107

Анонимен

преди 5 години

Въздухът в София наистина ме задушава. Всеки път като кацна в Германия вдишвам дълбоко. Права е жената.

106

Анонимен

преди 5 години

Абе вие пак не можете да разберете нещо.не заради парите бе бг пъпеши сме на запад.азаради такива бу наци като вас с един пръст чело .не искаме да робуваме на *** окрали б....я.това е нашата борба децата ни няма да са роби като вашите.погледнете се в огледалото след ментето ракия и македонската наденица.ето това което ще видит не искаме да бъдат нашите деца.другата седмица ще вали сняг...а новите цени на парно...ляб..аа???

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 116Ето я родата на Ангел Каралийчев, майстора на късия разказ! Клекситоположник и млекар със стаж! :)))))))))Много рано си се събудил!:))))))))

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119На чалготеки ходят селяци като теб.Аз ходя в пиано бар.Естествено *** като теб не е стъпвал в такова заведение и не знае какво е това.А на спа хотел на запад може да иде чистачка само в мечтите си.Цял живот сте си мизерници.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114Забрави да подчертаеш че нощния клуб е всъщност чалготека натъпкана с интелектуалци. три дни на спае нещо много евтино на запад което може да си го позволи всяка чистачка минимум 2 пъти в месеца. Ох Клекситаци, клекситаци, сите сте се въдели на кункашлаци! :))))))))

102

Анонимен

преди 5 години

Ако в България имаше адекватна социална политика тази жена щеше да работи тук. Най-лошото у нас е,че отделния човек не го смятат за личност. Той е статистическа еденица, която съществува докато плаща данъци и купува стоки.

101

Анонимен

преди 5 години

Такива като тая мият л.айната на чужденците,живеят като скотове и пестят пари,с които купуват апартамент в България.Егати и живота,егати и мечтите.

100

Инж. А.

преди 5 години

Чета и се смея понеже наистина не е лесно, но сега е уикенд. Малко вали но след сушата е ок. Хайде чао отиам на гости при едни немци..ха ха ха

99

Анонимен

преди 5 години

След малко отивам да гледам кино,а после на нощен клуб.За три дни пък бях на спа хотел.А мизерниците мият задниците на чужденците и си мислят,че са много преуспели.Хахаха.

98

Бийн

преди 5 години

Не разбирам кой и защо дава приоритет напоследък все на такива "интервюта"?Общото от тях е че България е "***" дума!То не са вайкане,оплаквания,лоша карма, клетви и люти закани! Изглежда всички,останали тук,за тях сме ***!

97

Анонимен

преди 5 години

До 108Ностагия към родния цирк от време на време! И като погледаме представлението, което не е различно от 44та, БЕГАМЕ и не се обръщаме! До голяма степен отваряме чите на някой които се колебаят дали да метнат от терасата или да си хванат пътя към изхода от народния диспансер.

96

Хмм

преди 5 години

Задушавала се,пък иначе дава интервю!?С инхалатор сигурно...

95

Анонимен

преди 5 години

Сигурно Бойко Борисов е виновен, че 20 годишният ѝ син не може да си изкара пари за дискотека :D

94

Анонимен

преди 5 години

Клекситът убива бавно но славно! Унижавани и използвани са масово работещите в България а не обратното. Единственото изключение е ако отидеш на запад и работиш за българин защото не си добре с езика. Но ако научиш езика и се оплачеш на българския работодател му палят огън върху *** а ти почваш работа при истински западен работодател.

93

Анонимен

преди 5 години

Права е жената! По-добре по личен избор да чистиш *** в чужбина за пари, отколкото без да си ги избирал, да те управляват ***, които ти вземат и последните пари!

92

До инж.А

преди 5 години

И що правиш в този форум български, Андрешко?В немските няма ли местенце за такова ***?

91

Партиен член

преди 5 години

Срамна работа няма. Щом и харесва какъв е проблема? Тези хора издържат цели семейства в БГ. И да им се присмива някой не е редно. Някои казват унижавали се? А тук не унижават ли като работиш по 12 ч. и ти плащат 800лв?Ако взимат тук половината на това което взимат там много от тях ще се върнатНо тук ще внасяме чужденци само и само да не се плаща.

90

У бре

преди 5 години

С оглед разказаното от близки и познати, ходили по чужбина,извода е,че каквито и пари и живот да имат,пак си идват, защото - Тук и въздуха и слънцето и хората са НАШИ.

89

Инж. А.

преди 5 години

3200? чисти на месец, 30 д. отпуска, 13та заплата. Машинен инженер с няколко г. трудов стаж в малък град в Германия. Доволен съм и връщане никога.

88

Анонимен

преди 5 години

Брей, на някои коментиращи пак ЕС им виновен. Какво е това тролене, какво е това чудо... Човек да каже, че взимате много пари, а то - жълти стотинки за коментар под новина... и пак не се спират...