148

Анонимен

преди 5 години

Най скъпата храна в европа е в българия!!!! След като си обиколил европа ЗНАЕШ!!! Който не е виждал граница и го твърди е платен. 9 милиона българи зад граница го доказват!!! Българите живеят в райската градина на света и умират от глад!!!

147

Защо лъжете?

преди 5 години

Най-евтината храна в ЕС е в България !

146

Поръчкова статия

преди 5 години

В Чехия процентите на ДДС за храните са 15 а не 5 както пише в статията, а в Дания 25!!!

145

Куренцо Лапас

преди 5 години

То вече от бъркане надълбоко в джоба набарваме само един гол буй!

144

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 5 години

Е то трябва да се знае кой кой е в крайна сметка, как ще се сравняваме с тези скъсаняци от западна европа, че да плащаме евтино храната си ние сме светлинни години пред тях затова вадим яко пара да харчимбълха ни ухапала.

143

Анонимен

преди 5 години

Драскачи мноого!! Къде сте в мирно време да си искате правата пред всяко Кметство??? От вятъра ли ви е страх? Аз мислех че само в западна европа са импоте**нтни ***...Нее, не давате кураж на жените за мъжество, ще продължавате да се топите. 30 г. Мъжество!!! А какво ще правите с африканското нашествие като сте първа линия???? Ааа, пак ще пишете в форумите...

142

Синдром на Даун

преди 5 години

Да гласуваме за БСП!

141

Анонимен

преди 5 години

В ресторант келнерът се обръща към клиент:- Как намирате пържолата си?- О, съвсем случайно, под един картоф от гарнитурата!

140

Анонимен

преди 5 години

Да обявим лева за световна валута и петрола да се продава в левове и с много дух и любов да си направим армия и който не иска да търгува с левове българската армия да го бомбрадира и тогава швейцарците ще ни дишат праха по доходи и стандарт на живот.

139

Анонимен

преди 5 години

Честит празник на Независимостта! Дано всички осъзнаем че когато сме независими има България. Ако трябва златни пари ще правим!!! Имаме с какво да сме независими, нека го спасим!

138

Стокхолмски синдром

преди 5 години

Да гласуваме пак за ГЕРБ и патриотите!

137

До 146

преди 5 години

Швейцария може да си го позволи, не защото са богати, а защото имат топки и най-важното до 3 чифта зъби въоръжено население и армия. Неутралитета там се пази с готовност. Либия се опита да си направи "златни пари" както ги наричаш и толкова се уплашиха, че им спретнаха "Арабската Пролет". Само истински силни държави могат да си го позволят и то когато водят изключителна политика на лавиране т.е. да имат много добри политици, които не се дупят или ако се дупят първо искат другия да се надупи...

136

Анонимен

преди 5 години

Журналист на пазар в долно У_ьово.Каква е цената на килограм от тези домати?-3лв. (Доматято, са последните големи и хубави розови за сезона).Ще ми ги дадете ли за 5лв.?-Може.Журналиста плаща, и пише достоверна сензационна статия:На пазара в долно ... доматите гонят 5 лв. В горно ... четат новината, и цяла седмица продават на 5лв, ама никой не купува. Журналиста си избива скъпите домати, с премия за сензационна новина. Това е свободна и модерна икономика.

135

Анонимен

преди 5 години

Някой много си въобразява, че цената се определя от Продавача! Няма такъв филм! Цената винаги се е определяла от Купувача, т.е. от цената, която той е склонен да плати.Като спре масово да се плаща за много неща, тогава ще стане ясно - кой е кръчмаря!

134

Анонимен

преди 5 години

До 154Света е- или се биеш или изчезваш. Историята го е доказала--Че то боя отдавна е започнал бе , и се казва - отказ от консумация и отказ от лихва! Друг по лесен начин да те бия и накрая убия - няма!

133

Анонимен

преди 5 години

Докато има мислене- толерантност, ще ни гърчат! Докато има мислене мирно и цивилизовано ще ни претопват. Света е- или се биеш или изчезваш. Историята го е доказала

132

Анонимен

преди 5 години

Българинът не си носи храната в джоба, че да си бърка там. Дълбоко.

131

Анонимен

преди 5 години

До 134- Имате ли сирене 20 лева?- Нямаме.- Спокойно! Другата седмица ще имате !--- А ще го купува ли някой ?- Не! - Е като няма да го купува, кво ще спечели "мандрата" от високата цена? - Дедовия...

130

Православен

преди 5 години

Видими резултати!

129

Ааандрешко

преди 5 години

Бъркам аз все по дълбоко в джоба,бъркам. Да напипам стотинки нещоОбаче на джоба имало дупка .