15

Анонимен

преди 5 години

до 12Той може много неща да каже, но го няма никъде написано на документ!

14

Анонимен

преди 5 години

На Заев му порасна работата. Дори не поканиха Борисов на подписването на договора с Гърция. Меркел и Столтенберг му идваха на крака, Макрон му пише лични писма, в САЩ го приемат на най-високи нива и журналистите вървят по петите му.

13

Анонимен

преди 5 години

Запомнете го веднъж и завинаги:Столицата на македония е София!

12

Анонимен

преди 5 години

С това изказване той е казал,че няма териториални претенции,ама кой да мисли!?

11

Трол

преди 5 години

До 7 анонименЗайко няма да приключи с политиката скоро защото е назначен от Вашингтон. Много сте късопаметни, неотдавна бяха цветните протести с които разкараха ВМРО-ДПМНЕ, защото не им играеха по свирката. Този господин е поставен не само за да вкара македонците в НАТО и ЕС, но ми се чини и че втората му задача е да създаде зона на несигурност на Балканите. Защо ли, ами вероятно за изграждане на втора линия за ислямизация откъм Албания. Първата я видяхте, откъм югоизток.

10

Анонимен

преди 5 години

То въобще Македония няма. Не вашата, а въобще. Гърците вече признават, че макетата са българи.

9

Сата Н.

преди 5 години

Ами той е казал това, което всички искат да чуят - че няма претенции за територии от съседни страни. Не виждам какво беснеят някои. Русофилчеата им е гадно, защото Путин вече в нашия регион НЕ ПРЕДЕ.

8

факт

преди 5 години

До Анонимен"Много се надявам съседите да гласуват против унижението с това "северно" име и Зайко Байко да приключи с политиката!"Въпросът на референдума бе поставен по такъв начин,че македонците да гласуват "ЗА",дори да не им харесва-Членството в ЕС,НАТО и одобряването на договора с Гърция са обединени в едно!Всъщност македонците искат само едното-членство в ЕС за да има къде да бягат!Щото не си правят илюзии за "бляскавото" евроатлантическо бъдеще на страната-тя е обречена на шиптъризация.

7

Анонимен

преди 5 години

Много се надявам съседите да гласуват против унижението с това "северно" име и Зайко Байко да приключи с политиката!

6

Ха-ха

преди 5 години

Зайови номера....Ама май само ние им се вързваме,а другите му набиват чемберите.

5

K6

преди 5 години

Типично балкански синдром мерим си оная работа

4

Анонимен

преди 5 години

Спазва договора и казва, че няма териториални претенции.

3

Анонимен

преди 5 години

ГРЕШКА В ПРЕВОДА ЛИ СЕЕ ПОЛУЧИЛ. ТОЙ МНОГО ТРУДЕН ТОЗ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК БРЕ РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ. Ясно е че този няма да го приемат в европа ами да се над.упва на Алабанците да му тургат рез.няка и да го задоволяват.След извършена проверка МИА съобщава, че е установено, че са направени погрешни интерпретации, за което веднага е направена корекция и коригираното изявление е разпространено до обществеността.

2

Анонимен

преди 5 години

Щом има Северна македония, значи има и Южна Македония. Както има Северна Корея и Южна Корея. Въпросът е какво означава "Македония". Територия, население, народ, история? Македония е като Косово или Молдова.

1

Анонимен

преди 5 години

Заев - *** и половина. За такива е казано - пускаш го под одъра, то се качва на одъра. Поредната наглост, За такива няма оправия.