33

Анонимен

преди 5 години

33, Бригс и Кличко играха в Германия, не в САЩ. Вярно уж на неутрален терен, но за братята Кличко Германия беше втора Родина. Иначе Виталий наистина отиде в САЩ и направи лицето на Крис Арелоа, който не беше побеждаван дотогава кървава мекица преди съдията да прекрати мача в 10- рунд.

32

Анонимен

преди 5 години

до 21 Наистина Виталий беше най-големия. Даже като световен шампион приемаше да се бие в САЩ срещу Крис Арелоа примерно...Шанън Бригс, които бяха американци и публиката ги подкрепяше, а той отиде в САЩ и им начупи канчетата от бой.

31

Анонимен

преди 5 години

Стига сте умували!Като се срещнат двамата...ще кмоментираме след срещата. Дотогава живи и здрави да сме.

30

Анонимен

преди 5 години

до 27 Кога са се били Уайлдър и Ортиз? Този уикенд?Ти вместо да ставаш смешен с копи- пейст, що не си изкажеш личното мнение, ***?

29

Анонимен

преди 5 години

до 28 Какъв обединителен мач, бе? Джошуа си направи спаринг с Паркър и не е задължен по договор да се бие с него- като реванш. Джошуа ще се бие или с Уайт...или ще трябва да рискува с Уайлдър ако иска всички пояси.А бе вие момчета запознати ли сте с правилата в профи бокса??? Пияни ли сте?

28

Анонимен

преди 5 години

до 26 Ей, ***..преди 3 месеца Уайлдър предложи 50 милиона долара на Джошуа за да се бият в САЩ. Джошуа естествено се нассра. Ако не си гледал предложението- има го в нета, папагал! И какво значи как се уреждат такива мачове? Двамата са носители на всички титли- 5 на брой в бокса при професионалистите. Уайлдър има WBC Джошуа притежава другите 4 пояса. Ако се изправят един срещу друг стават абсолютните световни шампиони след Ленъкс Люис. И могат да откажат на всеки вече и да се бият двамата.

27

Анонимен

преди 5 години

Хонорарът на Ортис пък е блил още по-нисък половин милион в зелено, но въпреки това е най-високият в кариерата на кубинеца. Уайлдър пък очаква значително по-сериозна сума, ако се добере до мач с Джошуа, който държи поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO). Британецът обаче първо има обединителен мач с Джоузеф Паркър (Нова Зеландия), който е шампион на Световната боксова организация (WBO).

26

Анонимен

преди 5 години

Дионтей Уайлдър отчаяно се нуждае от мач с Антъни Джошуа, но не за да обедини титлите в тежката категория на профи бокса, а за да прибере по-сериозен хонорар в сметката си. Стана ясно, че американецът е прибрал едва 2,1 милиона долара за победата си над кубинеца Луис Ортис в Бруклин този уикенд, с която защити титлата на Световния боксов съвет (WBC). Успехът бе и сред най-трудните за Бронзовия бомбардировач той стигна до нокаут едва в 10-ия рунд, а преди това съперникът, известен като Кинг Конг, го беше притиснал сериозно до въжетата.

25

Анонимен

преди 5 години

Джошка, колко искаш да ти даде Уайлдър за да се срещнеш с него, анаболен ***? 100 милиона 200?Ти добре ли си...Уайлдър му давал, абе момче ти знаеш ли как въобще се уреждат тези въпроси?

24

Анонимен

преди 5 години

Джошка, колко искаш да ти даде Уайлдър за да се срещнеш с него, анаболен ***? 100 милиона 200?

23

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че Уайлдър му дава 50 милиона долара за среща с него и Джошуа отказва казва всичко.

22

Анонимен

преди 5 години

до 22 Чакай сега малкооо..откъде накъде пък Уайлдър трябва да играе по свирката на Джошуа, който всеки път иска мачовете му да са в Англия? И откъде накъде иска 70-30 % от парите в негова полза? Май нещо нагъл е Джошката. Хайде да си спретнат срещица на неутрален терен като хасим рахман- Ленъкс Люис в Африка. Щото шубето голям страх май и за двамата.

21

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

А самият Джошуа защо като Уайлдър му предложи 50 милиона за среща, отказа? А сега се прави пак на устат. Малко го е шубе майУайлдър искаше мача да се играе в САЩ, а джошуа в Лондон. За това беше основният спор. Публиката в САЩ е настроена до фанатизъм на тема бокс, а Уайлдър разчита да уплаши противника и да го пребие след това. Мача му с Фюри е във Вегас.

20

Анонимен

преди 5 години

Всички говорите за Кличко, но забравяте че не малкия Владимир Кличко беше машина за убиване, а големия- Най-великия Виталий Кличко. Никога ненадиграван в кариерата си.Владимир Кличко каза преди време" Ако аз и брат ми имаше опция да се бием в най-добрите си години, щеше да ме убие от бой"Майк Тайсън за Виталий Кличко " Ако се бяхме били в най-силните си години един срещу друг, само Господ знаеше кой може да победи".Най-великия..Виталий Кличко!

19

Анонимен

преди 5 години

Лудия, Кличко не се поколеба...просто въздухът му свърши защото беше вече на 41 години. на 35 щеше да приключи Джошуа след нокдауна в който го прати. Прекйалено стар беше за Джошуя и все пак той единствен го свали на зем,ята от всички за момент. Кличко си е Кличко!

18

Анонимен

преди 5 години

Пулев може да бие Джошуа.Единствено му липсва силен удар,но пък носи на бой,има добра защита и е издръжлив,с добро темпо.За Пулев боксовите специалисти казват,че не е перфектен в нито един компонент,но е добър във всички.Джошуа също носи много на бой,много е як ,има много мощен удар и е издръжлив.Пулев трябва да го държи на дистанция и да контраатакува.Фаворит е Джошуа,ама той е по-лесен от Кличко.Оня като пуснеше лявата ръка напред и не можеше да го ударят.

17

Лудия

преди 5 години

Уайлдър просто ще измете ринга с напомпания бодибилдър Джошуа. Класи е над него. Всъщтност Джошуа е най слабия носител на боксовите титли от много време насам. Просто си урежда слаби противници и побеждава. Кличко единствен за малко да го скълца но се поколеба и загуби. Но Вайлдър няма да се поколебае нито за секунда!

16

Анонимен

преди 5 години

до 15 Посредствен мач? Що не си гледаш турските сериали, бе моме?

15

Анонимен

преди 5 години

Посредствен мач.Това мога да кажа.Всеки от първите трима в света при аматьорите в тежка може да ги пребие тези двамата смешници.Джошуа ако не толкова дългорък (като Кличко) ще го бият като шкембе у дувар.

14

Анонимен

преди 5 години

до 6 К'во да си помисля нашия, бе? Ти у ред ли си? След снощния мач Опулев тотално е оцапал гащите. Даже не го споменават никъде в света като претендент на Джошуа вече. Беше претендент- нассра се от страх и вече го отсвириха. Джошуа не се занимава със страхливи мишки, а с безстрашни бойци като Поветкин.