пари за тези асоциации, иначе защо е тоя зор.

23

Канадец

преди 5 години

Не знам какво е пасла тази Захариева, но се е натровила яко и не знае какви ги плещи! В чужбина чуят ли българска глъч, с едната ръка се хващат за джиесема, с другата се хващат за портмонето и надзъртайки през рамо, с бързи крачки сменят тротоара! Една от най-големите канадски банки ТиДи Траст ако види, че презимето завършва на -ев, -ов, -***, -ова, само за да открият банкова сметка изискват гарантьори!!! Да, много ценят "таланта и трудолюбието" на българина!!

22

Анонимен

преди 5 години

Боже пази България! Никъде другаде не лъхат толкова омраза и и завист, както в коментарите на българи срещу българи. Няма такъв народ.

21

Курти

преди 5 години

Време е онзи с прякор на зеленчук от Банкя - Тиквата, заедно с онзи от Лукойл, Май беше Балентин Затефф, да отиват при Мишо Бирата и Ало Ваньо, за да няма недоразумения!?!!България Не Може да търпи руският ботуш на врата си.

20

...

преди 5 години

До АнонименНека не забравяме че българката (и ромката но сега пиша за българката) в чужбина ражда ЯКО!------------------------Ражда, по същата причина поради която и ромката ражда в България - социални помощи. Щом нацвъка три деца и само мъжът работи за мизерна заплата, веднага става "социално слаба" и се нарежда на държавната хранилка.

19

Анонимен

преди 5 години

До Лондон 18Има при теб едни български псевдо учителки, коя от коя по изгърмяла и с претенций на Леонардо! Пред седмицата чистачки, през луикенда - български учителки! Има там една две по млади учителки които стават но останалите за са Секшънд!