127

Анонимен

преди 5 години

Меркел трябва да се махне във ясеки случай.

126

Анонимен

преди 5 години

България е пълна с неудачници с пораженски манталитет и всички българи губят от това. Няма как в условията. на пазарна икономика 99% от пълнолетното население да седи и да чака някой да го покани да работи, някой да измисли нещо за да го направи богат, някакви пари да изпаднат от небето и да сме развита държава. Няма живец, няма борбеност, няма инициатива, няма как да стане нещо така, днешното поколение българи сме символ на провала, така и ще ни запомни историята.

125

Берлин

преди 5 години

Дежурните родолюпци, ха наздраве пийте по едно за вашия лидер пожарникаря буко.

124

Анонимен

преди 5 години

Бре! Да миеш зaдници и да си доволен.... Не го разбирам!

123

Анонимен

преди 5 години

А аз преди клoзетa. Даже нямах намерение да се изхождам по голяма нyжда, но след като прочетох спешно се наложи да ида.

122

Анонимен

преди 5 години

142, щом мисленето ти и светът ти се въртят само около зaдници, значи си изпечен демократ, гастарбайтер и пожизнен наемател на една стая!

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136"По-добре да миеш *** отколкото да ги целуваш, цял живот."Точно това не го разбират клексит гражданите в България! Много от тях са в заблуда като си мислят че целувката на нашенски *** е родолюбие!

120

Анонимен

преди 5 години

Обичам демократи да мият седалки!

119

Анонимен

преди 5 години

Когато комунистите бяха на власт, българите си бяха в България и гладни и бездомни немаше!

118

Анонимен

преди 5 години

ИнжИнере, важното е да си свободен! Може и на Марс да идеш, но свободата ти е огромна! Ето, например тая женица има по половин час свобода в денонощие! Не е малко! А и плюя на тези, за които парите са всичко на тоя свят! С това мислене за пари ви направиха на кози! Но пък коза, в очите на мюсулманите е нещо по-така.

117

Анонимен

преди 5 години

А защо бе дървени бг философи на всички комунистически политици без изключение са на запад а?.не в русия не в любимата ви миришеща на мастика родина

116

Анонимен

преди 5 години

"Сит на гладен не вярва." Само това си мисля като чета коментарите. За някои и сега е рай в БГ. Един роден в чужбина, с чужд език за майчин, и без дори ден трудов стаж - стана премиер! Но - син на баща си. Е не може всички да са "от сой". Обикновените хора трябва да работят. "Няма срамна работа." Ако ще се робува, поне да е за пари. По-добре да миеш *** отколкото да ги целуваш, цял живот. Сега като инженер изкарвам пари за две семейства, но преди години съм стоял гладен и разбирам жената.

115

Анонимен

преди 5 години

А скачала ли е, и викала ли е: кой не скача е червен? Иначе е гoтино! Демокрацията изгони 30% от населението от България и от домовете им, а останалите ще бъдат умОрени. Абе екстра! Значи тая е направила главоломна кариера, от началник склад до мияч на долните бузи. Аферим! Демокрацията дава възможности! Дума да няма!

114

Анонимен

преди 5 години

А в Захарната как мирише.... по цяла нощ аборигените горят кабели у маалата и никой нищо. Добре че сменихме прозорците.

113

промо

преди 5 години

и тази необразована жена изкарва повече от лекар и инж. в БГ , то какъв коментар повече... ?

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 127Как пък не даде пример до сега като да кажем Гершуин или Моцарт!:)))))))))Тоя пиано бар да не се намира във входа на Младост?!:)))))))Ох, много си забавен, клексаджия с празна чиния! :)))))

111

Шопо

преди 5 години

Лесно нема никъде, но у нас мого престъпници на държавни постове. У немачко такова нема.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126А от Столипиново мирише на Българска Роза! :)))))) От Стамбулийски - също! :)))))))Друго ароматно сравнение няма ли да направиш?!:)))))))Нощният клуб да не е у Факултето?! Там пък как мирише!:)))))

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125Казах ти-*** като теб не може да го разбере този живот.И какво се свири в пиано бар.За вас върховната наслада е да си купите бира с намаление и най-евтините наденички от магазина и сте на седмото небе.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 121А на пияното какво свирят, партизан за бой се стяга ли??! :))))))))Акордеон не се ли разтяга за шансон?!:)))))) Тръскат ли маракасита?! :)))))))Дудук, тъпан и гайда не зуят ли?:))))))))