168

Анонимен

преди 5 години

В Лидъл в България вносните храни са с 30% по високи отколкото тук в Германия. В Германия ДДС-то е 19% а в България е 20% . Значи не е причината в ДДС.За какво ни взеха в Европа - да ни доят естествено. Магарето за какво го викат на сватба, да не е за да e.бe булката?

167

Анонимен

преди 5 години

Ако намалят данъците, как герберюгите и *** ще крадат от пробитата хазна?

166

Анонимен

преди 5 години

В милата ми родина има много *** за чистене!!! Вътрешните предатели са най лошото заболяване на държавата! Горките ни деца зад граница.. надяват се на светло бъдеще, ама то с черни тумори продажни не става. Само Господ може да ни помогне!

165

Анонимен

преди 5 години

До 184Само в евтина и защитена Русия на последното преброяване преди 10г. Са се писали българи 15 милиона- българи. В кой век живееш, нямаш ли интернет???

164

Най-ниски цени !

преди 5 години

Според Eurostat за 2017 г. най - ниските цени за основни потребителски стоки в ЕС включително храни са в България!52% от средните за ЕС по PPP ( парита на покупателна способност ) т.е. изгладена от разлика в заплащане и цени !

163

Анонимен

преди 5 години

Мнооого са лакоми нашите комунисти с бизнеси!!! По добре да си хвана рейса и да си напазарувам в чужбина.

162

Анонимен

преди 5 години

Най скъпата храна в европа е в българия!!!! След като си обиколил европа ЗНАЕШ!!! Който не е виждал граница и го твърди е платен. 9 милиона българи зад граница го доказват!!! Българите живеят в райската градина на света и умират от глад!!!Личи си кой е платен, след като твърдиш, че зад границата живеят 9 милиона българи! Това просто не е вярно! Но ти е простено, защото може би не си българин, щом пишеш България с малка буква!

161

Анонимен

преди 5 години

ДДС на хляба достатъчен за цялото българско население е 100 милиона лева . По малко от колкото държавата плаща за 3 километра булевард във Варна . От санирането бяха откраднати от нас 1 милиард лева . Това е хляба на българите за 2 години , но господин рушвет не е съгласен да намали ДДС на основните храни , че ще намалеят парите за рушвети .

160

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД 10 НОЕМВРИ 89 Г НАЛИ СКАЧАХТЕ КАТО УЛАВИ ПО ПЛОЩАДА И КРЕЩЯХТЕ,КОЙ НЕ СКАЧАЛ БИЛ ЧЕРВЕН..Е СЕГА НАСКАЧАХТЕ ЛИ СЕ БРЕ РАДЕТЕЛИ ЗА дИмокрациятЪ/

159

Анонимен

преди 5 години

Днес поръчах на роднини силиконови ортопедични стелки в германия- Е 5 в дайхман , тук са 100 лв. , прах за пране която премахва вс. Петна 3 кг. - Е 2.80

158

Анонимен

преди 5 години

174Оритопени и не говорят български ама са българи. Ако ууууу. Ако ти направим изследвания, ще се види 20 поколения назад откъде си. И повярвай ми, вероятно остра, да си чист "каквото и да е", освен ако не ис от Исландия, е 1 на 10000. Може да имаш и "британска кръв", но това право ли те британец? Дано си разбрал, какво искам да кажа.

157

Анонимен

преди 5 години

До Мдаааа 175Само да допълня че в ЮК има опция да пазаруваш онлайн от Теско, Сейнсбъри и др като получаваш допълнителна отстъпка със всека една закупена стока. Досктавката е почти безплатна но трябва да похарчиш минимум 40 паунда. Избираш доставка за следващия ден, от 7АМ до 22 часа и шофьора ти го носи до вратата. Плащаш между 2-4 паунда а доставката. Имам българи приятели които работят като доставчици, взимат около 11 поунда на час като за начало и имат отстъпка ако си пазаруват!

156

Анонимен

преди 5 години

За сметка на това България раздава най-щедрите субсидии на политиците си.

155

Анонимен

преди 5 години

В берлин пр. Мляко- 0.59 е, масло- 0. 35 е, захар- 0. 60 е, месо- 6 е, брашно- 0. 35 е, хляб- 0.55 е. , 200 гр. Нес кафе - 3.50 е!!!! Не Смятайте си паричната единица по 1.95, а 1 към 1!!!!

154

БАБА КУНА

преди 5 години

ЩЕ НИ ДЕРАТ КОЖИТЕ С ВИСОКИ ЦЕНИ ДОКАТО НЕ ИЗРИТАМЕ КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА !!!

153

Мдаааа

преди 5 години

Че нали в България било най-евтино, сега пък друга песен... Откакто сме в "демокрация" винаги е било скъпо в нашата мила Родина! Ето ви няколко цени на храни в Англия: Хлябът е 1 паунд (без Е-та и консерванти - 2 паунда), има и по 0.80, 0.60, 0.40 пи (зависи); 2 л. мляко струват 1,50 паунда; 15 яйца - 1,80 паунда. (За невежите обяснявам: Не смятайте паунда по 2,20 лв., защото това е банков курс на валутата, а в случая говорим за цени на стоки). Къде в България ще намерите 2 л. мляко за 1,50 лв.?

152

Анонимен

преди 5 години

"Личи си кой е платен, след като твърдиш, че зад границата живеят 9 милиона българи! Това просто не е вярно! Но ти е простено, защото може би не си българин, щом пишеш България с малка буква!"Това е така, около 9 милиона са българите навън но не от последните 30 години а още от преди освобождението! Много от тези българи са претопени и не говорят български.

151

Шоп

преди 5 години

До 171А бе чyкyндype, повечето са били по западна Европа и нататък и са видели какво-що! Стига глупости, не сме кьорави, видели сме.

150

Анонимен

преди 5 години

Истинските българи са зад граница повече от 30 г. Внуци посрещнаха. Носят в сърцето си България. Държат на езика и милеят мн. Повече от местните. Може даже правописни грешки да правят, но все за България мислят. Вс. Което съберат от робски труд тук пращат! НАЙ големия инвеститор, както казват. Вярват че като поддържат държавата вс. Знаят с какъв робски труд... тези които са останали са осигурени и ще променят начина на живот за да се върнат.. Защо още спите???

149

До 171

преди 5 години

Личи си кой е платен, след като твърдиш, че зад границата живеят 9 милиона българи! Това просто не е вярно! Но ти е простено, защото може би не си българин, щом пишеш България с малка буква!